Nå kan du bestille skigruppas BSK-tøy!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Aug 2020

Trimtex har nå åpnet skigruppas webshop hvor du kan bestille nytt BSK-tøy for sesongen. 

Kolleksjonen er som tidligere år med unntak av at det er lagt inn ett nytt produkt nemlig Pulse Shorts. Dette er en overtrekks-shorts i samme design som overtrekksbuksa. Samme tykkelse som Pulse overtrekksbukse, og går ned til kneet. Faktisk helt nydelig å trene med når man får litt lufting på legger og samtidig holder varmen rundt hofter og lår. 

MERK:
Webshop'en vil være åpen for bestilling fram til 6. september kl 23:59. Det vil ikke være mulig å bestille etter dette tidspunkt. Forventet levering i uke 42.  Webshopen vil først gjenåpne på nytt i slutten av oktober med levering før jul. 

Bestillingsprosedyre:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/bsklangrenn

Eller logg inn med teamkode: bsklangrenn

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline