Sondre Ringen er klar for hoppuka

Postet av Bækkelagets SK den 17. Des 2019

Nok en gang fantastiske prestasjoner fra våre BSK-hoppere.

Ringen kvalifisert seg til hoppuken og Vossan Eriksen med dobbeltseier i NC Midtstuen. BSK gratulerer nok en gang med fantastiske resultater. 


0 Kommentar

Gode resultater av Sondre Ringen under COC renn i Vikersund

Postet av Bækkelagets SK den 13. Des 2019

Gode resultater av Sondre Ringen under COC renn i Vikersund. Beste nordmann med en fjerde plass på lørdagen, og en sterk andre plass etter Anders Håre på søndagen. 


Sondre er tatt ut til å representere Norge COC renn i Kuusamo Finnland kommende helg. Med gode resultater i dette rennet, er det muligheter for utak til Hoppuka. 
0 Kommentar

Nissen kom på 2012-guttas juleavslutning

Postet av Bækkelagets SK den 12. Des 2019

BSK G12 fikk besøk av selveste julenissen da de hadde juleavslutning for laget mandag 9. desember. 

Det ble en hyggelig markering, med en intern minicup - og ikke minst et artig og spennende oppgjør mellom spillerne og utvalgte foreldre.

Prestisjen var høy, og spillerne klarte å hale i land en 2-1-seier mot foreldrene. Etterpå sørget sosialgruppa for at det vanket pepperkaper, hjemmebakst og saft til alle sammen, og da man ikke trodde stemningen kunne bli bedre, så dukket også julenissen opp med godteposer til alle sammen.

Nå tar laget en velfortjent juleferie, og starter opp igjen mandag 6. januar.

- Gutta har hatt en veldig fin utvikling dette året, og det har vært skikkelig moro å følge framgangen på nært hold, sier årgangsansvarlig Roy Wahlstrøm.

Med seg i trenerteamet har han Frank Gamst og nyervervede Eirik Molnes.

Laget har hatt et ganske høyt aktivitetsnivå i 2019. I tillegg til deltagelse i KFUMs Mikroserien, så har de også vært med på følgende cuper: MS minicup i mars, Eat Move Sleep-cup i Ski i april, Norway cup i august, Nordstrand cup i september, Bækkelagscupen i oktober og USBL cup i Vallhall i november.

- Vi har stort sett spilt 3v3-fotball i år, men har også spilt femmerfotball i et par cuper. Neste sesong skal gutta spille femmerfotball i serien, og det er noe de gleder seg veldig til. Gutta elsker å hamre ballen høyt i mål, sier Roy Wahlstrøm.

En annen endring som inntrer fra årsskiftet er at 2012-laget også får Fotballprogresjon Norge (FPN) på laget.

- Det er noe vi alle ser veldig fram til, og vi tror og håper at laget vil ta nye steg under vingene til profesjonelle spillerutviklere, sier Wahlstrøm.

Spillerstallen i BSK G2012 teller nå 19 personer - 18 gutter og ei jente. Etter et år med en del utskiftninger av spillere både ut og inn, så håper trenertrioen at stammen i laget stabiliserer seg, så de får jobbet tett og godt med en spillergruppe som kjenner hverandre godt.

- Men vi har selvsagt plass til flere på laget, og krysser fingrene for at vi i 2020 blir en enda større gruppe. Det er en fin og god gjeng, så hvis noen som er født i 2012 vil komme på en prøvetrening hos oss, så er de hjertelig velkomne, sier Roy Wahlstrøm.

CELEBERT BESØK: Selveste julenissen stakk innom da Bækkelagets G2012-lag hadde juleavslutning mandag 9. desember. Pepperkaker, hjemmebakst, saft, godteposer og nissebesøk var et populært innslag etter et spennende oppgjør mellom foreldrene og laget. Foto: Roy Wahlstrøm   


0 Kommentar

Ja, til BSK Arena på Ekstraordinært årsmøte

Postet av Bækkelagets SK den 11. Des 2019

Tirsdag kveld samlet klubben seg til ekstraordinært årsmøte for å stemme om realisering av nye BSK Arena. Det var kø i døren, nærmere 200 tilstede og til slutt talte møtet 154 stemmeberettigede. Styreleder Øystein Sundelin, redegjorde for klubbens historikk, samt bakgrunn og prosess frem til dagens møte. Generalsekretær fra Oslo Idrettskrets, Magne Brekke fortalte om samarbeidet mellom BSK og OIK og samarbeidspartneren vi i fellesskap vil få i det nye anlegget, Lambertseter VGS. 

BSK`s Generalsekretær, Pål Trælvik ga et grundig innblikk i de økonomiske sidene av prosjektet og hvordan prosjektet skal realiseres. Som støtte på de byggtekniske og prosjektmessige sidene var vår innleide prosjektleder Simen Bakken tilstede. 

Alle de fremmøtte lyttet ivrig og det er åpenbart et enormt engasjement om å videreutvikle klubben for fremtiden med nytt anlegg. Ved opptelling var svaret klart: 154 stemmer for, 0 blankt og 0 mot. 

Bækkelagets Sportsklub går med dette inn for å realisere sine anleggsplaner og dersom alt går som planlagt vil klubben åpne sin nye storstue, muligens Norges største idrettsanlegg allerede høsten 2022. 


«Jeg er ydmyk og rørt over at mer enn 150 stemte for at BSK skal få en ny arena– en samlingsstue for alle oss på Bækkelaget!

Ingen stemte mot! 

Et fantastisk engasjement og iver etter å få vedtaket på plass fra mange. Saken har vært redegjort for og informert om de siste 4 årene, og da er det gøy å runde den første rundingsbøyen.

Mye arbeid gjenstår de neste årene. Målet er at vi skal få Arenaen på plass til sommeren 2022».

 

Pål Trælvik 0 Kommentar

Sterke prestasjoner fra BSK-dommerne

Postet av Bækkelagets SK den 10. Des 2019

Stian Røvig Sletner (Bilde hentet fra dommere.no)


BSK dommerne Stian Røvig Sletner og Elisabeth Thoresen har igjennom flere år gjort sine saker meget bra, og har for 2020 blitt oppnevnt som henholdsvis hoveddommer og assistentdommer i OBOS-ligaen (nivå 2 i Norge) for menn. Dette er en stor prestasjon og BSK Fotball gratulerer begge med oppnevnelsen.

Elisabeth er også FIFA assistentdommer på kvinnesiden og har i flere år hatt flere internasjonale oppdrag, i år har hun bl.a. hatt flere EM kvalifiseringskamper for kvinner. Hun vil også fortsette som assistentdommer i Toppserien for kvinner.

 

I tillegg til disse oppnevnelsene fortsetter Espen Eskås som hoveddommer i Eliteserien og FIFA dommer for herrer, og Emilie Rodahl Torkelsen (tidl. Dokset) som hoveddommer i Toppserien for kvinner og i PostNord-ligaen for herrer (2.divisjon/nivå 3). Emilie er også FIFA dommer for kvinner.

 

Se hele dommerrangeringen i Toppfotballen hos fotball.no

Elisabeth Thoresen og Emilie Rodahl Torkelsen (Bilde fra toppdommer.no) 


0 Kommentar

Ny A-lagstrener i Bækkelaget Fotball!

Postet av Bækkelagets SK den 19. Nov 2019

Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere Oleg Matvejevs som ny hovedtrener i BSK Fotball. 


Oleg er fra Latvias hovedstad, Riga, er UEFA A-lisensiert og har tatt en bachelorgrad fra Latvia Academy of Sports.


Av trenererfaring har han opphold i Arsenal-akademiet, Kongsvinger, Ready og nå sist som hovedtrener for Øvrevoll/Hosle sitt A-lag. I tillegg jobber han til daglig med spillerutvikling gjennom sin jobb i FPN (Fotballprogresjon Norge) 


Vi ønsker Oleg velkommen og det er gledelig at han allerede er i gang på treningsfeltet. A-laget trener mandager og torsdager 19:30 frem til jul for å kartlegge troppen inn mot 2020-sesongen. Treningene er åpne for de som ønsker å prøve seg. Ønsker du å bli en del av A-lagssatsingen i BSK kommende sesong? Send en mail til fotball@bsknc.no for mer informasjon.


0 Kommentar

TRE BSK-SPILLERE TIL LANDSLAGSSAMLING FOR 2004-ÅRGANGEN

Postet av Bækkelagets SK den 19. Nov 2019

Ida Wall Bakken, Ivo Bendik Hopp Auganes og Emil Havsgård er tatt ut til landslagssamling for spillere født i 2004.
De tre deltar på samling i Skien 18.-21. november.
Dette er den første landslagssamlingen for spillere for denne årgangen (jente-/guttelandslaget).

 Gratulerer og lykke til!

 


0 Kommentar

BSK dommer dømmer cupfinalen

Postet av Bækkelagets SK den 12. Nov 2019

Foto: Bildbyrån 


Espen Eskås skal dømme cupfinalen 2019 mellom Haugesund og Viking den 8 desember. 

BSK gratulerer masse, og ønsker vår dyktige dommer lykke til!


Les mer om saken her: https://www.fotball.no/dommer/toppdommer/2019/cupfinaledommer/ 


0 Kommentar

BSK G2007 med 4 spillere på Landslagskolen Sone - Oslo

Postet av Bækkelagets SK den 8. Nov 2019

I konkurranse med ca 250 håpefulle nominerte gutter fra hele Oslo. Ble disse 4 BSK talentene plukket ut til Sonetreninger i Oslo i høst og vinter.

Vi gratulerer
fra venstre: Sebastian B. Hanssen, Arman K. Døvre, Patrick Væringstad og Axel Berthinussen.0 Kommentar

Espen Eskås får Europa League debut

Postet av Bækkelagets SK den 24. Okt 2019

BSKs Espen Eskås dømmer torsdag oppgjøret St.Etienne - Olexandriya i Europa League. Han får derfor debutert i Europas nest gjeveste turnering for menn. Det er utrolig imponerende prestasjon, og vi er stolte av å kunne ha en så flink dommer i klubben. 


BSK gratulerer og ønsker masse lykke til. 0 Kommentar

8 håndballspillere med på regional landslagssamling

Postet av Bækkelagets SK den 11. Okt 2019

G2004 og J2004 håndball med 4 representanter hver til regional landslagssamling. Vi gratulerer og ønsker lykke til. 


Fra venstre; Ida Wall Bakken, Mille Hjerpseth Arvesen, Sine Madsen-Kaarød og Emilie Otter fra J2004. 


Fra venstre: Ivo Bendik H. Auganes, Sander Stensrud og Emil Havsgård fra G2004. Sebastian Reiersen er også tatt ut, men har måtte melde forfall grunnet skade.


0 Kommentar

Gode resultater for våre BSK hoppere i Norges Cupen

Postet av Bækkelagets SK den 7. Okt 2019

Vi gratulerer Sander Vossan Eriksen, Sondre Ringen og Oscar Petersen Westerheim med gode prestasjoner i Norges Cupen.

Vossan Eriksen med 1.plass på lørdagen og 2.plass på søndagen. 


Se resultatene nedenfor 

Resultatliste lørdag 

Resultatliste søndag


0 Kommentar

Kick off med innebandy herrene

Postet av Bækkelagets SK den 20. Sep 2019

Hei alle BSKére. 

 

Som dere sikkert har fått med dere så har vi blåst skikkelig liv i innebandygruppa våres over sommeren. Ny giv og masse entusiasme preger innebandygruppa om dagen. Det gleder vi oss stort over!

