Bli medlem i skigruppa!

Bækkelagets SK Skigruppas treningstilbud

Skigruppas tilbyr treninger året rundt fra det året barna starter på skolen. Skigruppa har faste treningstider for alle aldersgrupper hver tirsdag og torsdag kl. 18, med unntak av den minste aldersgruppen 7-8 år som kun trener på torsdager. På våren, sommeren og høsten er det barmarkstreninger på Ekeberg og på vinteren trener vi enten på Ekeberg eller Skullerud avhengig av hvor det er best snøforhold. Hver gruppe ledes av en oppmann og en hovedtrener som du finner kontaktinformasjon til her. Treningsinformasjon o.l. publiseres ukentlig i lukkede facebookgrupper som du får informasjon om fra gruppens oppmann.


Gratis prøvetimer?

Selvsagt! Hvis du vil prøve deg på trening før du bestemmer deg for å bli med fast kan du bare bli med uten å melde deg inn i klubben. Ta kontakt med oppmann eller hovedtrener for gruppen på forhånd slik at du får informasjon om treningen og de vet at du kommer. Oversikt over kontaktpersoner finner du her.


Innmelding i skigruppa

Følg prosedyren under for å melde deg inn i skigruppa. Dette gjøres gjennom NIF sitt administrasjonssystem MinIdrett.

For å være medlem i skigruppa må du også være medlem i BSK hovedlag, og om du ikke er medlem i hovedlaget fra før blir du automatisk innmeldt i både BSK og skigruppa om du følger prosedyren under. Les for øvrig mer om medlemskap og kontingent i hovedlaget her.

Når du har fylt ut skjemaet på MinIdrett vil oppmannen for respektive årsgruppe godkjenne innmeldingssøknaden og du får en kvittering på når dette er gjort. Om dette ikke mottas, vennligst ta kontakt med respektive oppmann (kontaktliste her) og si ifra at du venter bekreftelse. Du vil ved innmelding i skigruppa også motta faktura på aktivitetsavgift til skigruppa, som kommer i tillegg til medlemskontingenten i BSK hovedlag.

Innmeldingsprosedyre:

  1. Gå inn på www.minidrett.no
  2. Logg deg inn dersom du har bruker fra før, eller registrer ny bruker (*)
  3. Klikk på menyknappen "Medlemskap"
  4. Klikk på "Finn ny klubb"
  5. Skriv inn "Bækkelaget" i søkefeltet og klikk "Søk"
  6. Du skal nå få opp to valg. Velg "Bækkelagets SK" og klikk på den. Da vil du få opp et nytt felt til høyre. Kryss av for "Bækkelagets SK" øverst dersom det ikke er gjort, og deretter "Ski" og hvilken gren ("Langrenn", "Hopp", "Telemark").
  7. Til slutt klikk "Send søknad". Du vil motta en mail fra systemet når søknaden er behandlet/godkjent.

(*) minidrett.no baserer seg på Norges Idrettsforbunds (NIF) medlemsdatabase. Det vil si at dersom du er/har vært medlem i en klubb/forening i NIF har du sannsynligvis allerede en bruker. Alle MÅ derfor først kontrollere sin e-postadresse for å sjekke om det eksisterer en gammel bruker, slik at vi slipper mange dubletter.

(artikkelen fortsetter under bildet)Utmeldingsprosedyre

Oppskriften under melder deg kun ut av skigruppa. Ønsker du å melde deg ut av klubben må du henvende deg til klubbkontoret.


Elektronisk utmelding

Fra din medlemsprofil i MinIdrett kan du også melde deg ut av skigruppa.


Manuell utmelding

Send en utmeldings-epost til oppmann for din årsklasse, eventuelt til ski@bsknc.no om du ikke tilhører noen treningsgruppe, med følgende opplysninger:

- Navn
- Fødselsdato
Levert av IdrettenOnline