Hvor finner jeg informasjon om hva som skjer i skigruppa?

Skigruppa har mange medlemmer i ulike aldersklasser og med ulike behov. For å sikre en så helhetlig og komplett informasjonsflyt som mulig har vi etablert følgende informasjonskanaler:


Nettsiden vår - https://ski.bekkelagets.no 

Denne websiden som du nå besøker er kilde til generell informasjon om skigruppa som sjelden endres (statisk informasjon) samt en plattform for åpne nyhetssaker om aktivitet i skigruppa. Her vil man også se saker 

Her skal du finne kontaktinformasjon, retningslinjer med mer. Dette skal også være innfallsport for nye medlemmer. 

Ansvarlig redaktør for skigruppas innhold er styreleder i skigruppa. 


Lukkede facebook grupper for de ulike treningsgruppene

Hver treningsgruppe har sin egen lukkede facebookgruppe. Her legger trenere og oppmenn ut informasjon om treninger og andre aktiviteter for gruppa. I tillegg inviteres medlemmene av gruppa (foreldre og utøvere over 13 år) til å innlede og delta i den sosiale diskusjonen, stille spørsmål om kjøring, smøring eller annet.  Oppmenn forsøker å linke opp saker fra nettsiden inn i disse gruppene slik at man kan holde seg oppdatert. 

Alle foreldre bør bli med i sine barns lukkede facebook grupper for å holde seg oppdatert om hva som skjer.Oppmenn og trenere må godkjenne medlemssøknader til disse gruppene. For å finne adressen til din gruppe, ta kontakt med oppmann eller trener eller andre foreldre som er med.

PS: Det er gøy å dele bilder av aktivitet, men pass på at det er OK for de som inngår på bildet at du poster det også i disse lukkede gruppene.


Skigruppas offisielle Facebook side - https://facebook.com/bskskigruppa

Her legger vi ut generell informasjon om skigruppa og våre aktiviteter som spenner på tvers av treningsgruppene. Målgruppen for denne siden er medlemmer, potensielle medlemmer og alle andre som er interessert i hva som skjer i skigruppa i BSK. 

Alle kan delta i diskusjoner på denne siden, men publisering av innlegg gjøres (må godkjennes) av redaktører. 


E-post

Viktig informasjon fra tillitsvalgte sendes også fra tid til annen på epost til skigruppas registrerte medlemmer. Vi bruker da de epost adressene som medlemmene har registrert i MinIdrett. Pass på at din og dine barns epostadresser er korrekt oppdatert i MinIdrett.no


Minidrett.no

Her finner du terminliste over skirenn og arrangementer i krets, og her melder du deg også på renn. Fra denne siden søker du også medlemsskap i skigruppa, og vedlikeholder dine medlemsdata. 


Annet:

For kjøp og salg av brukt skiutstyr anbefales Facebook-gruppa Bækkelaget SK Skigruppa: Kjøp og Salg av Skiutstyr. I tillegg arrangeres det bruktsalgsdag i forbindelse med en av høstens hjemmesamlinger. 

Mange av sakene våre inkluderer bilder av aktive og glade skiløpere og engasjerte foreldre. Dersom du ikke ønsker at bilder av deg selv eller barna dine benyttes i kommunikasjonskanalene våre, så meld fra til ski@bsknc.no så skal vi gjøre vårt ytterste for at dette blir overholdt i alle kanaler.

Vi oppfordrer alle til å la seg inspirere av verdiene våre, Inkluderende, fremoverlent, glede, profesjonalitet og kameratskap, i all kommunikasjon. 


Levert av IdrettenOnline