Snøsamlingen på Beitostølen er avlyst

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Okt 2020

Kjære skivenner

Det er med tungt hjerte vi må informere om at sesongens store høydepunkt i skigruppa -- den tradisjonsrike snøsamlingen på Beitostølen -- i år dessverre er avlyst. 

Snøsamlingen på Beitostølen er først og fremst en sosial samling, hvor store og små BSK'ere mingler og har det gøy sammen - både før, under og etter skiturene. Det vil med Covid-19 situasjonen ikke være mulig å arrangere en sosial samling slik vi ønsker. Arbeidskomiteen for samlingen har vurdert en rekke ulike alternativer for å se om samlingen kunne tilpasses gjeldende smittevernsregler, men ingen alternativer er vurdert som gode og trygge nok. Av den grunn har styret besluttet at årets samling dessverre må avlyses. 

Skigruppa har i år vært så heldige at vi har fått penger fra OBOS Jubel til å subsidiere snøsamlingen. Disse pengene skal selvsagt gå til alternative aktiviteter med tilsvarende formål i gruppene. Det jobbes nå med å planlegge og tilrettelegge for gruppevise aktiviteter/samlinger som erstatning for den felles snøsamlingen. Dette er lettere å gjennomføre innenfor gjeldende smittevernsregler. Mer om dette kommer. 

Og så skal vi selvsagt arrangere verdens beste snøsamling når ting forhåpentligvis er tilbake til normalen i 2021. Vi har et godt forhold til hotellet på Beitostølen, og samlingen i 2021 er allerede booket. Merk dere datoene 26-28. november 2021. 


Skihilsen fra styret i skigruppa0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline