Medlemsfordeler

Med medlemsskapet i klubben får du klubbavisen BSK-posten som utgis 5 ganger i året.Til medlemmer som betaler treningsavgift dekker skigruppa bl.a. alt av startkontingenter, deler av kostnadene ved treningssamlinger og reiser til renn med overnatting. Selvfølgelig dekker vi også alle utgifter og lønn til dyktige trenere. Hopperne får også lånt hoppski og annet utstyr.Vi har egen klubbkolleksjon med skitøy som selges til kostpris, ca. 50% av butikkpris. Som medlem av skigruppa i Bækkelagets Sporstklub får du gode rabatter på alt sportsutstyr hos vår samarbeidspartner Oslo Sportslager i Torggata.Høstens høydepunkt er "hovedsamlingen", en treningsamling og familietur til fjells en helg i slutten av november/starten av desember. Her gir vi rabatt til aktive som har jobbet dugnad under Norway Cup.Hvert år arrangerer vi smørekurs med instruktører fra egne rekker eller eksperter vi kjenner. Vi holder smørekofferter til bruk på skirenn slik at ikke alle må kjøpe "alt" av skismøring.Alle barn til og med 12 år har ulykkesforsikring som gjelder bl.a. under organisert trening gjennom. Ordningen er felles for alle idrettslag i Norges Idrettsforbund.Men først og fremst får du bli med i et veldig godt miljø med treningstilbud til store og små!Hva koster det?For å finansiere tilbudet vårt trenger vi inntekter gjennom egenandeler og dugnadsinnsats.Medlemskontingenten betales til klubben BSK. Fra 1/1-2013 er den 300 kr for junior under 18 år, 450 kr for senior, men maks 650 kr pr familie. Kontingenten betales i mars og gjelder for kalenderåret. Den er den samme uavhengig av om du driver med null, en eller flere idretter.Aktivitetsavgift betales til skigruppa (og andre grupper du er medlem av). Den betales av alle aktive fra 6 år til senior som deltar i organisert trening eller på skirenn. Dette er en egenandel, betales i november og gjelder for skisesongen fra august til april.  • Langrenn: fra 500 til 3000 kr,
  • Hopp/kombinert: 0 kr, men personlig betaling og -dugnadsoppsparing.
Prisen er lavest for de yngste. Det er halv pris for førstegangs medlemmer som begynner etter nyttår. 25% rabatt for søsken eller sekundær aktivitet. Ytterligere spesikasjon vedlegges betalingskravet. Se Trening > Aktivitetsavgift.Deltagere fra 13 år og oppover må betale "Skilisens"* til Norges Skiforbund ved deltagelse i skirenn. Årslisens koster fra 240 kr, med ulykkesforsikring inkludert i prisen. Klikk her for mer informasjon.(artikkelen fortsetter under bildet)

DugnaderVi forventer også noe innsats av medlemmene/foreldrene. Konkret driver vi med:  • Betydelig innsats i Norway Cup, hvert år i uke 31 (første uken i august). Denne dugnaden er særdeles viktig for hele BSK - både økonomisk og sosialt!
  • Salg av julekalendere i november, 10 stk pr. pers. De som ikke vil selge kan velge å kjøpe dem selv, begrenset til 500 kr. pr. pers. Helt nye/unge medlemmer slipper selvfølgelig denne utgiften.
  • Dugnad i lysløypa "vår" (med betaling, fra kommunen/klubben)
  • Arrangement av våre egne skirenn (1 stort, 4 små)
  • Bidra til annonsesalg ved skirenn (sponsor)
  • Litt kakebaking til 1 skirenn og 2 medlemsmøter
  • Skaffe gevinster til julekalender og utlodning på medlemsmøter
Alt i alt regner vi fortsatt langrenn for å være en billig sport. Utstyret kan selvfølgelig koste en del, men det er først i 11-12-års alder det er nødvendig med mer enn ett par ski og staver. Heldigvis er frisk luft og turer i skog og mark og fjell fortsatt gratis!
Levert av IdrettenOnline