 

I den entusiastiske klubbånden vi har i BSK så oppfordrer vi alle BSKére til å støtte innebandygruppas A-Lag i deres seriepremiere i Ekeberghallen den 21 September kl. 17:00. Den kampen blir forøvrig LIVE streamet og vist på direktesport.no (Amedia/Nettavisen.no).

Direktesport

direktesport.no

Se direktesendt sport fra hele landet, finn kommende og tidligere sendinger. Få med deg alt som skjer ved å følge dine favorittlag og ligaer.

 

 

BSK = Samhold! La oss vise styrken i mangfoldet som vi har i klubben vår og møt opp i blått og gult til Lørdag og støtt ett BSK lag som med nebb og klør skal forsvare vårt emblem!

 

Kiosken og grillen er åpen!

 

 

 

Velkommen skal dere være!

 

 

 

 

Sportslig hilsen,

 

David Garcia

Sportslig leder - Elite

Innebandy

 


0 Kommentar

Bækkelagets Sportsklub Langrenn søker engasjert Assistenttrener Junior

Postet av Bækkelagets SK den 19. Sep 2019

Vi søker langrennstrener til trenerteamet som skal utvikle våre juniorutøvere. Treneren skal bidra til gode resultater på et høyt, nasjonalt nivå i et godt treningsmiljø hvor utøverne trives og inspireres. 

Vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser! Bækkelagets Sportsklub langrenn har et langsiktig perspektiv og ønsker at engasjementet sees på med minimum 2-3 års horisont. Vi tror på kvalitet og kontinuitet i utviklingen av utøverne våre. 

Du har relevant trenererfaring, kompetanse, og du evner å skape en god treningskultur, å bygge en sosial gruppe og du evner å inspirere, motivere og følge opp både gruppen og den enkelte utøver. Viktige oppgaver vil være:

•Utvikle og forankre en kultur med utgangspunkt i BSKs verdier og målsetting. 

•Lage et differensiert opplegg etter utøvernes fysiske nivå og ambisjonsnivå i samarbeid med hovedtreneren og utøverne. 

•Personlig utøveroppfølgning. 

•Lede fellestreninger i et engasjert trenerteam. 

•Bidra som ressurs på enkelte renn.


Trenerne må være på treninger normalt to til tre treningskvelder i uka. Vi har fast treningstid tirsdager, onsdager og torsdager. Sted vil variere men normalt med utgangspunkt fra Ekeberg eller Skullerud. Det forventes også tilstedeværelse på utvalgte renn, samlinger og arrangementer ut over dette. 

Søknadsfrist: Snarest 

Søknad sendes til: 

Sportslig Leder: Tord Bakke Arvesen, tord@bsknc.no


0 Kommentar

Nattcup i innebandy

Postet av Bækkelagets SK den 11. Sep 2019

INVITASJON.
A-Lagsspillerne våre har tatt initiativ til å arrangere en 3 mot 3 nattcup nå til Fredag. Bli med å starte klubbens viktigste sosiale aktivitet for året, her har faktisk A-lagsspillerne brukt timesvis av fritiden sin til å arrangere hele internturneringen. Det synes vi er fantastisk! Målsetningen er å skape ett bedre fellesskap på tvers av lagene, klubben og tilhørere av den. Så nå oppfordrer vi alle til å melde seg på til denne sosiale lavterskel-nattcupen (sosialt/gøy) hvor alle kan bli med. Spillere, trenere, lagledere, venner, familie med mer. Vi ønsker at innebandy i Bækkelaget skal være et hyggelig samlingspunkt for alle 

Send en individuell(ikke lagspåmelding) mail for påmelding til; robin3simonsen@gmail.com - Skriv "Navn + alder" og "Nattcup" i emnefeltet.

Sekreteriatet trekker ut mix-lag på tvers av alder, kjønn og ferdigheter. Lag og kampoppsett er klart når cupen starter kl. 19:00 på Fredag den 13 September.

VI SES TIL FREDAG - VELKOMMEN!

Bækkelagets Sportsklub


0 Kommentar

FULL POTT FOR ALLE VÅRE BRING- OG LERØYLAG I KVALIKEN!

Postet av Bækkelagets SK den 9. Sep 2019

Både J16, G16 og G18 deltok i henholdsvis BRING- og LERØY-kvalifiseringens første runde, og alle tre kvalifiserte seg direkte!


G18 hadde hjemmerunde i BSK-hallen. Her ble det kalasseier over Ørsta (31-15) og en ganske komfortabel seier over Charlottenlund ( 22:28). Spjelkavik var fjerde lag i puljen, men trakk laget før kvaliken. Puljevinnerne blir direkte kvalifisert til LERØY-serien, som er en nasjonal serie hvor de 24 beste lagene i Norge spiller serie og sluttspill gjennom sesongen. Siden BSK vant alle kampene i sin pulje, ble de også puljevinnere, og er dermed direktekvalifisert til LERØY-serien.


J16 feide all motstand til side i sin BRING-kvalikrunde i Bergen, og ble puljevinnere! Først ble det seier 23-19 over Hinna. Deretter en meget knepen 25-24 seier over Åsane. Til slutt ble Melhus slått 22-17. Dermed er jentene kvalifisert til BRING-spill inneværende sesong. 


G16 var også i Bergen og spilte kvalifisering. Første motstander var Strindheim, som ble for svake for våre gutter, og BSK vant 27-21. Neste kamp var mot Bjørnar, som spilte på hjemmebane og vant 31-21. Til sist var det Lillehammer som stod for tur. Oppgjøret endte 28-25 i BSK-favør. 


Dermed har alle 3 BSK-lagene som spilte kvalik til de nasjonale seriene BRING og LERØY kvalifisert seg direkte, og det er bare å glede seg til fortsettelsen. Gratulerer!


0 Kommentar

Velkommen til en ny håndballsesong 2019/2020

Postet av Bækkelagets SK den 3. Sep 2019

Kjære Håndballvenner!

Velkommen til en ny håndballsesong 2019/2020

Vi i BSK Håndball ønsker velkommen til en ny forrykende håndballsesong! Vi håper alle har hatt en superfin og skadefri sommer og er klare til en ny og spennende sesong.

Takk for fantastisk dugnadsinnsats i Norway Cup

Håndballgruppens medlemmer, foreldre/foresatte, familie og venner utgjorde også i år den klart største gruppen med frivillige under Norway Cup. Dette er med på å sikre håndball-gruppen og lagkassene en viktig del av våre samlede inntekter for 2019. Vi stilte totalt med 749 personer, som til sammen utførte 4.625 skift og la ned 27.755 timer med innsats i vakthold, salgsboder, bespisning, rydde & sykkeltjenesten m.v

Den samlede omsetning for Norway Cup var noe lavere enn fjoråret, men de økonomiske resultatene er forventet å være i samme størrelsesorden. Selve arrangementet ble særdeles vellykket og gjennomført uten noen problemer eller alvorlige hendelser. Arbeidet med å planlegge neste års Norway Cup er allerede i gang og nye spennende konsepter blir å se neste år også.

Oppsummering av sesongen 2018/2019

Vi har fantastisk mange fine resultater å se tilbake på i foregående sesong og en liste her vil ikke kunne dekke det hele. Men hvis vi oppsummerer fra toppen, så sikret Bækkelaget Håndball Elite seg en sluttspillplass i Eliteserien. Men Elverum ble for sterke i kvartfinalen og dermed var dette den siste kampen denne sesongen for våre stolte Ducks. Dermed endte sesongen med en 8. plass i serien samt tap i kvartfinalen i Cupen, som nok var nok litt under forventningene før sesongstart.

Men vi har stor tro på enda bedre resultater denne sesongen. Bækkelaget er det eneste Oslo-laget i Eliteserien, noe vi selvfølgelig skal være stolte av.

Sportslig er det solid grobunn i Bækkelaget og det står mange yngre spillere i kø på vei opp til Elitelaget. BSK Jr. Elite spilte seg til NM Sølv i desember 2018, mens Gutter 18 vant bronse i Lerøyserien nå i april. Gutter 16 var ikke dårligere og vant bronse i Bring-serien. Flere av de yngre og lovende spillerne har tegnet kontrakt med Elitelaget samtidig som det er signert et par nye seniorspillere for denne sesongen.

På Jentesiden har vi en litt lengere vei å gå, da våre beste kvinner spiller i 3. divisjon også denne sesongen. Klubbens målsetting er avansement, så får vi se om dette kan realiseres denne sesongen eller om vi må ha litt mer tålmodighet. Det er uansett viktig at både jenter og gutter skal kunne utvikle seg i BSK og at Elitelagene med både herrer og damer hevder seg blant de beste i landet. Vi har solide yngre jenteårganger, som er på vei opp, noe som vil legge til rette for økt sportslig suksess også på jente- og kvinnesiden i årene som kommer. Bækkelagets ambisjoner over tid er å lykkes både på kvinne- og herresiden i norsk topphåndball.

I sesongoppkjøringen så stilte Elite lagene våre til kamper under Skjærgårdslekene, som ble spilt i Tønsberg/Nøtterøy. Det er en oppkjøringsturnering for J/G16, 18 og senior i forkant av seriestart, og det er stort sett de beste lagene som inviteres. At BSK fikk hele 3 av sine 4 deltagende lag i A-finaler er svært bra, og lover godt både for sesongen 2019/2020, og for fremtiden i Bækkelaget Håndball.

Fjord Cup 2019 – årets sosiale cup!

Det var over 400 BSK´ere som dro til Sandefjord 24-26 mai for å delta i Fjord Cup. Her stilte klubben med 40 lag som alle var samlet på Sandefjord VGS. Helgen ble fylt av beachhåndballkamper, grilling og konserter i badeparken i tillegg til de mange kampene som ble avviklet i hallene rundt Sandefjord.

Det ble mange gode kamper, nye erfaringer, masse læring, en fin sosial og hyggelig cup for de mange lagene som var med til Sandefjord og Fjordcup. For mange av de minste var dette første kamp på stor bane og første overnatting i et lettere kaotisk klasserom. Begge deler ganske så stas!

Tusen takk til alle trenere, lagledere, oppmenn og foreldre som var med å lage en god cupopplevelse for håndballspillerne i klubben vår.

Sportslig satsning - krever solid økonomi

Økonomien for Håndballgruppen har samlet sett vært under god kontroll de senere årene og Eliteserielisens er på plass for sesongen 2019/2020. BSK Håndball ønsker å skape enda bedre resultater i fremtiden og vi ser behovet for å profesjonalisere arbeidet med sponsorarbeid. Det er blitt ansatt en ny medarbeider i klubben, som skal jobbe med salg- og sponsorkontrakter for gruppene som har eliteavdeling og vi ser frem til å få profesjonell støtte fra klubben i dette krevende arbeidet.

Vi er hele tiden på jakt etter sponsorer og samarbeidspartnere til Håndballgruppen og oppfordrer alle til å se muligheter blant egen arbeidsgiver eller hos venner/bekjente. Vi setter stor pris på de som allerede har inngått avtaler, men vi har selvfølgelig plass til enda flere samarbeidspartnere. Hovedsamarbeidspartnere denne sesongen er pt:

Ved siden av at Norway Cup utgjør vår største dugnadsinnsats, så vil vi i år også fortsette med «Toa&Tørk» dugnad, som også bringer gode penger til håndballgruppen og ikke minst til lagkassene.

En annen viktig inntektskilde er publikum under både elitekamper, men også for alle breddekampene som arrangeres i BSK-hallen og Ekeberg skoles Flerbrukshall. Vi kan nevne, at det i løpet av marsmåned ble gjennomført 151 kamper i BSK hallen og Flerbrukshallen inkludert en vellykket "minirunde" for de yngre årsklassene. Samlet billett- og kioskinntekter ble i mars alene kr 180.848 med 1.731 betalende tilskuere i de to hallene våre, som la igjen kr 77.000 i kiosken.

Herrelaget spiller også i år sine Eliteseriekamper «hjemme» i Nordstrand Arena i påvente av vår nye BSK Arena. Vi oppfordrer alle håndballvenner til å kjøpe billett til årets første hjemmekamp den 15. september og at vi kan fylle NIFFEN til randen med BSK supportere. Vi jobber med en del forbedringer i arrangementsoppsettet og lover en spennende og actionpreget håndballkamp.

Ny BSK HE App 🦆🦆

Last ned vår nyeste app, BSK HE på AppStore eller Google play. Her vil man blant annet få kjøpt billetter og få tilsendt viktig informasjon om kamper og arrangementer.

Ta i bruk den nye APPen «BSK HE» i dag, for å kjøpe sesongkort og billetter til kampene. App’en kan lastes ned gratis fra AppStore og Google play. Alle spillere og tillitsvalgte i Håndballgruppen får tildelt ett sesongkort i BSK APPen, og alle må derfor laste ned denne snarest.

Både BSK HE appen og SPOND vil bli mer og mer brukt i tiden fremover og nye funksjoner tas i bruk fortløpende i tillegg til at viktig informasjon sendes i disse kanalene.

Kommunikasjonskanaler og Sosiale medier

Vi jobber med å forbedre vår kommunikasjon og håndballen finnes i dag i mange ulike kanaler.

· Nettsiden til Bækkelaget sportsklubb forsiden- http://www.bekkelagets.no/

· Nettsiden til Håndballgruppa - http://handball.bekkelagets.no/

· Nettsiden til Håndball Elite - https://www.bskhandballelite.no/ 

· Facebooksiden til Bækkelaget sportsklubb

· Facebooksiden til Bækkelaget SK Håndball

· Facebooksiden til Bækkelaget Håndball Elite

· Instagram @bekkelagetssk og lagene har Instagramkontoer #vierbsk

Vi jobber med å fremstå helhetlig i alle kanaler (inkludert Spond) til enhver tid, men har som mange andre organisasjoner utfordringer med nettopp dette 😊😊

Vi ber alle om å følge sidene, dele saker og like innlegg, slik at vi når flere spillere og medlemmer samtidig og tiltrekker oss flere eksterne aktører. Håndballgruppen valgte tidligere i år Spond, som offisiell kanal for dialog mellom klubb og lag og som kommunikasjonsplattform internt i lagene. I tillegg til de offisielle sidene, så finnes selvfølgelig også et antall med lukkede grupper for diverse lag og ulike arbeidsgrupper. Vi minner i den forbindelse om å reglene for samtykke ved deling av bilder etc. på sosiale medier.

BSK Arena under utvikling

Arbeidet med å prosjektere den nye arenaen går som planlagt og det jobbes intenst med å komme i mål med nødvendige godkjenninger og politiske vedtak, slik at man kan starte byggeprosjektet ved årsskiftet 2019/2020.

BSK Arena vil være en viktig suksessfaktor i årene som kommer for den planlagte håndballsatsingen. Det er viktig for BSK å kunne spille sine hjemmekamper i nærmiljøet på Bekkelaget, for å styrke den håndballkulturen vi er så stolte av. BSK har i dag ca 700 aktive spillere og det er trangt om treningstider i dagens begrensede halltilbud i nærmiljøet. En ny hjemmearena for Elitelaget og 4 nye spilleflater for våre 700 spillere, vil gi grobunn for enda flere spillere, økt entusiasme og sportslig suksess!

Sportslig opplegg

For årets sesong har vi meldt på rundt 70 lag i de ulike seriespillene som starter opp om kort tid. I tillegg vil det blir arrangert minirunder for de minste og vi har påmeldte lag i de nasjonale seriene, G/J 16 påmeldt i Bringserien og G18 påmeldt i Lerøyserien. Flere lag har allerede spilt flere cup’er de seneste ukene, som oppkjøring til seriestart. Normalt er det færre cup’er i høstsesongen inntil vi nærmer oss årsslutt, med Norden Cup, PW Cup og diverse jule cup’er.

Vi er en stor håndballgruppe med mange spillere, men vi har plass til flere unge jenter og gutter i alle aldre og med ulike ferdighetsnivåer. BSK har en unik klubbordning, der man for yngre årskull kun betaler én aktivitetsavgift og kan utøve flere idretter. Vi vil derfor oppfordre barna til

å rekruttere klassekompiser til en uforpliktende håndballtrening, selv om hun/han allerede spiller fotball, går på ski eller driver friidrett eller orientering i BSK allerede.

De ulike treningstidene for lagene er nå offentliggjort og vi skal som tidligere trene på følgende spilleflater:

• BSK Hallen

• Ekeberg skole Flerbrukshall

• Ekeberghallen

• Bjørnholthallen

Det er kun BSK hallen vi som klubb disponerer selv og de øvrige 3 hallene er kommunale. Der får vi tildelt treningstid i konkurranse med andre idretter og andre klubber. Derfor blir det som alltid, en kamp om treningstider, men vi forsøker å ta hensyn til alle gruppene og fordele timer rettferdig. De yngste gruppene er ofte størst med flest spillere og behov for flere treningsflater, men får naturlig nok tildelt noen færre treningstimer enn de eldste.

Treningstidene er gjort tilgjengelig for lagledere og trenere og blir informert om bl.a i Spond App’en. De som eventuelt ikke har lastet ned Spond-Appen bes gjøre dette, da dette er en kommunikasjonskanal både for lagledelse men også for håndballgruppen.

Våre felles verdier på og utenfor banen!

Alle som er involvert i BSK Håndball (trenere, oppmenn, spillere og foreldre/foresatte) er med å bidra til et trygt og positivt miljø både på og utenfor banen. Vi skal kunne være stolte av å tilhøre BSK Håndball og representere en av Norges største håndballklubber når vi er på cuper, spiller kamper eller trener. Dette handler om å vise:

· Respekt for dommeren – vi skal styrke respekten for dommeren og dommergjerningen og øke forståelsen for at dommerne har en viktig og krevende rolle i håndballen, på alle nivåer.

· Respekt på banen – vi skal arbeide for at spillere, lagleder, trenere, arrangørstab og kampfunksjonærer viser gjensidig respekt for hverandre og for spillet. Respekt og fair play skal være en naturlig del av deres håndballhverdag.

· Respekt i hallen – vi skal arbeide for at publikum og foresatte skal vise respekt for arenaen, arrangøren, håndballspillet og spillets aktører.

Lykke til!

Vi ønsker alle lykke til med årets håndballsesong og oppfordrer alle til å ta kontakt ved spørsmål eller gode innspill.

Hilsen alle oss i Håndballstyret!

Thomas Rustad Nina Kristiansen Kim Martens Meyer

Dag Harald Østlie Jan Frode Engkrog Erik Johnsen 

Vanja Konradsen Kaja Larsen Jørgen S Erstad 


0 Kommentar

G-SPORT RYEN inviterer til klubbdager torsdag 29. – lørdag 31.august

Postet av Bækkelagets SK den 23. Aug 2019

Det blir disse dagene 25% på hele butikken med unntak av sykkel/sykkeldeler, EL-sykkel, elektronikk, optikk, trykk og allerede nedsatte varer.

Det blir 30% på klubbkolleksjon, fotball- og håndballsko. 

 

Torsdag 29.august har vi utvidet åpningstid til klokken 22.00.

 

 

Håper mange av dere vil ta turen innom oss neste uke 😊

 

Kan dere få lagt ut dette på hjemmeside / facebook-side slik at så mange som mulig av medlemmer får dette med seg? Eventuelt printe ut vedlegg og henge opp i hallen?

Det vil bli sendt ut en SMS og invitasjon på mail (vedlegg) mandag kl 10.00. Men det er mange som ikke har klubbkort på mobil som sikkert vil benytte seg av de gode tilbudene vi kommer til å ha disse dagene.

 

Medlemmer som ikke har klubbkort: Det holder å si at du er medlem av BSK, eller vise til en facebook-side / spond o.l . Dette løser vi uansett og medlemmer får rabatten😊

 

https://oculosdialog.com/inet_gsport/nyhetsbrev/NB5786201983E754.html0 Kommentar

Påmelding til BSKs turnparti og gymlek

Postet av Bækkelagets SK den 22. Aug 2019

Gymlek er for barn i alderen 4 til 5 år (født i 2014 og 2015).

Gymlek er et turninspirert tilbud som ønsker å stimulere motorisk og fysisk utvikling gjennom bevegelsesglede. 

Man kan velge mellom mandag eller onsdag fra 17.00 -18.00 i Ekeberghallen. (Bane D)

Oppstart 2. og 4. september.

 

BSKs turnparti er for barn fra skolealder født i 2013-2012 og 2011, 2010-2009-2008

Dette er et tilbud som utfordrer barnets fysiske og motoriske utvikling gjennom turnøvelser og basistrening.

De yngste starter kl. 18-19 og de eldste 19-20 på onsdager

Oppstart onsdag 4. september

 

 

Ved påmelding til gymlek og turnpartiet send inn påmeldingsskjemaet du finner det på denne nettsiden; https://www.baksbsk.no/gymlek/

 

Vi gjør oppmerksom på at det ofte er stor pågang, og at vi må sette barn på venteliste når vi anser partiene som fullsatte.


0 Kommentar

Idrettsmerkeprøver på Sporten

Postet av Bækkelagets SK den 21. Aug 2019

Torsdag 05. og torsdag 12. september arrangeres det idrettsmerkeprøver på Sporten. Det er bare å møte opp.
0 Kommentar

Takk for innsatsen, Eirik!

Postet av Bækkelagets SK den 14. Aug 2019

Barna stimler sammen rundt ham. De har høye forventninger; ha det moro med venner, få ansvar for en egen bane og kanskje treffe en kjendis på sletta. Eirik Lund Røer er sjefen deres, i Rydde- og sykkeltjenesten under Norway Cup, slik han har vært de siste 12 årene. Han er blid og rolig, uansett hvor mye kaos det er rundt ham, en egenskap som kommer godt med når cirka 6000 kamper skal gjennomføres på en snau uke. Nå har Eirik vært aktiv i skigruppa i BSK i 25 år, og for første gang tenker han på hva vil bruke tiden sin på når han nå trapper ned engasjementet sitt i BSK.   

Eirik og en gjeng barn fra Rydde og sykkel (foto: Elin Myrmel-Johansen/privat) 

Allerede som seksåring meldte Eirik seg inn i skigruppa. Ingen i klassen hans gikk på ski. Siden han var eldst i søskenflokken på fire, hadde han heller ingen storesøsken å henge på. Men pappa Knut Arne motiverte ham til å starte i BSK. Om han hadde noe talent? - Nei, jeg var aldri god på ski, men jeg elsker å konkurrere, sier han, og smiler beskjedent.

Sykdommen som endret alt
Eirik går skirenn i Sørkedalen rundt årtusenskiftet (foto: Knut Arne Røer/privat)Eirik var aktiv i flere idretter. Men da han startet i 10. klasse, bestemte han seg for å satse på ski og legge fotballen på hylla. Men den vinteren gikk alt galt. - Jeg endte nederst på resultatlistene og hadde veldig vondt i magen. Etter en periode med utredninger fikk jeg påvist kronisk leverbetennelse. Det var kroken på døra for skisatsinga. - Jeg fikk beskjed av legene om å ikke drive noen form for trening. I to år trente jeg derfor ikke aktivt på ski, og jeg visste at jeg ikke kunne komme tilbake. Men jeg ville ikke slutte i skigruppa, så jeg meldte meg som ungdomstrener, fortsetter han.


Stort engasjement 
Elleveåringene var heldige og fikk Eirik som ungdomstrener, og 1995-kullet har han fulgt hele veien til senior. Først som ungdomstrener, deretter hovedtrener og smører. - Det var en periode vi ikke hadde noen juniorer og seniorer i klubben. Juniortreneren vår flyttet til Geilo og tok med seg den siste utøveren. Det ville jeg gjøre noe med, og foreslo et opplegg for å bygge opp junior- og seniorsatsingen, sier han. Slik gikk det til at Eirik sto i spissen for junior- og seniorsatsingen de senere årene. Den årlige vårsamlingen på Sognefjellet var blant tiltakene utøverne selv trekker frem som spesielt stas. Og det går gjetord om turene i bil hjemover med Eirik ved rattet, hvor han spilte høy rockemusikk og sang av full hals med hodet ut av bilvinduet, i allslags vær, bare for å holde seg våken.

I tillegg engasjerte Eirik seg i Oslo skikrets, som den første ungdomsrepresentanten noensinne og som medlem av langrennskomiteen. I BSK var han også ansvarlig for Rydde- og sykkeltjenesten under Norway Cup og med i styret i skigruppa. – Det er egentlig lagt utenfor komfortsonen min å være med i styre og stell. Men jeg ville jo fortsette, og det går jo. Jeg er bedre på det nå, sier han.

Eirik som heier på og fotograferer Mille Bøhm Syversen under norgescup for juniorer I Granåsen i Trondheim (foto: Martin Thorland Jutkvam/privat) 

Kok i hop
Prøving og feiling er Eiriks metode også på andre felt. Selv med sin egen helse som innsats. - Jeg var så dårlig i den perioden jeg ikke trente skikkelig og gikk skirenn, at jeg bestemte meg for å prøve å gå skirenn igjen selv om legene hadde sagt nei. Jeg gikk mot meg selv, siden jeg alltid ble sist, men det gjorde ingenting. Jeg ble i bedre form av det, så trening og konkurranse ble faktisk redningen min, sier han. Han er skeptisk til leger som foreskriver stillesitting fremfor aktivitet.  

Som smører har Eirik vært med å utvikle Oslo skikrets til å bli Norges mest profesjonelle, etter landslaget. - Vi har ikke kapasitet til å teste så mye som dem. Men vi tester mye vi, og dokumenterer alt. Opplegget til kretsen er veldig bra. Eirik forteller om hvordan langrenn har forandret seg de siste to tiårene, om kravstore foreldre og profesjonalitet over hele linja. Profesjonaliteten innenfor smøring liker han.   - Temperaturene som står på skismøringene er i beste fall veiledende. Det er føreforholdene som er avgjørende, temperaturen i snøen, luftfuktigheten. Og så må man teste og føre logg, fortsetter han ivrig.

Eirik i smørevogna (foto: Knut Arne Røer/privat) Mannen som var litt tilbakelent og beskjeden da vi snakket om hans eget skiliv, har nå fått vann på mølla. Han lener seg fremover på stolen, armene ligger ikke lenger i kors og han snakker kontinuerlig. Om loggbøker, testing tidlig og sent, og om smøremikser utenom det vanlige. Hva om smøringa ikke sitter? - Da blir jeg sint og irritert på meg selv, jobber enda hardere og tester enda mer, sier Eirik.

Juniorene og seniorene har de siste årene fått nyte godt av Eiriks smørekunnskaper. Han har dratt med seg Bækkelagets smørevogn på alle Norgescup- og FIS-renn, og BSK-løperne har jevnt over hatt de beste skia. - Smøreinteressen startet med at jeg ofte hang sammen med Jørgen Jensud, smøreren i klubben. Jeg smurte tidlig både mine egne og skia til brødrene mine. Da Jørgen slutta, overtok jeg, utdyper han.     

Eirik tenker alltid på smøring når han ser snø, uansett hvor han er, og har raskt en hypotese om hva som kan fungere. Det er en yrkesskade han har, som perfeksjonist. Det er lett å få assosiasjoner til Peter Høegs Frøken Smillas fornemmelse for snø. Om glasiologen og eskimodattera som oppklarte et drap blant basert på kunnskapen sin om snø.


Skiplukking 
 
Nå, etter 25 år i BSKs tjeneste, er turen kommet for å løfte blikket. - Før var det sånn at jeg syntes det var kjipt når en Norgescup-helg, eller Norway Cup-uka, var over. Jeg ville ha mer. Nå er det litt godt når det er over; jeg er litt forsynt og klar for nye utfordringer, sier han.

Eirik fortsetter som smører for Team OBOS, seniorsatsingen til Oslo skikrets, der BSK nå også er med. I tillegg jobber han for Braasport, der han forteller at han blant annet får muligheten til å lukke et kompetansegap han har innenfor langrennn. - Jeg skal lære meg å plukke ski, rett fra fabrikk. Jeg vet hvor viktig skiparene er, og kjenner jo på skiene om det er et godt par. Men nå skal jeg lære hvorfor, og lære å plukke de beste skiparene selv, til utøverne. Det blir moro, sier langrennsnerden som har viet så mange år til sporten og klubben han er så glad i. Alt tyder på at han blir en god skiplukker også.

Tusen takk for innsatsen for klubben, Eirik! 

Hilsen fra styret i skigruppa 

#VIERBSK   

 Eirik og AK'ene på Rydde og Sykkel under NC2019. Fra venstre: Thea Lund, Maren Østgård, Eirik Lund Røer, Asgeir Kråkenes og Cecilie Andersen. (foto: Elin Myrmel-Johansen/privat) 

5 om Eirik

Gudbrand Bakke, Leder av Oslo Skikrets og Lillomarka skiklubb

- Eirik har betydd mye for kretsstyret og langrennskomiteen i Oslo. Han var den første ungdomsrepresentanten i Oslo skikrets noensinne og bidro aktivt med sin dype kunnskap om det meste innen langrennssporten.

- Eirik er en rolig og balansert kar som er flink til å samarbeide. Engasjementet hans er helt strålende og jeg opplevde Eirik som svært dedikert. Han har mange relasjoner og har vært en viktig og god ressurs både administrativt og som tillitsvalgt.  

Andrew Young, senior eliteløper:

- Eirik er en viktig grunn til at jeg ble medlem i BSK. Han ønsket meg velkommen i klubben slik at jeg virkelig følte meg som en del av BSK fra dag én. Han har hjulpet meg i skisporet og har blitt en stor del av utvikling min som skiløper. 

- Eirik er også en meget dyktig skismører. Jeg kan faktisk ikke huske at han har smurt dårlige ski til meg! Det er alltid en glede å stille for BSK i NM med raske ski på beina! Eirik er ydmyk og har masse kompetanse, og han skryter aldri av seg selv.

Kai Frydenlund, Mannskapssjef på Norway Cup

- Eirik er en dønn ærlig fyr, alltid til å stole på. Det har vært fantastisk å ha Eirik på laget, først som mannskap i Rydde- og sykkel-tjenesten da han var en ung langrennsløper, deretter som AK (aktivitetsleder) og de siste årene som hovedansvarlig og min NK. Han er så nøye med alt han gjør og finner alltid løsninger. I tillegg er han alltid blid og positiv. Jeg har aldri fått en eneste klage på Eirik.

- Eirik utpekte seg tidlig som en lederperson, ryddig og interessert. Han er behagelig å jobbe med og sier fra kun når han må.

Håkon Stuge Bånerud, trener på NTG på Lillehammer 

- Eirik og jeg er samme årgang, og konkurrerte sammen frem til Eirik la opp. Deretter har vi jobbet sammen i seks år i Team Kollen. Vi utfyller hverandre på en god måte. Der Eirik er beskjeden, pedagogisk og svært kunnskapsrik, skyter jeg litt mer fra hofta og roper litt høyere. Det siste året var vi et bra tospann som hovedtrenere for Team Kollen

- Eirik er et ja-menneske som tar tak i alle ting som skal gjøres. Han er et skikkelig arbeidsjern - tidlig oppe om morgenen, jobber hele dagen, klager aldri. Han blir til og med ekstra motivert hvis ting går skeis. Han har imponert meg veldig og betydd mye for junior- og senior skisatsingen til Oslo. Hans dedikasjon og interesse for skismøring er uten sidestykke.

- Det er både fascinerende og inspirerende å jobbe med Eirik på rennhelger. Han jobber målrettet for å hente ut det lille ekstra for å skaffe utøverne fra oslo et konkurransefortrinn. Som kamerat er han omtenksom, et medmenneske jeg alltid kan stole på.

Nina Jutkvam – Rektor på Ekeberg skole og treneransvarlig i styret i skigruppa i den perioden Eirik var sportslig ansvarlig. 

- Eirik har imponert meg som trener, styremedlem og foresatt med sitt enorme engasjement for skigruppa og den enkelte utøver. Han har fra han var ung trener systematisk og strategisk bygget opp en ungdomssatsing med plass til alle. Han er kunnskapsrik og deler sin kompetanse med foreldre og utøvere.

- I tillegg til å være trener, har Eirik bistått yngre grupper med smøring, reportasjer fra skirenn og sekundering i løypa. Det er få som har lagt ned så mye jobb for en klubb og en gruppe som han


0 Kommentar

3 av 4 finaler

Postet av Bækkelagets SK den 13. Aug 2019

Bilde av: Nøtterøy/Skjærgårdlekene

Skjærgårdslekene ble spilt i helgen i Tønsberg/Nøtterøy. Det er en oppkjøringsturnering for J/G16, 18 og senior i forkant av seriestart, og det er stort sett de beste lagene som inviteres.

At BSK fikk hele 3 av sine 4 deltagende lag i A-finaler er svært bra, og lover godt både for sesongen 19/20, og for fremtiden håndballmessig i Bækkelaget.

I herreklassen startet Elitelaget vårt med å spille en god, men jevn kamp mot 1 divisjonslaget og arrangør Nøtterøy. Med en sterk seier tidlig lørdag mot  Drammen, og til tross for tap mot Runar Sandefjord var herrene våre klare for finale i Skjærgårdslekene mot ØIF Arendal. 

I finalen følger lagene seg lenge, og det står 13-13 til pause. Dessverre for vår del får ØIF et mer grep om kampen, og vinner tilslutt 31-28. Dette hadde hovedtrener TES å si om helgens turnering, og hvordan de nye spillerne klarte seg:  

Helgen gikk ganske bra og stort sett etter planen. Vi fikk rullert mye på mannskapet og skapt noen relasjoner. Så vi er stort dett fornøyd med helgen. Alltid kjedelig når noen må stå over noen kamper pga småskader mengder hører med. Ikke minst fikk vi sett hva som fungerer og hva vi må jobbe med kommende måned. De nye klarte seg veldig bra. Lukas K blir jo verdt turen til Nordstrand Alene alene. Oscar også en morsom spiller å se på. Synes de fikk vist seg fra en bra side. Marius Relte fra Kjelsås var superreserve for skadet Markus Niva og han gjorde sakene sine bra.  

G16 møtte Øyestad IF i første kamp lørdag. Det ble en neglebitekamp, hvor BSK-gutta dro i land en ordentlig sliteseier helt på slutten, 23-22 til BSK. 

Etter denne utladningen møtte de ROS litt senere på lørdagen. Det ble en relativt komfortabel BSK-seier, og gruppeseier. 

