Breddesamling i SNØ-hallen

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 6. Okt 2020

NSF/Telemark arrangerer hver høst breddesamling som samler telemarksutøvere fra ulike deler av landet. De siste 10-12 år har dette vært en samling på breen i Hintertux/Østerrike, men av åpenbare grunner var dette opplegget ikke aktuelt iår. Nå ble det isteden en samling i Oslo-området med variert tilbud som bestod av rulleski, frisbee-golf, klatrepark og Snø-hallen på Lørenskog. Dette ble en god blanding av fysiske utfordringer, både kjente og mindre kjente fra tidligere. For mange ble nok en dag i SNØ-hallen høydepunktet med overraskende fine snøforhold. Totalt sett en veldig positiv opplevelse som frister til gjentakelse. 

Fra BSK stilte trioen Ella Strøm Eriksen, Mikkel & Emil Langhus Bye. Det deltok også utøvere og trenere fra Asker, Sogndal, Hordaland og Møre og Romsdal.


Det er pr idag stor usikkerhet om hvordan kommende skisesong vil bli i forhold til renn og terminliste ute og hjemme men vi prøver å gjøre sesongforberedelser så normalt som mulig og håndtere den situasjonen som måtte komme best mulig.

BSK Telemark ønsker å bli flere medlemmer og for mer info kan en av følgende kontaktes:
karianneloeken@hotmail.com eller morten.v.eriksen@gmail.com

Tekst/foto: Morten V. Eriksen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline