Våre sponsorer

Oslo Sportslager er en av landets eldste og største sportsbutikker. Frittstående. Spesialforretning innen bl.a. langrenn, løping og sykkel. Butikk i Torggata 20, åpent 10-18 (10-19 Tors, 9-16 Lør). Spesialrabatter for BSK-medlemmer og for våre trenere.

Ekebergrestauranten AS var ny sponsor i 2010-2011, og ligger i Ekebergåsen med utsikt over hele byen vår. Skigruppas medlemmer har mange treningsøkter forbi og ved restauranten, og blir dermed en naturlig samarbeidspartner for oss.


Buer AS er Norges største lefse- og lompebakeri, som bygger på tradisjoner fra etableringen i 1957. Selskapet leverer kvalitetsprodukter akkurat som vi leverer kvalitetsutøvere.

6.sans er et fullservice eventselskap. De arbeider etter følgende visjon: "Med levende opplevelser og reiser bygger vi relasjoner og skaper fremgangsrik kommunikasjon for ledende bedrifter i Skandinavia".

ITAB (tidl. Legra) utvikler butikkinnredningsløsninger i samarbeid med kunden; Fra ide og design til ferdig produsert og montert produkt.Trimtex var ny leverandør av klubbklær i skigruppa sesongen 2011/2012. Trimtex har vært spesialisten på klubbtøy i eget design i over 30 år. I 2011 befestet virkelig Trimtex posisjonen som Norges største leverandør av klubbtøy til landets skiklubber. Stadig flere klubber får øynene opp for Trimtex sitt fokus på kvalitet, funksjonalitet, designmuligheter, service og leveringssikkerhet. Skiløpere og ledere ser verdien av å skille seg ut fra massene og representere klubben i et unikt design. Dette er en utvikling som Trimtex har vært pådriver for og som vi nå ser slå ut i full blomst. En tydelig klubbprofil gjør også jobben enklere når klubben skal fri til sponsorene. Klubben fremstår som en samlet enhet når alle trener og konkurrerer i samme drakter.
Powered by: Bloc