Aktivitetsavgift 2016/17

For å delta i skigruppa må den aktive være medlem av Bækkelagets Sportsklub (BSK), enten individuelt eller som del av familiemedlemsskap. Innmelding i BSK gjør du ved å registrere deg via klubbens websider her. Medlemskontingenten for dette faktureres separat av klubben.


Som medlem i BSK kan du melde deg inn i skigruppa. Det gjør du gjennom oppmann for gruppen, oversikt her. Som aktivt medlem i skigruppa må du betale aktivitetsavgift som beskrevet i dette notat.


Felles aktivitetsavgift (gjelder 2004 og yngre)

Det er innført en felles aktivitetsavgift for alle medlemmer i BSK som er født i 2004 eller yngre.

Dette betyr at barn kan være medlemmer i flere av våre grupper til en og samme billige pris. Den nye fellesavgiften gjelder for gruppene fotball, innebandy, håndball og ski i BSK.

Egne regler gjelder for orientering og friidrett. Ta kontakt for mer informasjon.


Pris for felles aktivitetsavgift i BSK:

2008 og yngre: 1500 kr

2007: 1600 kr

2006: 1700 kr

2005: 2000 kr

2004: 2500 kr

Felles aktivitetsavgift ble fakturert i slutten av august, men nye medlemmer får fortløpende tilsendt faktura.


I tillegg til felles aktivitetsavgift skal alle aktive medlemmer i skigruppa selge et sett julekalendere til en verdi av 500 kroner (gjelder ikke junior/senior). Dette vil faktureres i tillegg til den felles aktivitetsavgiften, med forfall 10. november. Beløpet på kr. 500 er betaling for 10 julekalendere à kr. 50 som blir utlevert i midten av november. Salgsinntektene fra disse beholder dere selv.Aktivitetsavgift for skigruppa (gjelder 2003 og eldre)

For medlemmer født 2003 eller eldre betales aktivitetsavgiften direkte til skigruppa.I Skigruppa er det 3 forskjellige avdelinger; langrenn, hopp og telemark. Tabellen på denne siden viser aktivitetsavgiften for de forskjellige årsklassene. I telemark må man i tillegg regne med noen ekstrakostnader i form av heiskort.


Alle medlemmer vil få tilsendt faktura for aktivitetsavgift til sin bruker i MinIdrett, og betaling gjøres ved pålogging på MinIdrett og følge prosedyre som angitt lenger ned.


En systemgenerert melding om mottatt faktura vil sendes til brukerens registrerte mailadresse i MinIdrett. Har du ikke mottatt beskjed om faktura, og finner du ikke noen faktura når du logger på MinIdrett, ta kontakt med oppmann for din gruppe som vil følge opp.


Tabellen nedenfor viser hvilken aktivitetsavgift som skal betales for de forskjellige årsklassene. Beløpet på kr. 500 er betaling for 10 julekalendere à kr. 50 som blir utlevert i midten av november. Salgsinntektene fra disse beholder dere selv. Prisen på aktivitetsavgift er for øvrig videreført på samme nivå som sesongen 2015/16.Pris for aktivitetsavgift+julekalender til skigruppa for 2003 og eldre:

2003: 2.250 + 500 = 2.750 kr

2001-2002: 2.500 + 500 = 3.000 kr

Junior, ikke NC-renn*: kr 2.500 kr

Junior, satsende: kr 3.500 kr

Senior: kr 4.000 kr


* Gjelder juniorer som ikke deltar på NorgesCup/NM.Forfall for innbetaling av aktivitetsavgift/julekalender er 10. november 2016.Ved mangelfull innbetaling vil dessverre ikke den aktive få trene med skigruppa, ei heller delta på renn. Vi synes det er greit at helt nye utøvere får prøve seg på treninger noen ganger uten å betale, men når man melder seg inn er det samme avgift om man deltar hele eller halve sesongen.Eventuelle spørsmål bes rettet til Dag Ophus på e-mail: daophus@online.no

Veiledning betaling i MinIdrett:Gå til http://minidrett.no. Logg på med brukernavn og passord som du skal ha fra før. Husker du ikke passord er det en funksjon for å nullstille dette. Ta eventuelt kontakt med oppmann om du står helt fast.Etter pålogging, velg «Betaling».Du får nå opp en liste over fakturaer som er registrert på din brukerkonto i MinIdrett. Dersom du har koblet familiemedlemmer sammen i MinIdrett (anbefales) vil du her se separate fakturaer for alle familiemedlemmene. Har du ikke gjort denne koblingen må du logge inn på kontoen til hvert enkelt familiemedlem for å betale respektive faktura.Kryss av for de fakturaer du vil betale og trykk den blå knappen «Bekreft og betal».Du kommer nå til Idrettsforbundets betalingspartner Buypass hvor du kan legge inn kredittkort og tilhørende detaljer og bekrefte betalingen.Alternativt: Ønsker du ikke betale med kredittkort kan du hente ut faktura(er) med KID-nummer ved å klikke på PDF-ikonet for hver enkelt faktura. Denne kan betales fra nettbank. NB: Betaler du fra nettbank må KID-nummer benyttes og det totale fakturabeløpet betales for at vi skal se at det er du som har betalt. Har du flere barn i klubben må i så fall hver aktivitetsavgiftsfaktura betales separat mot angitte KID-nr og ikke samlet mot samme KID-nummer. Dette for å gjøre oppfølging mulig.Powered by: Bloc