Gruppevinnerne gikk til A-sluttspillet, og der møtte BSK Frogner i semifinalen søndag morgen. Her ble det etter hvert en komfortabel BSK-seier 23-15. Deretter gjenstod Nærbø i finalen. 03-gutta fra BSK har ikke spilt en hel sesong sammen enda, siden årgangen består av spillere som har kommet fra flere forskjellige klubber og lag, mens Nærbø har spilt sammen i mange år. Likevel ga våre gutter PW-vinneren kamp helt til døren i A-finalen, og det var først helt på slutten at Nærbø sikret seieren. BSK’s William Berget ble kåret til finalens beste spiller.

I G18/Jr-klassen gikk også BSK hele veien til A-finalen, etter å ha slått ut ROS og Kristiansand i gruppespillet, og Nøtterøy i semifinalen. I A-finalen stod LUGI fra Sverige på motsatt banehalvdel. LUGI er en storklubb i håndballsammenheng, men de fikk også kamp helt til siste slutt av BSK! Dette hadde trener Espen Wangen å si om lagets prestasjoner i helga: 

Vi er godt fornøyd med helgen. Vi har fått brukt alle spillerne og rullert på laget, vi har brukt denne helgen som god trening der alle skulle få lov til å vise seg frem. Når vi bytter så mye på laget fra kamp til kamp vil også prestasjonen svinge litt, men vi føler vi hadde gradvis progresjon i løpet av helgen. I finalen møtte vi et godt Lugi lag som spilte offensivt forsvar. Vi får en god start på denne kampen og går tidlig opp en en 4-1 ledelse ved hjelp av godt forsvarspill, som ga oss mange lette mål i ankomsten vår. Etter dette tok Lugi mer over og vi slet med å løse det offensive forsvaret deres. Vi må rose gutta her for aldri å gi opp, vi ligger under med 4 i 2 omgang og  vi snur det til 14-14 rett før slutt. Denne gangen var det Lugi som trakk den lengste strået, men vi er fornøyd med at vi snur det og gir de kamp helt inn.

J16 var også med på Skjærgårdslekene. De manglet  noen av sine spillere, og møtte også tøff motstand, bl.a. Flint, som er et av de beste lagene i aldersklassen. Her er oversikt over J16 sine kamper:


0 Kommentar

6. plass i Polen for Vossan Eriksen

Postet av Bækkelagets SK den 13. Aug 2019

Vi gratulerer vår BSK hopper Sander Vossan Eriksen med en flott 6. plass i Wisla, Polen.

Han deltok i herrenes COC i helgen.

Resultatliste her: https://skijumping.berkutschi.com/no/front/results/12455 


0 Kommentar

Jubilanter hedret under Norway Cup

Postet av Bækkelagets SK den 6. Aug 2019

Gro Enger og Erik Borglin ble overrakt hvert sitt bilde under Norway Cup av vår Generalsekretær Pål Trælvik.

De har begge jobbet 45 i år i Norway Cup.

Tusen takk for 45 års innsats begge to. 0 Kommentar

Henting av mannskapsgave

Postet av Bækkelagets SK den 6. Aug 2019

Bækkelagshallen:

Tirsdag 20.aug kl 17-19

Torsdag 22.aug kl 17-18.30


Takk for innsatsen alle sammen!


mvh,

Mannskapsavdelingen


 


0 Kommentar

Tottenham kommer på idrettskolene i uke 33

Postet av Bækkelagets SK den 19. Jul 2019

Velkommen til BSK idrettskole i uke 33. Som i fjor vil Tottenham Hotspur stille med trenere under fotballskolen. Minner om at alle jenter uansett tilhørighet får 50% på fotballskolen. Les under for mer info:


Påmelding finner du her: Idrettskolen uke 33 


0 Kommentar

BSK-spillere på landslag

Postet av Bækkelagets SK den 27. Jun 2019

2 BSK-spillere er tatt ut til LM02-landslaget (guttelandslaget) som spiller European Open i Gøteborg i tiden 1.-5. juli. Gratulerer med uttaket!

Hans Gran, som er en solid sisteskanse i mål for G02, og nå også for vårt juniorlag, er reserve denne gangen. Han han spilt med flagget på brystet flere ganger tidligere.

 

Alle BSK’ere som er på Partille Cup til uken oppfordres til å dra til Valhall Arena for å se spennende kamper med hele 24 landslag fordelt på 4 grupper, bl.a. Spania, Sverige, Russland, Ungarn m.m. 

Turneringen spilles i tiden 1.-5. juli, dvs samtidig med Partille Cup. Her kan man se morgendagens seniorlandslagsspillere i aksjon! Og ikke minst heie på Norge og Fredrik og Henrik!0 Kommentar

BSK invasjon på Fjordcup

Postet av Bækkelagets SK den 28. Mai 2019


Det var over 400 BSK´ere som dro til Sandefjord 24-26 mai for å delta i FjordCup. Her stilte klubben med lag som alle var samlet på Sandefjord VGS. Helgen ble fylt av beachhåndballkamper, grilling og konserter i badeparken i tillegg til de mange kampene som ble avviklet i hallene rundt Sandefjord.


Gutter 2010 stilte med hele tre lag og lag 2 gikk ubeseiret gjennom hele cupen! Flott innsats og godt humør på 9 åringene. Det gror godt i håndballgruppa til BSK om dagen.

Jenter 2004 kom seg til A-finalen og fikk en flott andreplass, etter tap 17-19 mot HG Gokstad/ Sandefjord TIF. Bra jobba av jentelaget og trenerteamet

Det ble mange gode kamper, nye erfaringer, masse læring, en fin sosial og hyggelig cup for de mange lagene som var med til Sandefjord og Fjordcup.

For mange av de minste var dette første kamp på stor bane og første overnatting i et lettere kaotisk klasserom. Begge deler ganske så stas!

Gutter 2006 vant alle sine kamper i gruppa og gikk videre til A-sluttspillet, men røyk ut mot Asker. Lag fra både Jenter 2005 og Gutter 2005 vant sine B finaler og vi har sett mye god håndball i de mange kampene som ble avviklet.

J2006 stilte med 3 jevne lag i turneringen hvor alle 3 lagene gikk videre til henholdsvis 8-del, kvart og semi i B-sluttspillet. J2007 spilte for førstegang sluttspill med 40 spillere fordelt på 4 lag hvor alle endte i B-sluttspillet, og et av lagene i finalen.

Tusen takk til alle trenere, lagledere, oppmenn og foreldre som var med å lage en god cupopplevelse for håndballspillerne i klubben vår.

Foto Eline Strand Fernander 
0 Kommentar

Anton Brenner har tatt sitt valg!

Postet av Bækkelagets SK den 21. Mai 2019

- Fra venstre på bildet: Victor Olivares(utviklingssjef i BSK), Pål Trælvik(Generalsekretær i BSK), Anton Brenner, Tom Arild Vestby(styreleder i BSK innebandy), Andreas Thon Aasheim(styremedlem i BSK innebandy).


Bækkelagets Sportsklub - Innebandy kapret en av Norges mest attraktive trenere.


Anton Brenner forlater eliteserien til fordel for Bækkelagets Sportsklub i 1 div. Øst. Brenner vil lede klubbens herrelag og klubbens G17 lag. I tillegg vil Brenner få en sentral rolle i utviklingen av klubbens sportslige plan, dette området er noe som Anton Brenner har ett sterkt ønske om å bidra på. 


Bækkelagets Sportsklub sine visjoner var avgjørende for dette valget, sier Anton Brenner.

 "Klubben vil virkelig satse på innebandy, de har en plan og de har ett ekstremt sterkt fundament for å lykkes med planene sine.  BSK er kanskje den mest spennende innebandyklubben i Norge pr. dags dato slik jeg ser det. Som en av de mest ressurssterke idrettsklubbene i Norge med en velfungerende administrasjon med 12 fulltidsansatte som står 100 % bak innebandysatsningen så har man ett veldig godt fundament til å lykkes.


På toppen av det så bygger BSK Norges flotteste flerbruksarena(http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena) med hele 4 innebandyflater, 1400 KVM helsestudio, turnsal, 3vs3 cagefotball, dansesal, kampsportsenter og mye mer under samme tak. På toppen av det vil elitearenaen til BSK arena ha 1800 sitteplasser når den står klar om 3 år!


Bare kort tid etter at klubben vedtok at det skulle satses på innebandy, så setter de i gang med å få på plass en jente/ damesatsning også! Det gleder meg at de står for det de sier- med handling! http://www.bekkelagets.no/blog/post/144353/endelig---dameinnebandy-i-bsk?ispage=true "


I slutten av mai måned setter Anton Brenner i gang med jobben med å utvikle våre G17 spillere og vårt Herrer A-lag. Vi ønsker Anton lykke til og vi gir han vår fulle støtte!Sportslig hilsen


https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Tom Arild Vestby

Leder

BSK innebandy
0 Kommentar

BSK dommer dømte EM finale

Postet av Bækkelagets SK den 20. Mai 2019

Espen Eskås. Foto: Bildbyrån


BSK dommer Espen Eskås har den siste tiden vært i Irland for å dømme U17-EM. Espen har dømt 3 kamper som hoveddommer og hatt én kamp som 4.dommer.

Hans prestasjoner har gjennom turneringen vært så bra at han fikk det ærefulle oppdraget med å dømme finalen mellom Nederland og Italia.


Se fotball.no for mer info og Espens tanker rundt utnevnelsen, https://www.fotball.no/dommer/toppdommer/2019/espen-eskas-dommer-u-17-finalen-mellom-nederland-og-italia-sondag/


Kampen endte 4-2 til Nederland og det rapporteres om at dommerteamet med Espen i spissen klarte seg veldig bra.


BSK Fotball gratulerer Espen med en flott gjennomført turnering0 Kommentar

Endelig - dameinnebandy i BSK

Postet av Bækkelagets SK den 16. Mai 2019Lenke til påmelding lengre ned i artikkelen


BSK innebandy ønsker å sette i gang jente/dameinnebandy igjen. Det er årevis siden klubben hadde ett jente/dame tilbud og det synes vi at vi bør gjøre noe med. Så vi starter i det små og legger her ut ett treningstilbud for jenter/damer før fellesferien for å se om det er interesse for det. Vi ønsker at jenter og damer i alle aldre, med og uten innebandyerfaring blir med og har det gøy med oss i BSK. Vi stiller med hall og flinke trenere som skal lære nybegynneren så vel som de med litt erfaring å ha det gøy med ball og innebandykølle. 

 

Om du er fristet til å prøve ut innebandy hos oss så kan dere registrere dere på: https://forms.gle/P49ofWGJHbQ93SU8A Her skriver du litt om deg selv og om du trenger å låne innebandykølle, skriv også hvilken treningsdag du ønsker å prøve ut før felles ferien (du kan si alle :-). Vi trenger din info slik at vi kan forberede gode treninger på alle nivåer til disse treningsdagene. 

 

Vi inviterer herved alle jenter/damer til trening første uken i juni. Informasjon kommer i slutten av Mai. 

 

VEL MØTT!

 

Med vennlig hilsen,

 

David Garcia

Sportslig leder innebandy

david@bsknc.no 

 

Trenger du generell innebandy informasjon så kan du sende en mail til Innebandyinfo@bsknc.no 


0 Kommentar

Oppstartsdagen i fotball var en suksess

Postet av Bækkelagets SK den 16. Mai 2019


Oppstartsdagen for gutter og jenter 2014 i fotball var en suksess. 32 gutter og jenter i alderen 5 år møtte til trening på Ekeberg kunstgress 2 for å prøve ut fotball for første gang. Dagen ble vellykket med mye lek og moro både med og uten ball i føttene. Alle de fremmøtte fikk en bsk drikkeflaske og en t skjorte.


