Velkommen til motbakkeløpet Brannfjell Opp torsdag 27. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Sep 2018

Vil du måle kondisen mot de sprekeste i vår bydel? BSK skigruppas tradisjonelle motbakkeløp Branfjell Opp går av stabelen på kvelden torsdag 27. september. Løpet er gratis og åpent for alle BSK-medlemmer og andre som ønsker å teste formen. Bli med og utfordre skiløperne i alle aldersklasser fra 2 år til gubbeklasse! Vi oppfordrer spesielt også foreldre til å bli med og måle seg mot andre foreldre! 

Arrangementet vil følge samme mal som tidligere, dvs. oppmøte på Brannfjelltoppen kl. 18.00 (høyeste punkt på Brannfjell, litt øst for lysløypas høyeste punkt). Parkering må skje i tilstøtende småveier. Ca. kl. 18.00 løper alle deltakerne i samlet gruppe nedover løypa mot løpsretningen og mot Middelalderparken og hvor vi "slipper av" de yngre gruppene etter hvert som vi passerer deres startpunkt.

Etter løpet blir det gratis pølser og saft til alle deltakere. 


Påmelding:

For å lette håndtering av startnummer og dimensjonere innkjøp av pølser og saft ber vi om at alle melder seg på i forkant. Frist for påmelding er satt til 27/9 kl 14. Om du ikke har rukket det innen fristen er det mulig å melde seg på ved oppmøte, men som sagt - vi setter pris på forhåndspåmelding.

Påmelding gjøres her: http://palisoft.no/bsk/index.php?arrid=4

Vi trenger også som vanlig bistand fra noen foreldre som ikke selv tenker å løpe. Må ha noen til å servere mat, ta tiden på løperne i mål, starte løperne osv. Om du vil hjelpe til så melder du deg til innsats her: http://palisoft.no/bsk/index.php?arrid=5. På forhånd tusen takk for alle som stiller opp!


Løyper:

Løpere født 2011 og senere: starter ved stort grantre på toppen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 450m.

Løpere født 2009-2010: starter i bunnen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 730m.

Løpere født 2007-2008: starter på Ekebergsletta litt nord for Ekeberg skole, fra treklyngen hvor polarskipet Norge tok av til Nordpolen. Ca 1,1 km.

Løpere født 2005-2006: starter fra Ekebergrestauranten. Foreldre som synes den fulle distansen blir litt drøy, kan også få starte herfra. Ca 2,5 km. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Alle andre; starter fra nordenden av vannspeilet i Middelalderparken ca. kl. 18.45. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Den fulle løypelengden fra Middelalderparken er drøyt 3 km med en høydeforskjell på 175 m mellom start og mål. De raskeste bruker ca 16 minutter, men er man i brukbar form vil man klare det under 25 minutter. 


Tidligere års resultater:

Resultater fra tidligere år finner du her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater
PS: Merk at starten på den lengste løypa har blitt noe endret pga veiarbeider de siste årene, så tidene er ikke direkte sammenliknbare tilbake i tid. 


Vi håper å se mange deltakere også i år! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline