Vårt treningstilbud

Skigruppa i BSK vil arbeide for å:
  • utvikle skiglede og skiferdigheter hos alle interesserte medlemmer
  • gi de yngste et godt sosialt og sportslig tilbud som kombinerer lek og læring
  • gi et godt tilbud til alle alderstrinn f.o.m. 7 år som innebærerer at det finnes gode utviklingsveier for hver enkelt
  • utvikle skiløpere innen langrenn, skiskyting, hopp, kombinert og telemark på høyt nivå

    Utdrag fra vår Handlingsplan, Skigruppas idegrunnlag og hovedmål.

Felles informasjon

Tirsdag (kl. 18.00) er hoveddagen for fellestrening.
De fleste langrennsløperne møtes ved «BSK-kontoret» på Bekkelaget med joggesko, rulleski, rulleskøyter eller sykkel for trening på Ekeberg/Brannfjell, men noen trener også fra Skullerud. Om vinteren trener vi fortrinnsvis i lysløypa og skileikanlegget vårt på Brannfjell eller i Østmarka fra Skullerudstua. De litt eldre trener fast også torsdag og lørdag. Hopperne trener mandager, på Bekkelaget Skole/Linderudkollen, mens telemark trener tirsdag og torsdag fra Ekeberg eller Grefsenkollen.

Treningssesongen vår starter offisielt i begynnelsen av mai og varer tilpåske. De fleste grupper har sporadiske arrangementer eller helgeturer, vår, sommer og høst, og vi har minst to nærsamlinger i løpet av barmarkssesongen. Du kan være med akkurat når det passer deg. Mange begynner sesongen i oktober «etter at fotballen er slutt». Nye medlemmer ønskes velkommen året rundt!

(artikkelen fortsetter under bildet)Utviklingstrappa (sportsplan)

Skigruppa, avdeling langrenn, utviklet sommeren 2012 en egen utviklingstrapp (sportsplan) for sine grupper. Denne tar for seg den røde tråden i treningsarbeidet fra de yngste gruppene, og opp til senioralder. Dette vil være et viktig verktøy både for trenere og ledere i klubben, men også dere utøvere og foreldre som ønsker å vite mer om hvordan vi som klubb tenker å utvikle en skiløper.

Mer informasjon om utviklingstrappa får du ved å klikke på modellen under.Levert av IdrettenOnline