Vi har plass til enda flere barn født i 2014 på våre treninger fremover, og vil holde treninger hver lørdag frem til sommerferien kl 10-11. Meld fra til fotball@bsknc.no om poden din har lyst til å prøve seg fremover. 0 Kommentar

17. mai trening

Postet av Bækkelagets SK den 14. Mai 2019


https://azure.content.bloc.net/redactor/200000195/633/2018/5/8/17.-mai.jpg?&width=1024&quality=90


Årets første hjemmesamling er over og en ny sesong har offisielt begynte. Om ikke så mange dager er Grunnlovsdagen og som alltid starter skigruppa dagen men den tradisjonelle 17. mai-treningen. 
 
 Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior (f. 2007 - senior).

 
 

17. mai-treningen er fra kl. 07.00 til 08.00. Det er altså fullt mulig å få med seg denne morsom tradisjonen og samtidig rekke barnetog og alle andre 17. mai-aktiviteter! Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl. 07.00. Økta består av lek, moro, konkurranser og noen premier. 

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding innen onsdag 15. mai her. 

Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra!

Håper alle får en fantastisk 17. mai!


Konkurranse:

Beste antrekk vil bli premiert. Beste antrekk kan for eksempel være den kuleste/fineste/rareste/mest spesielle racingdress eller det antrekket som best sier «17. mai!». Her setter bare kreativiteten grenser. 


Hilsen Judith Ingela Rickertsen Hole


Noen bilder fra tidligere 17. mai-treninger:

http://azure.content.bloc.net/redactor/200000195/633/2016/5/9/040.jpg?&width=1024&quality=90

http://azure.content.bloc.net/redactor/200000195/633/2016/5/17/17mai-trening16-elr-117--2-.jpg?&width=1024&quality=90

Bildet kan inneholde: 1 person

Hauk og due hardcore 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Hauk og due hardcore


Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Hauk og due hardcore

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Fotball 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Fotball

Bildet kan inneholde: 1 person, smiler

Hauk og due hardcore


Bildet kan inneholde: 3 personer

Hauk og due hardcore

Bildet kan inneholde: 1 person

Hauk og due hardcore

Alle bilder er tatt av Eirik Lund Røer


0 Kommentar

Bækkelaget Sportsklub inviterer til idrettsskoler i uke 26 og uke 33.

Postet av Bækkelagets SK den 6. Mai 2019

Har barnet ditt lyst til å oppleve en uke, eller kanskje to, med idrettsglede, samhold, og morsomme treningsøkter? Kanskje de ønsker å bli bedre i en spesiell idrett, eller bare prøve noe helt nytt? 

Vi i Bækkelagets Sportsklub inviterer ditt/dine barn som er født mellom 2005 og 2013 til to uker med nettopp dette i sommer. Det vil være fem forskjellige idretter å velge mellom, så dette er noe som passer for alle. 

Idrettene vi tilbyr er: 

Håndballskole

Fotballskole

Innebandyskole

Friidrettsskole 

Allidrettsskole

Målet med ukene er at alle som deltar skal kjenne på utvikling, mestring og stor trivsel gjennom morsomme økter og godt samhold. 

Alle deltakerne får frukt og drikke hver dag, samt en utstyrspakke. Niste/matpakke, må man selv ha med. 

Fredagen i begge ukene vil det bli felles grilling og vi står for maten denne dagen. 


Vi åpner og tar imot barna fra kl. 08.00 og holder åpent til kl. 17.00 hver dag. 

Øktene foregår mellom 09.00-15.00. 

Pris for 1 uke er: 

Medlem på BAKS: 1300kr 

Medlem i klubben: 1600kr

Ikke-medlem: 2000kr


Vi ønsker å få med flere jenter på vår fotballskole. Derfor gir vi alle jenter som melder seg på fotball, halv pris på disse ukene. 


For påmelding til uke 26 trykk her: https://docs.google.com/forms/d/15WJl_fV9u1sOh02qgOv8hkwoGmhdPWtfhqvbMMCBifU/edit

For påmelding til uke 33 trykk her: 

https://docs.google.com/forms/d/1ssSi2v0ZYZxdqXXRoF3CMVpEt0iS895tC-u6zFjDyns/edit


Har du noen spørsmål, eller er det noe som er uklart, ikke nøl med å ta kontakt med oss på baks@bsknc.no eller 970 52 755.

Vi gleder oss 😊 0 Kommentar

Oppstart for 2014 årgangen i fotball til helgen

Postet av Bækkelagets SK den 29. Apr 2019

BSK fotball ønsker alle gutter og jenter velkommen til oppstart i årgangen 2014. 


Lørdag 4. Mai arrangerer vi åpen dag for 2014


Endelig er tiden her, og oppstarten for 2014 årgangen er rett rundt hjørnet.

Lørdag 4. Mai inviterer BSK fotball til åpen dag for alle, både jenter og gutter, til en gratis prøveperiode som strekker seg frem til 15. Juni. Alle er hjertelig velkommen.Alle deltakere som registrerer seg i linken får en gratis BSK t-skjorte og drikkeflaske:

https://goo.gl/forms/csN8JNsfagBq5Yyi2Program for prøveperiode:

Lørdag 4. Mai kl. 11-13

Lørdag 11. Mai kl. 10-11

Lørdag 25. Mai kl. 10-11

Lørdag 1. Juni kl. 10-11

Lørdag 8. Juni kl. 10-11

Lørdag 15. Juni kl. 10-11Treningene finner sted på Ekeberg kunstgress 2. (Ekebergveien 101)
 

Viktig info:

Ha med egen drikkeflaske første gang. 

Ha på treningstøy, og egnet skotøy. 


Lurer du på noe send en mail til fotball@bsknc.no0 Kommentar

Espen Eksås tatt ut som dommer til EM

Postet av Bækkelagets SK den 26. Apr 2019

BSK-dommer Espen Eskås er tatt ut som dommer i Fotball-EM for G17 som avholdes i Irland i mai.


- Dette var en gledelig overraskelse og det er veldig moro å bli tatt ut til U17-EM i Irland. Det blir spennende å knytte nye bekjentskap og det er en fantastisk mulighet til å tilegne seg internasjonal erfaring. Jeg er veldig takknemlig for alle som har bidratt til at jeg nå får denne muligheten, sier Espen Eskås til   fotball.no (https://www.fotball.no/dommer/toppdommer/2019/nervik-og-eskas-tatt-ut-til-em/).


Espen er sammen med Elisabeth Thoresen og Emilie Dokset en av tre FIFA dommere i klubben.

BSK Fotball gratulerer med oppnevnelsen og ønsker lykke til!


Espen Eksås tatt ut til EM for G17. Foto tatt fra fotball.no 


0 Kommentar

Vårens vakreste familieutfordring

Postet av Bækkelagets SK den 25. Apr 20195.mai arrangerer Bækkelagets Sportsklub Oslos flotteste mosjonsløp for barn og voksne. Løypen snor seg gjennom Ekebergparken, skulpturparken og deler av Ekebergsletta. 

 

Det vil bli tre ulike klasser: 5 km, 10km og barneløp på 900m – så her er det noe for alle. Vi har i tillegg holdt deltageravgiften så lav som mulig – dette blir en av de rimeligste konkurransene man kan delta på i hele Norge.

 

Meld på familien, vennegjengen, kollegene eller idrettslaget i dag!

BSK medlemmer får 50% avslag. For rabattkode, send mail til  tord@bsknc.no 0 Kommentar

J14 holder vedlike BSKs tradisjoner i PW

Postet av Bækkelagets SK den 24. Apr 2019


Helgen 13-14 april var det duket for Petter Wessel cupen for 4 BSK lag i årsklassene G14, G15, J14, og J15. 


J15, G14 og G15 kom til 1/8 delsfinalene hvor Austrått, Ski og Urædd ble litt for sterke for våre BSK lag. 


J14 på sin side gikk hele veien, og vant tilslutt PW mot Larvik/Turn. På veien til finalen slo BSK J14 Vålerenga (14-5), Nærbø (19-8), Jar (12-8), Skiptvet (14-10), Øvrevoll Hosle (3-13), og Ellingsrud/Furuset (5-12). I selve finalen kommer BSK godt i gang mot Larvik/Turn, og leder med 3 før Larvik klarer å redusere. Dermed blir Larvik/Turn jagende gjennom hele finalen, og BSK vinner tilslutt 13-10. Kampens store spiller blir Sine Maadsen-Kaarød som setter 6 kasser, og blir kåret til finalens MVP. 


Bækkelaget har nå 31 seiere i PW, og troner øverst som den mestvinnende klubben i cupens historie. 


I tillegg til å at Sine blir MVP i finalen blir Sebastian Reiersen, Mille Hjerpseth Arvesen og Caroline Biermann Stenseth tatt ut på All star lagene for sine alderklasser. 

Fra venstre Sebastian Reiersen, Sine Maadsen-Kaarød, Mille Hjerpseth Arvesen, Caroline Biermann Stenseth.


0 Kommentar

David Garcia skal løfte Bækkelagets Sportsklub Innebandy til et nytt nivå!

Postet av Bækkelagets SK den 12. Apr 2019

Fra venstre: Sportssjef i BSK Tord Bakke, leder innebandy i BSK Tom Vestby, David Garcia, Generalsekretær i BSK Pål Trælvik, Utviklingssjef i BSK Victor Olivares.


Bækkelagets Sportsklub skal opp på et nytt nivå!!

Bækkelagets Sportklub starter ferden med og bli Norges ledende innebandyklubb. I fjor ansatte vi Bjørn-Erik Thorp som hovedtrener for de yngre lagene. Nå tar vi satsingen videre og ansetter David Garcia som sportslig leder for” herrer elite”. David Garcia vil ha hovedansvaret for organiseringen av G15, G17, G19 og Herrer A. David vil for øvrig være ansvarlig for og utvikle planverket til den sportslige satsningen til BSK innebandy- samt oppfølging av den.


Tom Vestby, Leder innebandy i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

For innebandymiljøet er David Garcia en kjent person som har erfaring fra «alle sider av bordet” siden den spede begynnelsen i 1989. Forrige lørdag ledet han Sveiva´s G15 lag til NM gull. David spilte i en årrekke i eliteserien for Holmlia SK og på det norske landslaget i sin aktive karriere. Han har vært sportslig leder og eliteserietrener i SF Grei for damer og herrer- og nå sist trener for Norges beste guttelag i Sveiva IB. David Garcia har også blitt tildelt OABR´s hederspris for sin innsats.


Tord Bakke, sportslig leder i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

For vekstambisjonene til BSK er det essensielt at vi ansetter ledende personer som ånder for at hardt arbeid gir resultater. Derfor er vi i BSK ekstremt stolte av å få den kompetansen og det verdigrunnlaget som David Garcia besitter med på laget.Victor Olivares, Utviklingssjef i Bækkelagets Sportsklub sier følgende om David Garcia:

Det finnes ett fåtall innebandypersoner som har den erfaringen David Garcia har etter nærmere 30 år i norsk innebandy. Her får vi inn en person som har et fantastisk nettverk og som bidra til at vi kan utvikle egne krefter. Det vil tiltrekke spillere og støttespillere som kan løfte BSK Innebandy til nivåene vi har de andre idrettsgrenene i klubben.  Vi jobber hver dag for å skape «samfunnets beste aktivitets tilbud» dette er et bevis på at vi tar et steg i riktig retning.  Denne innebandysatsningen kan være en akselerator til og utvikle Norway Cup til flere idrettsgrener og at en innebandy cup er noe vi har sterke ambisjoner om- Alt ligger til rette for at Norge skal få verdens største idrettscup innenfor flere idrettsgrener enn fotball.Pål Trælvik, Generalsekretær i BSK sier følgende om ansettelsen av David Garcia:

Innebandy kan jeg egentlig svært lite om, annet enn at det ser gøy ut og at det går rasende fort- derimot har jeg en del erfaring om organisasjonsutvikling som tidligere rådmann og med allsidig erfaring fra næringslivet.  Nøkkelen til suksess ligger i gode kollegaer som tror knallhardt på prosjektet de jobber med og egne ferdigheter, disse kvalifikasjonene har jeg fått klare tilbakemeldinger om at David Garcia besitter. For meg er satsningsplanene til innebandygruppa noe jeg stiller meg bak og vi sørge for å gi innebandyen den nødvendige støtten fra administrasjonen for å lykkes. Et mangfold av gode aktivitetstilbud til barn, ungdom og voksne gir kontinuitet og en bærekraftig virksomhet. Denne satsningen står hele klubben bak.


