Bli med på Brannfjell Opp 26. september 2019!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Aug 2019


Skigruppa takker alle deltakere for oppmøte i årets Brannfjell Opp. Det ble solid ny deltakerrekord med hele 237 deltakere på startstreken. Gledelig med mange deltakere fra andre grupper enn skigruppa. 

Resultatlistene er nå samlet og lagt ut på våre resultatsider som du finner her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater 

Premier: Vinnere i klasser 11 år og eldre som ønsker gratis startnummer til Oslos Bratteste førstkommende lørdag bes umiddelbart ta kontakt med pingierd@gmail.com for utdeling av en kode som gir gratis påmelding. Er det andre i toppen av listene som ønsker startnummer kan dere gjerne også si ifra. Dersom vinnerne ikke er interessert i deltakelse, deler vi ut til den beste av de som er interessert.  Frist for å melde interesse er fredag kl 15.

Det er et litt halvmanuelt resultatsystem på dette arrangementet, så om du finner feil eller mangler kan du melde det til pingierd@gmail.com

Resultatene på nett inneholder ikke tider for klasser under 11 år. Ønsker du å vite tiden til ditt barn kan du ta kontakt med pingierd@gmail.com

Hall of fame lister vil oppdateres i løpet av høstferien.


Vil du måle kondisen mot de sprekeste i vår bydel? Tradisjon tro inviterer skigruppa i BSK til motbakkeløpet «Brannfjell Opp». Arrangementet går av stabelen på kvelden torsdag 26. september. Løpet er gratis og åpent for alle BSK-medlemmer og andre som ønsker å teste formen. Bli med og utfordre skiløperne i alle aldersklasser fra 2 år til gubbeklasse! Vi oppfordrer også foreldre til å bli med og måle seg mot andre foreldre – det synes barna er gøy! 

Arrangementet vil følge samme mal som tidligere år, dvs. oppmøte på Brannfjelltoppen i god tid før kl. 18.00 (høyeste punkt på Brannfjell, litt øst for lysløypas høyeste punkt). Parkering må skje i tilstøtende småveier. Ca. kl. 18.00 løper alle deltakerne i samlet gruppe nedover løypa mot løpsretningen og mot Middelalderparken og hvor vi "slipper av" de yngre gruppene etter hvert som vi passerer deres startpunkt.

Etter løpet blir det gratis pølser og saft til alle deltakere.

Vi har i år vært så heldige å få 10 gratisbilletter til motbakkeløpet Oslos Bratteste som går 28. september som vil bli brukt som premier til beste jente og gutt i følgende aldersgrupper; 13-14, 15-16, junior, senior, foreldre. 


Påmelding:

Deltakelse er gratis. For å lette håndtering av startnummer og dimensjonere innkjøp av pølser og saft ber vi om at alle melder seg på i forkant. Frist for påmelding er satt til 26. september kl 14. Om du ikke har rukket det innen fristen er det mulig å melde seg på ved oppmøte, men som sagt - vi setter pris på forhåndspåmelding.

Påmelding gjøres her: http://palisoft.no/bsk/index.php?arrid=23


Frivillige:

Vi trenger som vanlig hjelp fra foreldre i skigruppa som ikke selv har tenkt til å løpe. Setter stor pris på om dere melder dere i god tid :)

Oppgavene vi trenger hjelp til er utdeling av startnummer, start av løperne, hjelp med tidtaking ved målgang, noen løypevakter, grille og dele ut pølser og saft. Om du kan hjelpe til så meld deg på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=22. På forhånd tusen takk til alle som stiller opp!


Resultater:

Relativt manuell tidtakning, resultatlister lages etter løpet og publiseres på nett. Inntil da kan dere kose dere med "Brannfjell Opp Hall-of-Fame" som inneholder alle tidligere resultater her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater 


Lurer du på hva dette løpet er kan du lese stemningsrapport fra fjorårets arrangement her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/132297/deltakerrekord-i-brannfjell-opp!?ispage=true 


Løyper:

Løpere født 2012 og senere: starter ved stort grantre på toppen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 450m.

Løpere født 2010-2011: starter i bunnen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 730m.

Løpere født 2008-2009: starter på Ekebergsletta litt nord for Ekeberg skole, fra treklyngen hvor polarskipet Norge tok av til Nordpolen. Ca 1,1 km.

Løpere født 2006-2007: starter fra Ekebergrestauranten. Foreldre som synes den fulle distansen blir litt drøy, kan også få starte herfra. Ca 2,5 km. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Alle andre; starter fra nordenden av vannspeilet i Middelalderparken ca. kl. 18.45. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

 Den fulle løypelengden fra Middelalderparken er drøyt 3 km med en høydeforskjell på 175 m mellom start og mål. De raskeste bruker ca 16 minutter, men er man i brukbar form vil man klare det under 25 minutter.

Løypekart:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline