Om skigruppa i Bækkelagets Sportsklub


Skigruppa i BSK har ca 320 aktive utøvere i alle aldersklasser. Vi har tilbud innenfor langrenn, telemark og hopp. Vår hovedsesong er naturligvis vinterhalvåret, men vi har et stort trenings- og aktivitetstilbud også vår og høst. 

Terskelen for å bli med i skigruppa er lav og nye medlemmer i alle aldersklasser ønskes velkommen året rundt!

Skigruppa har et sunt aktivitetstilbud for alle som vil være ute i frisk luft i skog og mark, i sol, regn og snø. Vi har trening, turer og moro med plass til alle fra 6-7 til 100 år. Mer om treningene kan du lese på Om oss > Treningstilbud (klikk her).

Vi har selvfølgelig mange arrangementer med sterkt sosialt tilsnitt. Spesielt kan vi nevne snøsamlingen i november/desember, treningssamling for de aktive, men like mye en hyggetur med godt humør, god mat, snøballkrig og annen moro for medlemmer i alle aldre, foreldre og søsken og alle som vil være med. Se menyen Snøsamling. Vi har vår egen lysløype rundt Brannfjell som vi vedlikeholder. En av årets dugnader består i grunnarbeid med lysløypa om høsten, og om vinteren har vi frivillige som preparerer spor og lager skileikanlegg – i godt samarbeid med Oslo kommunes Friluftsetat, som er formell eier og driver av området. Ellers er dugnadsjobbing i Norway Cup like mye en viktig inntektskilde for skigruppa, som et sosialt arbeidssted for alle BSK-medlemmer i uke 31.

Det er ikke nødvendig å delta i skirenn for å være medlem hos oss, men det er jo i praksis en viktig del av virksomheten vår for de eldre barna og ungdommene. Vi arrangerer hvert år et stort kretsrenn («Bækkelagssprinten/rennet» eller Kretsmesterskapet) og Karusellrennene i langrenn. Karusellrennene er hyggelige lysløyperenn for oss selv og våre naboklubber og går i stedet for treningen tirsdag eller torsdag.

Ønsker du en større, samlet oversikt over alt om skigruppa, så kan du på siden Om oss > Kontaktpersoner finne telefonnr. og adresser til skigruppas trenere og ledere. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på! Du kan også gå rett videre til med menyen Bli medlem! der du bl.a. finner full oversikt over prosedyrer for innmelding, medlemsfordeler og kontingenter.

Vi håper å se deg på trening hos oss! Fra snøsamlingen på Beitostølen, 2012.Levert av IdrettenOnline