David Garcia sier:

BSK har alle forutsetningene til og lykkes med en storsatsning i innebandygruppa. Klubben har over 10 fulltids ansatte i administrasjonen som vil være sterke bidragsytere til ulike oppgaver for innebandygruppa. BSK arrangerer verdens største fotballturnering og bør utvikle det til flere idrettsgrener. Videre har de spennende planer med BSK Arena. BSK har unike forutsetninger og er villige til å ta nødvendige grep for å bli Norges ledende innebandyklubb! Den reisen vil jeg bli med på- og jobbe hardt for og lykkes med..BSK Arena

Bækkelagets Sportsklub har i lang tid vært i en prosess med utvikling av BSK arena og er nå inne i den siste godkjenningsfasen av utbyggingen. I den forbindelse ønsker vi og videreutvikle de ulike sportsgrenene som BSK har- håndball og orientering har i flere ti-år vært  ledende innenfor sine idretter. Fotballgruppa startet på en spennende reise for 3 år siden og har tatt store steg i riktig retning under denne perioden, og nå er det innebandygruppa som står for tur. Tidspunktet kunne ikke vært bedre med tanke på klubbens største satsning noensinne, nemlig BSK arena - Norges største innendørs flerbrukshall!
Se mer om BSK Arena her: http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arenaKontaktpersoner:


Navn

Sportslig leder Elite Herrer

David Garcia

tlf nr. 4046 0406


Sportslig Leder Bækkelagets Sportsklub

Tord Bakke Arvesen

tord@bsknc.no 0 Kommentar

Tildeling av Fortjenstmedalje i gull m/diplom (æresmedlemskap) til Lars Ø. Lund

Postet av Bækkelagets SK den 8. Apr 2019

Vi gratulerer Lars Ø. Lund som i år ble utnevnt til æresmedlem i Bækkelagets Sportsklub.


Han meldte seg inn 25. mars 1939, og på årsmøtet vil han ha vært medlem av klubben i 80 år.

Både idrettslig og administrativt var Lars mest aktiv fra 1940- til 1970-årene. Men også siden og helt fram til i dag har han fulgt klubben tett, bl.a. som et sentralt medlem av Ældres.

Idrettslig innsats:

I likhet med jevnaldrende medførte 2. verdenskrig at Lars sine beste idretts år falt sammen med krigsårene, da tyskernes styre gjorde at mye av idretten ble drevet illegalt. Som mange BSK-ere var Lars da aktiv innen ski og orientering. Han fortsatte som orienteringsløper på 1940- og 50-tallet, og holdt på som turlangrennsløper helt fram mot 1980.

Så sent som i 1974-75 fullførte han bl.a. Birkebeinerrennet, Grenaderløpet og Vasaloppet.   

På 1950-tallet var han også leder for mange store arrangementer, bl.a. det årlige Bækkelagsløpet. Det var store, nasjonale orienteringsløp, som resulterte i at klubben fikk ansvaret for NM i orientering i BSKs jubileumsår 1959 med Lars som løpsleder. I jubileumsbøkene står det at mesterskapet ble en suksess: «Eventyr-arrangement» skrev Aftenposten over en helside.


0 Kommentar

Sesongen 2019 sparkes i gang onsdag 24.april!

Postet av Bækkelagets SK den 6. Apr 2019


Vi har den glede å meddele at “Engaland” kommer på besøk onsdag den 24. April på Ekeberg. I den sammenheng inviterer Vålerenga i samarbeid med Bækkelaget til fotballfest for både store, små, familie og venner. Arrangementet begynner klokken 17:00 så går det slag i slag utover kvelden. Se fullstendig program nedenfor. 


Ikke nok med det spanderer Vålerenga i samarbeid med OBOS, billetter på alle deltakere til VIF - Odd på Intility Arena, mandag 29. April.


Håper så mange av dere kommer.

Vi gleder oss og vel møtt!

Se vedlegg for mer informasjon
190328_Engaland_ekeberg_A3.pdf


0 Kommentar

BSK håndball videre i Lerøy og Bring.

Postet av Bækkelagets SK den 4. Mar 2019


G16 og G18 har kvalifisert seg til sluttspillet i Lerøy- og Bringserien. 


G18 laget har kvalifisert seg etter en sterk førsteplass i sin avdeling foran lag som Nærbø, og Charlottenlund. BSK vinner avdelingen med likt antall poeng som Nærbø, og det er kun målforskjellen som skiller de 2 lagene. Lagets toppscorer blir Markus Foslund Niva med 36 mål på sju kamper. G18 har havnet i sluttspillspulje med Charlottenlund, Kolstad og Melhus/Gimse. 


BSK G16 kommer i sin avdeling på en andreplass bak Halsen. De ender med å kun tape en kamp gjennom hele kvalifiseringen. William Berget blir lagets toppscorer i kvalifiseringen med 69 mål på 11 kamper. Sluttspillspulje for Bringserien vil bli publisert senere. 


Vi gratulerer begge lag med sterke prestasjoner.


0 Kommentar

Sølv til BSK G2006 i årets PW-CUP

Postet av Bækkelagets SK den 26. Feb 2019

Herlig innsats av team BSK Håndball gutter 2006 som spilte seg inn til en solid sølvplassering under helgens PW cup.

De kjempet seg igjennom mange kamper med seier foran kjente lag som de spiller mot i serien som Nordstrand og Linje 5. De fikk også spilt mot nye motstandere som Urædd, Flint og Sande. Kragerø stakk av med gullet tilslutt! 

Stor gratulasjon til trener teamet Gitte, Magnus, Mari og Cathinka og alle gutta; Sindre, Sebastian, Andreas, Fabian, Fredrik, Martin, Thomas, Oskar Ludvik, Isak og Linus! Dere er super flinke!

Gratulerer!

Isak, Sebastian og Fredrik havnet på All Star laget for hele turneringen!


0 Kommentar

Årsmøte i Bækkelagets Sportsklub

Postet av Bækkelagets SK den 26. Feb 2019

Det innkalles med dette til årsmøte i Bækkelagets Sportsklub tirsdag 26. mars 2019

 kl. 18.00 på Bekkelagshuset

DAGSORDEN:

 1. Godkjenne de stemmeberettigete og eventuelle inviterte personer/media til årsmøtet
 2. Velge dirigent(er) og referent(er)
 3. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen
 4. Godkjenne innkallingen, sakslisten og forretningsorden
 5. Beretninger for 2019, herunder gruppenes beretninger
 6. Regnskaper for 2018 i revidert stand, herunder gruppenes regnskaper
 7. Innkomne forslag
 8. Medlemskontingent for 2020
 9. Budsjetter for 2019, herunder gruppenes budsjetter
 10. Valg i henhold til §11
 11. Godkjenne de valgte gruppestyrer

Oslo, 26. februar 2019

Øystein Rikheim Sundelin, leder

Dokumenter:

Årsberetning BSK_endelig_redusert.pdf

Samlet regnskap BSK + gruppene 2018.pdf

Styret årsberetning 2018.pdf

2019.02.26 Forslag til årsmøtet i BSK.pdf

Lovendringsforslag, BSKs årsmøte 2019.pdf

Gruppestyrer-2019.pdf

Hovedstyret innstiller på følgende kontingenter for BSK i 2019.pdf

Valgkomiteens innstilling 2019.pdf0 Kommentar

Flere spillere tatt ut til landslagssamling til helgen

Postet av Bækkelagets SK den 25. Feb 2019

På bildet Markus Foslund Niva.


Flere av våre håndballspillere har blitt tatt ut til helgens landslagssamling i Skien. 


Med på LM00 sin samling er Sondre Bjørneng, Markus Foslund Niva, Mads Falck Rekstad og Kasper Sjursen Syversen. For LM02 har vi fått med oss William Berget som har spilt 2 kamper på landslaget tidligere. For de eldste gutta på LM98 er Fabian Sandven og Markus Fartum plukket ut til å være med til Skien. Dette er Bjørneng og Fartum sin første landslagssamling.


Vi ønsker alle gutta lykke til i helgen!


0 Kommentar

Skøytedisco avlyst

Postet av Bækkelagets SK den 7. Feb 2019

Vi må dessverre avlyse lørdagens skøytedisco da det er meldt mye regn. Men vi ser på ny dato og håper å få det til en annen helg i løpet av vinteren! Vi beklager så mye!


0 Kommentar

Bækkelaget Håndball Elite søker etter markedsansvarlig

Postet av Bækkelagets SK den 1. Feb 2019

Bækkelaget Håndball Elite ønsker å profesjonalisere markedsarbeidet for å sikre videre utvikling av klubben. Ønsker du å være med å bygge opp en hardt satsende håndballklubb er dette jobben for deg.

Bækkelaget Håndball Elite er i dag representert i Eliteserien for Herrer og har et rekruttlag i 2. divisjon.

Vi er lokalisert i hyggelige lokaler ved Ekeberghallen i Oslo sammen med Bækkelaget Sportsklub/Norway Cup.

Klubben har høye ambisjoner om videre vekst og det søkes derfor etter en kommersiell og resultatorientert person med gode relasjonsevner til å etablere og bygge opp et nettverk av samarbeidspartnere.

Vi forventer et høyt aktivitetsnivå og stort engasjement, at du liker å jobbe sammen med andre, men samtidig er du selvstendig arbeidende ved behov.

Arbeidsoppgaver:  

 • Ansvarlig for salg og markedsføring.
 • Ansvarlig for kommunikasjon, PR og mediaoppfølgning
 • Oppfølging, videreutvikling og evaluering av våre samarbeidsavtaler.
 • Etablere nye samarbeidspartnere
 • Utarbeide kontrakter og avtaleforslag til samarbeidspartnere.
 • Generelle administrative oppgaver.
 • Være en aktiv bidragsyter til at Bækkelaget Håndball Elite utvikler seg i tråd med klubbens mål.

Ønsket bakgrunn:

 • Solid salgserfaring med oppnådde resultater.
 • Økonomisk eller markedsmessig høyskoleutdannelse.
 • Relevant yrkeserfaring kan kompensere for formell utdannelse.
 • Forhandlingsvant og evnen til å ta beslutninger.
 • God økonomiforståelse og bra kunnskap i bruk av Office. 
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne. 

Personlige egenskaper:

 • Initiativrik og masse entusiasme.
 • Vinnerinstinkt og iherdighet for å oppnå gode resultater.
 • Evnen til å skape gode relasjoner.
 • Selvstendig, «sulten», fleksibel og strukturert er egenskaper som blir verdsatt.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter. Bækkelaget Håndball Elite tilbyr gode pensjonsløsninger samt konkurransedyktige lønnsbetingelser.  

Stillingen er engasjement med mulighet for forlengelse. 

