Påmeldingen til Beitostølen 2019 er åpen fram til søndag 3. november

Les instruksjonene for påmelding under nøye!


Aller først:
ALLE må ha egen bruker i MinIdrett for å melde seg på - og brukeren må være koblet til Bækkelagets Sportsklub skigruppa. De som går/har gått skirenn har sannsynligvis en bruker fra tidligere, mens mange foreldre må opprette ny/egen. En del barn ligger også innunder foreldrenes brukere. Pass i så fall på at du melder på riktig person! Lurer du på hvordan bruke MinIdrett kan du kontakte pingierd@gmail.com eller din oppmann.

Se eventuelt også forbundets brukerveiledning for MinIdrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning

Vi anbefaler foreldre å opprette sin egen bruker i minidrett, for så å koble sammen alle familiemedlemmene i denne profilen, da kan man administrere påmeldinger til arrangementer og renn for hele familien fra samme pålogging.

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

Påmeldingsfrist: søndag 3. november! 

 


TRINN FOR TRINN FORKLARING PÅ PÅMELDINGEN

1. LOGG INN

Klikk på den grønne "Logg inn"-knappen oppe til høyre på siden og skriv inn ditt brukernavn og passord. Klikk deretter på den grønne pilen til høyre for passordfeltet for å komme videre.


2. GÅ INN PÅ PÅMELDINGSSIDEN

Etter innlogging kommer du inn på din profils hovedside. Trykk på "Påmelding" i øverste menylinje.


3. SØK ETTER SNØSAMLINGEN

Nå skal du ha fått opp et søkefelt til venstre i bildet. Skriv "bsk" i søkefeltet og klikk "Søk". Klikk deretter på oppføringen som heter "BSKs snøsamling 2019". Da vil feltet til høyre endre seg.


4. MELD PÅ PERSONEN

Du skal nå ha fått opp detaljene for arrangementet i feltet til høyre. Kontroller at du melder på riktig deltaker (dersom din bruker kontrollerer flere personer), velg riktig idrettslag (dersom du representerer flere), velg riktig klasse ut fra hva slags påmelding du ønsker (NB! Viktig pga. priser) og kryss av i feltet "breddesamling". Betalingsalternativ skal være "Jeg betaler selv". Avslutt med å trykke på "Legg til påmelding".

Merk beskrivelse av de ulike klassene ligger i invitasjonen på vår nettside. Måltider bestilles kun av de som bor på private hytter. Måltider er ellers inkludert i oppholdet.

* Behovet for trenere er ikke klart før antall utøvere er klart. Vi ber derfor hjelpetrenere som reiser å melde seg på som hjelpetrenere. Hvis det viser seg at det ikke er behov for alle hjelpetrenerne vil man bli etterfakturert til fullt beløp. Hovedtrenere og ungdomstrenere dekkes fullt.


Merk: Dersom du ikke selv er medlem i skigruppa vil du måtte skrive inn klubbtilhørighet manuelt. Til høyre for valgmenyen for Idrettslag kommer det da opp et blankt felt. For å lykkes med påmelding må du her søke opp "Bækkelagets SK - Ski". Det holder altså ikke å bare skrive BSK. Om du starter å skrive Bækkel.. vil du se at alle klubber som begynner med det navnet vises, og du velger rett klubb. Se skjermbilde under: 


5. GÅ TIL KASSEN

Når påmeldingen er lagt til får du beskjed om at varen er lagt i handlekurven. Klikk på "Til kassen" eller "Betaling" i øverste menyfelt for å fullføre påmeldingen.


6. KONTROLLER, BEKREFT OG BETAL

Kontroller at personen(e) er meldt på i riktig prisklasse og trykk deretter på "Bekreft påmeldinger". Du får nå opp et nytt vindu for å fullføre transaksjonen. Fyll inn dine kortdata for å fullføre betalingen. Dersom betalingen går i gjennom vil du motta en bekreftelsesmail til adressen brukeren er registrert på. Dette er din bekreftelse på at påmeldingen har gått i orden.


TILLEGGSOPPLYSNINGER

  • De som har med hund må gi beskjed om dette til oandreassen40@gmail.com innen 3. november.
  • De som ønsker ekstra overnatting fra torsdag må gi beskjed om dette til oandreassen40@gmail.com innen 3. november.
  • Har du problemer med påmeldingen? Prøv en gang til! I verste fall, ta kontakt med Pål Christian om du ikke lykkes i det hele tatt.
  • Har du spørsmål til samlingen generelt, ta kontakt med oandreassen40@gmail.com.

Levert av IdrettenOnline