Høstens høydepunkt nærmer seg med stormskritt!

Skigruppa avholder snøsamling for samtlige av gruppas medlemmer, foreldre og søsken. I år har vi - igjen - valgt Beitostølen. Beitostølen ligger i Øystre Slidre kommune ca. 35 km fra Fagernes. Vi innkvarteres i leiligheter i de to kompleksene, Beitotind og Bitihorn. Det serveres god mat og skiforholdene pleier å være ypperlige på denne tiden. Ytterligere informasjon finnes også på www.beitostolen.com. Skigruppa sørger også selv for god stemning! (Se også reportasjer fra tidligere snøsamlinger: Arrangementer > Snøsamlingen). Beitostølen har snøgaranti med maskinpreparerte løyper innen sitt nærområde.Vi har reservert 240 sengeplasser. Dersom du/dere ønsker å være med, er det meget viktig at dere holder påmeldingsfristen som er satt til 9. november- merk deg det! Det kan bli kamp om plassene og da praktiseres "først-til-mølla"-prinsippet.

Viktig informasjon før påmelding:

  • Barn født 2006 og senere blir automatisk plassert i utøverrom. Hvis utøver ønsker å sove med foreldre må dette meldes til komiteen før fristen 7. november via e-mail.
  • Har dere ikke samme navn i deres familie, men ønsker å sove sammen, så er det fint om dere informerer om familietilknytningen per e-mail innen fristen 7. november.
  • Evt. spesielle bo-behov/-ønsker må sendes på e-mail innen fristen 7. november.
  • Hunder må meldes på før fristen 7. november via e-mail (hvis ikke de har egen MinIdrett-profil).
  • Ønske om ekstra opphold torsdag-fredag, eller tidlig ankomst fredag må meldes innen fristen 7. november via e-mail.

Alle må forvente at de innlosjeres i samme leilighet som andre, og vi kan ikke garantere at alle behov/ønsker er gjennomførbare (inkl. ønske om hund, selv om dette pleier å ordne seg).

Alle e-mailhenvendelser sendes til rominformasjon@gmail.com. Romkabalen er krevende, og henvendelser etter fristen vil derfor ikke bli prioritert.

Påmelding gjøres via «Min idrett»: https://minidrett.nif.no/. Velg Arrangementer > Snøsamlingen > Påmelding i menyen for forklaring og link til påmeldingssystemet.

PRISER 2016

Barn 0-5 år: Gratis

Barn 6-11 år (f. 2006 - 2011): 1525 kr

Barn 6-11 år med 5 skift eller mer på Norway Cup: 775 kr

Ungdom fra 12 år (f. 2005 og eldre): 1990 kr

Ungdom fra 12 år med 5 skift eller mer på Norway Cup: 1075 kr

Voksne/foreldre: 1990 kr

Hjelpetrenere*/styret: 995 kr

Hovedtrenere og ungdomstrenere: Gratis

* Behovet for trenere er ikke klar før antall utøvere er klart. Vi ber derfor hjelpetrenere som reiser å melde seg på som hjelpetrenere. Hvis det viser seg at det ikke er behov for alle hjelpetrenerne vil man bli etterfakturert til fullt beløp.

Prisen inkluderer helpensjon f.o.m. middag fredag aften t.o.m. lunsj søndag. Fredagens middag er en sportsmiddag som serveres frem til ca. kl. 21:30. På lørdag blir det festmiddag.

OPPLEGG

Overnattingen foregår i leiligheter. Barn t.o.m. 10 år (født 2007 eller senere) må ligge i foreldrenes leilighet. Aktive barn/ungdom f.o.m. 11 år (f. 2006 og tidligere) kan sove sammen med sin gruppe. Vi kommer til å prøve og samle gruppene mest mulig og romfordelingen blir sendt ut dagen før avreise. Sengesett, håndklær og sluttvask er inkludert, men alle rydder og støvsuger i sin leilighet før avreise.

De aktive skal ha 2 treningsøkter på lørdag og 1 økt søndag. Detaljert informasjon for hver gruppe vil presentert på Beitostølen. Husk at ski må være ferdig preparerte i god tid før treningsøktene begynner!

Til sist gjør vi oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Dersom noen i siste øyeblikk blir forhindret fra å reise og ønsker utlegget refundert, så må det ordnes gjennom egen reiseforsikring. Meld likevel fra snarest dersom du blir syk el.lign.

Ekstra overnatting torsdag til fredag eller tidlig ankomst fredag:
Vi har tilbud om ekstra overnatting fra torsdag til fredag inkl. middag torsdag kveld, samt frokost og lunsj fredag. De som ønsker dette MÅ melde fra om dette via e-mail innen fristen 7. november. Denne (ekstra)betalingen gjøres direkte ved ankomst, og ikke i den samlede betalingen.

Priser for ekstra tjenester:

Kr. 100,- per person for overnatting pr. ekstra døgn.
Kr. 250,- per person for sportsmiddag torsdag.
Kr. 115,- per person for frokost fredag.
Kr. 195,- per person for sportslunsj fredag.
Barn 6-11 år betaler 80 % av måltidsprisene. Samme pris som voksne for overnatting.
Barn under 6 år fritt.


Spørsmål om samlingen kan rettes til rominformasjon@gmail.com.

Vi ønsker alle skieentusiaster velkommen til en flott helg på fjellet!

Med vennlig hilsen Skistyret.Powered by: Bloc