Er du klar for søndagsjoggen?

Postet av Eirik Lund Røer den 3. Mai 2017


I disse dager nærmer det seg treningsstart i skigruppa, og det betyr også at oppstart av søndagsjoggen er like rundt hjørnet.

Skigruppa fortsetter selvsagt med søndagsjoggen for utøvere fra 11 år og oppover. Søndagsjoggen er rett og slett noe du ikke kan gå glipp av!

Det er fire år siden vi lanserte søndagsjoggen for alle utøvere, søsken, foreldre, tanter, onkler og de som kan røre på seg fra 11 år og oppover! Det har vært en kjempesuksess, og vi satser selvfølgelig på å fortsette suksessen.

Første søndagsjogg i sesongen 2017/18 blir søndag 14. mai, og med unntak av skoleferier holder vi det gående helt frem til skiføret kommer.

Treningskonseptet fungerer som følger:
Vi møtes kl. 10:00 i Skulleruddumpa hver søndag i treningssesongen med joggesko, drikke og godt humør. Før treningsstart opplyses det om to-tre ulike lengder på løpeturen, f.eks. én tur på 1 time, én tur på 1,5 t og én tur på 2 t. Utøveren velger selv hvilken lengde han/hun ønsker å være med på, og av den grunn vil hver enkelt gruppe også kunne bli delt opp underveis pga. tempoforskjeller.

Konseptet skal være foreldrestyrt, og vi er derfor avhengig av at foreldretrenere og andre voksenpersoner blir med og tar ansvar. Dette er en treningsøkt på lik linje med vanlige fellestreninger i midtuka, og en økt der både barn og voksne kan trene sammen. Hva er vel bedre enn å starte søndagen med en tur i Østmarka?


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline