Over 30 deltagere på den tradisjonelle 17. mai treningen vår!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 18. Mai 2020

 

Da er årets 17. mai-trening for skigruppa over. Den ble som alt i disse korona-tider litt annerledes enn vanligvis, men det var ikke noe å si på innsatsen til de mer enn 30 utøverne fra 13 år og oppover. Vi var heldige og fikk nydelig vær, så is etter trening passet bra! 

For å følge smittevernsreglene ble gruppen del i to, 13-14 som en gruppe og 15+ som den andre gruppen. Etter å ha hatt leker og stafetter (som var mulig å gjennomføre innenfor smittevernsreglene), samlet vi oss tilslutt på hver vår side av midtbanestreken for en planke-konkurranse, hvor 13-14 åringene utklasset 15+. 

 Jeg vet at tradisjonelle ting som brus-stafett var savnet av de som har vært på 17. mai-treninger tidligere år, men så sant ikke våren 2021 blir like rar som våren 2020, kommer alle slike tradisjonelle 17. mai-trenings ting tilbake neste 17. mai.  

Takk til alle som møtte opp og gjorde dette til super økt! En stor takk til Jenny Roald Lyngstad, som da hun var utøver syntes 17. mai-trening var alt for tidlig på morgenen, men som i år stilte opp som hjelpetrener slik at 17. mai treningen kunne gjennomføres innen smittevernsreglene. 

 Hilsen Judith Ingela Rickertsen Hole 

 

 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline