Brannfjell Opp 24. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Sep 2020

Tradisjon tro inviterer skigruppa i BSK til motbakkeløpet «Brannfjell Opp». Arrangementet går av stabelen på kvelden torsdag 24. september. Løpet er gratis og åpent for alle i skigruppa som ønsker å teste formen! Pga Covid-19 er løpet i år dessverre begrenset KUN til skigruppas medlemmer og deres søsken/foresatte. 

Arrangementet vil følge nesten samme mal som tidligere år, dvs. oppmøte på Brannfjelltoppen i god tid før kl. 18.00 (høyeste punkt på Brannfjell, litt øst for lysløypas høyeste punkt). Parkering må skje i tilstøtende småveier. Ca. kl. 18.00 løper alle deltakerne gruppevis nedover løypa mot løpsretningen og mot Middelalderparken for å forberede til start.

Covid-19:

Grunnet smitteverntiltak vil noen ting bli annerledes enn før:

  • Vi har en streng maksgrense på 200 deltagere. Alle deltakere MÅ være påmeldt på forhånd. Det gjelder også trenere/oppmenn som skal følge gruppene sine. 
  • Løpere som har symptomer på sykdom, er syke eller i karantene kan ikke møte
  • Foreldre/søsken som ikke er påmeldt vil ikke kunne oppholde seg innenfor arena (oppmerket område på toppen). Vi oppfordrer heller til å spre seg nedover langs løypa, med god avstand til hverandre.
  • Løperne vil ved oppmøte guides inn i nærheten av Brannfjelltoppen til sine respektive trenere/ oppmenn, som vil ta seg av gruppene, dele ut startnummer og følge ned til start.
  • Løperne vil startes gruppevis for å unngå blanding på tvers av treningsgruppene. 
  • Etter løpet vil utøverne sluses ut fra Brannfjelltoppen fortløpende. 
  • Det vil ikke bli servering av mat og drikke på toppen.
  • Husk på 1-metersregelen! 

Påmelding:

Deltakelse er gratis. Alle som skal løpe må være påmeldt på forhånd. Frist for påmelding er satt til 23. september kl 14. Dersom det blir mer enn 200 løpere påmeldt vil påmeldte foreldre bli nedprioritert/strøket til fordel for barna i tråd med tidspunkt for påmelding. 

Påmelding gjøres her: 

http://palisoft.no/bsk/?arrid=41

 

Foreldreklasse (strava alternativ): 

Så lenge det er ledige plasser vil det være mulig for foreldre å delta i løpet den 24/9. 

Ettersom vi har en maxbegrensning på 200 løpere og det er fare for at ikke alle foreldre som ønsker får plass så åpner vi i år også en alternativ måte for foreldre å få registrert tiden sin, nemlig gjennom strava segment. Løp lang-løypa når som helst, alene eller sammen med andre, i løpet av uke 39 og sørg for at økta logges åpent på strava. Da skal du slå inn på stravasegmentet for Brannfjell Opp. Send i så fall en mail til pingierd@gmail.com om at tiden din skal registreres, og så vil du få det godkjent inn i Hall-of-fame! Det er kun tider logget i uke 39 som vil bli godkjent! 

Aktuelt strava segment: https://www.strava.com/segments/21908272?filter=overall


Frivillige:

Vi trenger som vanlig hjelp fra foreldre i skigruppa som ikke selv har tenkt til å løpe. Setter stor pris på om dere melder på i god tid:-)

Oppgavene vi trenger hjelp til er utdeling av startnummer, start av løperne, hjelp med tidtaking ved målgang og noen løypevakter. Om du kan hjelpe til så meld deg på her: 

http://palisoft.no/bsk/?arrid=40

På forhånd tusen takk til alle som stiller opp!


Resultater:

Relativt manuell tidtakning, resultatlister lages etter løpet og publiseres på nett. Inntil da kan dere kose dere med "Brannfjell Opp Hall-of-Fame" som inneholder alle tidligere resultater her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater


Løyper:


Løpere født 2013 og senere: starter ved stort grantre på toppen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 450m.

Løpere født 2011-2012: starter i bunnen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 730m.

Løpere født 2009-2010: starter på Ekebergsletta litt nord for Ekeberg skole, fra treklyngen hvor polarskipet Norge tok av til Nordpolen. Ca 1,1 km.

Løpere født 2007-2008: starter fra Ekebergrestauranten. Foreldre som synes den fulle distansen blir litt drøy, kan også få starte herfra. Ca 2,5 km. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Alle andre; starter fra nordenden av vannspeilet i Middelalderparken ca. kl. 18.45. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Den fulle løypelengden fra Middelalderparken er drøyt 3 km med en høydeforskjell på 175 m mellom start og mål. De raskeste bruker ca 16 minutter, men er man i brukbar form vil man klare det under 25 minutter.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline