Vedrørende Ekeberg skoles flerbrukshall

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 2. Okt 2017

Bækkelagets Sportsklub (BSK) har de siste sesongene hatt en driftsavtale med Oslo kommune v/ Bymiljøetaten (BYM) for Ekeberg Skole flerbrukshall. Etter denne avtalen har BSK vært pålagt å bemanne tilsynsvakter etter de til enhver tid gjeldene retningslinjer fra kommunen, samtidig som vi har hatt ansvar for arrangementer i helgene. 

For å oppfylle avtalen har foreldregruppene i både BSK Håndball og BSK Innebandy velvillig stilt opp og deltatt i det som har vært en stor dugnad for klubben. En dugnad som kommer på toppen av kiosk- og billettvakter i Bækkelagshallen, og ikke minst den fantastiske innsatsen som gjøres hvert år i forbindelse med Norway Cup. Jeg vil rette en stor takk til alle sammen for at dere gjøre klubben vår unik.   

I løpet av perioden vi har driftet flerbrukshallen har BSK kommet med forslag, ønsker og krav til kommunen på endringer og forbedringer for å kunne drifte på en god måte. Eksempler på dette har vært åpning av arealet i 2.etg for publikum, muligheter for kiosksalg, mer automatikk for åpning og stenging av hoveddøren, mm.

Det har dessverre vært særdeles vanskelig å få forståelse for våre ønsker og behov. I tillegg har vi, utover det vi ble enige med kommunen om i driftsavtalen, blitt pålagt flere og mer komplekse oppgaver. 

Summen av disse endringene, sammen med dugnadsbelastningen, resulterte i at BSK valgte å meddele Oslo kommune v/BYM at vi ville terminere avtalen dersom ikke noen av våre viktigste forslag og ønsker ble imøtekommet. Da dette ikke har skjedd ble driftsavtalen formelt sagt opp 5. april i år, med endelig sluttdato 5.oktober 2017.

Det har dessverre ikke blitt signert en ny drift avtale for flerbrukshallen med en ny idrettsklubb. Og slik vi forstår Oslo kommune og Oslo Idrettskrets vil dette resultere i stenging av hallen frem til ny drifter er på plass.

På vegne av BSK beklager jeg på det sterkeste at det ikke har vært mulig å finne gode løsninger for driften av Ekeberg skoles flerbrukshall. Det er også sterkt beklagelig at en så fin flerbrukshall ikke er godt nok lagt til rette for idretten. BSK skulle gjerne fortsatt som en sikker og stabil drifter av flerbrukshallen.

Vennlig hilsen,   

Tony Isaksen,

Generalsekretær, BSK0 Kommentar

Har du husket å melde deg på Norway Cup?

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 1. Mai 2015Mange utøvere og foreldre fra skigruppa har meldt seg til Norway Cup-jobbing, men vi har fortsatt behov for flere. Har du husket å melde deg på? Vi trenger hjelp fra alle utøvere og foreldre.


Vi oppfordrer alle våre medlemmer og foreldre til å melde seg som funksjonærer. Norway Cup er ikke bare verdens største fotballturnering, det er også en unik anledning til å bli mer kjent med Bækkelagets Sportsklub og menneskene i nærmiljøet - samtidig som du gir et godt arbeidsbidrag til skigruppa.

Det er mange funksjonærstillinger og alle kan ta del i eventyret Norway Cup og oppleve på nært hold hvor viktig idrettsglede er for barn og unge fra hele verden.

Hvorfor skal så du egentlig jobbe som frivillig? Vel, egentlig burde det ikke være noe spørsmål en gang, men vi gir deg noen grunner til hvorfor DU skal jobbe dugnad i Norway Cup.

  • Først og fremst er Norway Cup den viktigste inntektskilden til Skigruppa.
  • Norway Cup er også svært miljøskapende. Du møter nye utøvere og familier og får nye venner.
  • Samholdet på sletta er fantastisk.
  • Norway Cup er sosialt og gøy både for utøvere og foreldre.
  • Utøverne får gavekort til egen lomme.
  • Har du over 5 skift får du redusert pris på snøsamlingen og andre økonomiske støtteordninger på nasjonale konkurranser og samlinger.

Norway Cup er gøy og det er et minne for livet – enten man er spiller, funksjonær eller begge deler! Vi trenger hjelp fra alt fra de yngste barna til foreldre, tanter, onkler og besteforeldre. Her kan alle bidra!

Her finner du mye nyttig informasjon og tips til hvordan du melder deg på til jobbing:


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline