Bli medlem i skigruppa!

Bækkelagets SK Skigruppas treningstilbud

Se informasjon om vårt treningstilbud her: http://ski.bekkelagets.no/p/6476/treningstilbud


Gratis prøvetimer?

Selvsagt! Hvis du vil prøve deg på trening før du bestemmer deg for å bli med fast kan du bare bli med uten å melde deg inn i klubben. Ta kontakt med oppmann eller hovedtrener for gruppen på forhånd slik at du får informasjon om treningen og de vet at du kommer. Oversikt over kontaktpersoner finner du her.


Innmelding i skigruppa

Følg prosedyren under for å melde deg inn i skigruppa. Dette gjøres gjennom NIF sitt administrasjonssystem MinIdrett.

For å være medlem i skigruppa må du også være medlem i BSK hovedlag, og om du ikke er medlem i hovedlaget fra før blir du etter at søknaden er behandlet innmeldt i både BSK hovedlag og skigruppa om du følger prosedyren under. Les for øvrig mer om medlemskap og kontingent i hovedlaget her.

Er det flere i familien som er medlem i skigruppa bør du vurdere familiemedlemskap. Da kan også foresatte melde seg inn uten ekstra kostnad, noe som gir stemmerett i klubbens årsmøte for medlemmer over 15 år. For å knytte familiemedlemmer sammen til familiemedlemskap ta kontakt med Vibeke på kontoret etter at du har registrert dere i MinIdrett (vibeke@bsknc.no). 

Når du har fylt ut skjemaet på MinIdrett vil oppmannen for respektive årsgruppe godkjenne innmeldingssøknaden og du får en kvittering på når dette er gjort. Om dette ikke mottas, vennligst ta kontakt med respektive oppmann (kontaktliste her) og si ifra at du venter bekreftelse. Du vil ved innmelding i skigruppa også motta faktura på aktivitetsavgift til skigruppa, som kommer i tillegg til medlemskontingenten i BSK hovedlag.

Innmeldingsprosedyre:

  1. Gå inn på www.minidrett.no
  2. Logg deg inn dersom du har bruker fra før, eller registrer ny bruker (*)
  3. Klikk på menyknappen "Medlemskap"
  4. Klikk på "Finn ny klubb"
  5. Skriv inn "Bækkelaget" i søkefeltet og klikk "Søk"
  6. Du skal nå få opp to valg. Velg "Bækkelagets Sporstklub" og klikk på den. Da vil du få opp et nytt felt til høyre. Kryss av for "Bækkelagets Sportsklub" øverst dersom det ikke er gjort, og deretter "Ski" og hvilken gren du ønsker å melde deg inn i ("Langrenn", "Hopp", "Telemark").
  7. Til slutt klikk "Send søknad". Du vil motta en mail fra systemet når søknaden er behandlet/godkjent.

(*) minidrett.no baserer seg på Norges Idrettsforbunds (NIF) medlemsdatabase. Det vil si at dersom du er/har vært medlem i en klubb/forening i NIF har du sannsynligvis allerede en bruker. Alle MÅ derfor først kontrollere sin e-postadresse for å sjekke om det eksisterer en gammel bruker, slik at vi slipper mange dubletter.


Utmelding fra skigruppa

Utmelding kan gjøres gjennom e-post til vibeke@bsknc.no eventuelt gjennom skjema i MinIdrett (søk opp ditt medlemsskap, og klikk på meld ut)


Levert av IdrettenOnline