Medlemsfordeler


Formedlemmer som betaler treningsavgift dekker skigruppa bl.a. alt av startkontingenter, deler av kostnadene ved treningssamlinger og reiser til renn med overnatting. Selvfølgelig dekker vi også alle utgifter og lønn til dyktige trenere.  Vi har egen klubbkolleksjon med skitøy som selges til kostpris, ca. 50% av butikkpris. Som medlem av skigruppa i Bækkelagets Sporstklub får du gode rabatter på alt sportsutstyr hos vår samarbeidspartner Oslo Sportslager i Torggata.Høstens høydepunkt er "hovedsamlingen", en treningsamling og familietur til fjells en helg i slutten av november/starten av desember. Her gir vi rabatt til aktive som har jobbet dugnad under Norway Cup.Hvert år arrangerer vi smørekurs med instruktører fra egne rekker eller eksperter vi kjenner. Vi holder smørekofferter til bruk på skirenn slik at ikke alle må kjøpe "alt" av skismøring.Alle barn til og med 12 år har gjennom sitt medlemskap en ulykkesforsikring som gjelder bl.a. under organisert trening gjennom. Ordningen er felles for alle idrettslag i Norges Idrettsforbund.Men først og fremst får du bli med i et veldig godt miljø med treningstilbud til store og små!


DugnaderVi forventer også noe innsats av medlemmene/foreldrene. Konkret driver vi med:  • Betydelig innsats i Norway Cup, hvert år i uke 31 (første uken i august). Denne dugnaden er særdeles viktig for hele BSK - både økonomisk og sosialt!
  • Salg av julekalendere i november, 10 stk pr. pers. De som ikke vil selge kan velge å kjøpe dem selv, begrenset til 500 kr. pr. pers. Helt nye/unge medlemmer slipper selvfølgelig denne utgiften.
  • Dugnad i lysløypa "vår" (med betaling, fra kommunen/klubben)
  • Arrangement av våre egne skirenn (1 stort, 4 små)
  • Bidra til annonsesalg ved skirenn (sponsor)
  • Litt kakebaking til 1 skirenn og 2 medlemsmøter
  • Skaffe gevinster til julekalender og utlodning på medlemsmøter
Alt i alt regner vi fortsatt langrenn for å være en billig sport. Utstyret kan selvfølgelig koste en del, men det er først i 11-12-års alder det er nødvendig med mer enn ett par ski og staver. Heldigvis er frisk luft og turer i skog og mark og fjell fortsatt gratis!
Levert av IdrettenOnline