Søknad med CV sendes snarest til Nina Kristiansen, administrativ leder Bækkelaget Håndball, nina@bsknc.no

Om arbeidsgiveren

Bækkelaget Håndball Elite er Bækkelaget Sportsklubs elitesatsing innen håndball. BSK Elite tok seriesølv senest i 2017 og har ambisjoner om å bli Norges Beste Håndballklubb innen 2022. BSK Elite har de seneste årene eksportert håndballspillere til verdens beste ligaer.

Bækkelagets Sportsklub (BSK) er et idrettslag fra Bekkelaget i Oslo. Klubben startet i 1909 og har rundt 2800 medlemmer og 16 ansatte i administrasjonen. Vår rolle i lokalsamfunnet er å aktivisere mennesker fra barndom til alderdom. BSK har et bredt tilbud av idretter til utøvere i alle aldre, og vi har grupper innen fotball, friidrett, håndball, innebandy, orientering, turn og ski, samt en aktivitetsskole.  I tillegg til breddeidretten har BSK eliteutøvere innenfor en rekke idretter, og vi har Oslos eneste herrelag i eliteserien i håndball - Eliteserien. BSK er blant annet kjent for å arrangere verdens største fotballturnering, Norway Cup. 

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og ungdom 6 – 19 år og har vært avholdt årlig i Oslo siden 1972. I 2016 år var det deltakerrekord med til sammen 2200 påmeldte lag. Norway Cup finner sted på Ekebergsletta i uke 31 hvert år. 

BSK Elite; https://www.bskhandballelite.no/, Bækkelaget; http://www.bekkelagets.no/, Norway Cup: http://www.norwaycup.no/ 0 Kommentar

Årsmøte i BSK håndball

Postet av Bækkelagets SK den 1. Feb 2019

Innkalling til Årsmøte i BSK håndball
14. FEBRUAR 2019 KL. 18.00 

Sted: BSKs lokaler

Dagsorden:
 1. Åpning.
 2. Godkjenning av innkalling
 og dagsorden
 3. Valg av dirigent, sekretær
 og protokollunderskrivere
 4. 
BSK Håndball Årsberetning 2018.docx
 5. Årsregnskap 2018.pdf
 6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være gruppas fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet    

Forslag 1 aktivitetsavgift 2019.docx

Håndballstyrets innstilling valgkomite 2019.docx

Håndballstyrets innstilling til nytt styre 2019.docx
 7. Budsjett for 2019
 8. Valg
 
 Velkommen!

Frederic Ottesen
Styreleder BSK håndball0 Kommentar

Årsmøte i håndball elite

Postet av Bækkelagets SK den 1. Feb 2019

Innkalling til Årsmøte i håndball elite
14. FEBRUAR 2019 KL. 19.00 

Sted: BSKs lokaler

Dagsorden:
 1. Åpning.
 2. Godkjenning av innkalling
 og dagsorden
 3. Valg av dirigent, sekretær
 og protokollunderskrivere
 4. BSK Håndball Elite Årsberetning 2018.docx

 5. Årsregnskap BSK Elite 2018 signert inkl noter.pdf

 6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være gruppas fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet   

Forlsag 1 BSK elite_ medlemskontigent.docx

Håndballstyrets innstilling valgkomite 2019.docx

Håndballstyrets innstilling til nytt styre 2019.docx

7. Budsjett for 2019
 8. Valg
 
 Velkommen!

Frederic Ottesen
 
Styreleder BSK håndball


0 Kommentar

Årsmøte i BSK Innebandy FU

Postet av Bækkelagets SK den 1. Feb 2019

Foreldreutvalget i Innebandy, BSK innkaller til ÅRSMØTE

Tirsdag 12. februar 2019, kl. 18:00 BSK-kontorene på Ekeberg


Dagsorden omfatter:

Årsberetning FU 2018.pdf

Årsregnskap 2018 og budsjett 2019 FU Innebandy_signert.pdf

Budsjett for 2019

Valg av styre

Innkomne forslag

Eventuelt


Velkommen!


Styret i Foreldreutvalget i Innebandy, BSK

Tone Hesterskog - 91101465 (FU-leder)

Michael Hesterskog – 92041258 (Økonomiansv.)

Merete Skøien – 91138538 (Kioskansv.)


0 Kommentar

Årsmøte i BSK Innebandy

Postet av Bækkelagets SK den 30. Jan 2019

Årsmøte til BSK Inneband

12. februar 2019 avholdes på klubbhuset kl. 19.00

Dagsorden

Forslag til årsberetning for 2018 for innebandygruppa - signert versjon fremlegges senest på årsmøtet

Årsregnskap 2018 Innebandygruppen_signert.pdf

Revisjonsbretning 2018 - fremlegges på årsmøtet

Forslag til budsjett 2019 Innebandygruppa - fremkommer i kolonnen lengst til høyre i resultatregnskapet

Forslag til Aktivitetsavgift for sesongen 2019-20

Innstilling fra Valgkomiteen til nytt styre for 20190 Kommentar

BSK inviterer til foredrag i mental trening

Postet av Bækkelagets SK den 29. Jan 2019

Sted: NC-Fløyen/BAKS

Dato: 13. februar.

Tid 18:30 - 20:00

Pris: Gratis


Bækkelagets Sportsklub inviterer til foredrag i mental trening onsdag 13. februar med Marie Loka Øydna. 


Marie Loka Øydna er masterstudent ved Norges idrettshøgskole med fordypning i coaching og idrettspsykologi. Hun er aktiv håndballspiller på fritiden og benytter ofte mentale treningsøvelser i sin hverdag. I dette grunnkurset vil hun fokusere på motivasjonsteorier og basisteknikker innenfor mental trening.


Hva er mental trening?

Mental trening er en del av idrettspsykologi, og har som hensikt å utvikle psykologiske ferdigheter slik at man på best mulig måte kan utnytte sine fysiske ferdigheter. Mental trening er for alle, og ikke som de aller fleste tror kun for toppidrettsutøver. Forskning viser at kirurger, astronauter, dansere og til og med mosjonister har hatt effekt av mental trening. 


Ønsker du å lære med om dette meld deg på under. Kurset er gratis for alle.


Påmelding: https://goo.gl/forms/zLLQv9ank4SO8Fme2


0 Kommentar

Mats William Marrot vant Allsidighetsprisen

Postet av Bækkelagets SK den 28. Jan 2019

BSKs Mats William Marrot vant Oslo og Akershus Friidrettskrets' gjeveste pris - Allsidighetspris! 

Allsidighetsprisen er kretsens gjeveste pris for ungdom. Utøveren i Oslo, fra 13-19 år, som er best i flest øvelser får prisen (sprint, distanseløp, hopp, kast og hekk). Poengene er basert på Tyrvingtabellen, som er et poengsystem som tar høyde for alder, så forskjellige aldersklasser kan konkurrere mot hverandre. 

Det å få 1000 poeng på tyrvingtabellen er vanskelig, og et mål for mange. Mats William vant gutteklassen med 5095 poeng. I snitt over 1000 poeng i fem helt forskjellige øvelser er veldig imponerende.

I tillegg til at Mats William vant for guttene, ble det også 4. og 5. plass i jenteklassen til Iben Carnhed og Caroline Haugan. 

Les resultatene her.

 0 Kommentar

Joachim Hauer gir seg som hopper

Postet av Bækkelagets SK den 24. Jan 2019

BSKs meget gode skihopper Joachim Hauer har bestemt seg for å legge hoppskiene på hylla. Tross noen gode resultater de siste to årene har fremgangen uteblitt.

Joachim deltok i 49 World cuprenn, med beste plassering nr. 2. Joachims personlige rekord er hele 244m.


I andre hoppnyheter har resten av gjengen hatt en god hopphelg. Richard Haukedal og Oskar P. Westerheim har denne helgen deltatt i COC renn i Sapporo, Japan. Sondre Ringen deltok i Norgescup på Rena med en 4 og en 1 plass. 

Sander Vossan Eriksen ble nr. 12 i NM senior etter å ligget på en fin 8 plass etter første omgang. Han ble også nr. 2 i Junior NM. Han er tatt ut til å representere Norge i Junior VM i Finnland neste helg.


0 Kommentar

Årsmøte i BSK friidrett

Postet av Bækkelagets SK den 23. Jan 2019

Innkalling til Årsmøte i BSK friidrett
6. FEBRUAR 2019 KL. 18.00 

Sted: Miljøhuset

Dagsorden:
 1. Åpning.
 2. Godkjenning av innkalling
 og dagsorden
 3. Valg av dirigent, sekretær
 og protokollunderskrivere
 4. Årsberetning BSK friidrett 2018 endret 01022019.docx
 5.BSK friidrett regnskap 2018.pdf
 6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være gruppas fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet
 7. Budsjett for 2019
 8. Valg

BSK Friidrett Valgkomiteens innstilling 2019.docx

BSK Friidrett Styrets innstilling til valgkomite 2019.docx
 
Velkommen!

Sture Marrot
Styreleder BSK friidrett0 Kommentar

Årsmøte i BSK orientering

Postet av Bækkelagets SK den 22. Jan 2019

Innkalling til Årsmøte i BSK orientering
5. FEBRUAR 2019 KL. 19.30 

 
Sted: BSKs lokaler

Dagsorden:
 1. Åpning.
 2. Godkjenning av innkalling
     og dagsorden
 3. Valg av dirigent, sekretær
     og protokollunderskrivere
 4. ÅRSBERETNING2018.pdf
 5. Regnskap 2018.pdf
 6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet, må være fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet

7. Budsjett for 2019
 8. Valg
 
 Velkommen!

Kristian Ruud
Styreleder BSK orientering


0 Kommentar

Årsmøte i BSK Fotball

Postet av Bækkelagets SK den 21. Jan 2019

Innkalling til Årsmøte i BSK fotball
4. FEBRUAR 2019 KL. 19.30 

Sted: BSKs lokaler

Dagsorden:
 1. Åpning.
 2. Godkjenning av innkalling
     og dagsorden
 3. Valg av dirigent, sekretær
      og protokollunderskrivere
 4. Årsberetning 2018
 5. Årsregnskap for 2018
 6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være gruppas fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet
 7. Budsjett for 2019 
 8. Valg
 
 Velkommen!
 Jens Naas-Bibow
 Styreleder BSK fotball


0 Kommentar

Fire spillere fra BSK med på kretslagssamling

Postet av Bækkelagets SK den 8. Jan 2019

Bilde tatt fra Oslo fotballkrets sine hjemmesider.


Bækkelaget fotball har fått med seg hele 4 spillere på kretslagssamling den 26 januar. Fra gutter 2006 har Alexander Eilifstad, Peder Vegsund og Sebastian Gjerdalen Larsen blitt tatt ut. På jentesiden blir BSK representert av Emmeline Berentsen. 


Vi gratulerer spillere, foreldre og trenere med uttaket. 


0 Kommentar

Oscar Westerheim vant Konica Minolta NC Notodden begge dager

Postet av Bækkelagets SK den 7. Jan 2019

BSKs Oscar P. Westerheim hoppet svært bra i helgen, og vant Konica Minolta NC på Notodden både lørdag og søndag. Med seg på pallen fikk han lagkamerat Richard Haukedal som tok 2. plassen søndag. 

BSKs Sander Vossan Eriksen lå rett bak på 4. plass. 

Lørdag tok Richard Haukedal 4. plassen, men Sander havnet på 10. plass. 

Richard Haukedal (2), Oscar P. Westerheim (1) og Fredrik Villumstad (3) utgjorde pallen i Elite på søndag. Bilde: Norges Skiforbund 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline