Langrenn

NM del 2

Sesongens siste rennhelg sto for tur siste helgen i mars, NM del 2 på Lygna.

Langrenn

Junior-NM på Savalen

Juniorgruppa oppsummerer sesongens høydepunkt etter NM på Savalen.

Kontrastfylt Norgescup-helg i Hommelvik

Da har vi lagt bak oss nok en helg med Norgescup, og denne gangen tok vi turen til Trøndelag og nærmere bestemt Hommelvik. Det skulle kjempes om edelt metall i tre ulike øvelser, nemlig sprint klassisk, 5/10 km skøyting og 10/15 km klassisk.

Langrenn

Et av sesongens store høydepunkt

Denne helgen sto et av årets største høydepunkt for tur, nemlig NM del 1 i Meråker. Vi var nok en gang en stor BSK-gjeng som dro oppover, og her kommer en rapport om hvordan helgen gikk.

Langrenn

Knallsterk Norgescup-helg for senior på Nes

Ny runde i norgescupen for senior er unnagjort, denne gangen på Nes i Akershus. Det ble en super helg for den rekordstore seniorgjengen, og her kommer en fyldig rapport og en oversikt over alle BSK-resultater gjennom helgen.

Langrenn

Norges Cup-start for juniorene på Konnerud

Første Norges Cup-helg for juniorene ble arrangert i helgen på Konnerud. Totalt var det to jenter og fem gutter som stilte til start fra BSK. Helgen startet med løypegjennomgang og skitesting torsdag formiddag.

Langrenn

Skandinavisk Cup Östersund

Da stod første helg med Skandinavisk Cup i Östersund for tur. Vi var en liten, men bra gjeng fra BSK som dro oppover denne gangen.

Langrenn

Oppsummering NC Gålå

Endelig er skisesongen for alvor i gang igjen. Selv om flere av Bækkelaget sine løpere kickstartet sesongen forrige helg på Beitostølen, var dette den første viktige rennhelga for vår del.

Hold av helgen 26.-27. januar 2019

Vi ber alle skifamilier i BSK holde av helgen 26-27. januar. Da skal vi nemlig igjen arrangere kretsmesterskap for Oslo Skikrets - og vi trenger at alle familier stiller opp som funksjonærer!

Langrenn

Samlingsrapport fra Trysil

Tradisjonen tro har skigruppa i BSK, både de eldste og de litt yngre utøverne, vært på høstsamling i Trysil. Her kommer en liten oppdatering fra junior- og seniorgruppa.

Blogg

Svalbard Skimaraton 2018

Etter en lang skisesong er det ikke uvanlig at man er lei av snø og skirenn når kalenderen viser april. Våren kan imidlertid være en fin mulighet til å gå mye på ski, og det er også mange fine turrenn mot slutten av sesongen. Svalbard Skimaraton er definitivt et av disse!

Langrenn

NM del 2 og Norges Cup-finale

Konkurransesesongen 2017/2018 er over og det ble en vellykket sesongavslutning for de gule og blå fra BSK.

Langrenn

Sterkt junior NM for BSK!

Den første helgen i mars sto NM i Steinkjer på programmet for juniorene. Juniorløper Henrik Husdal oppsummerer sesongens høydepunkt.

Langrenn

Minitour og Skandinavisk Cup i Granåsen

Da var nok en rennhelg over. Denne gangen var det duket for Skandinavisk Cup og Norges Cup i Granåsen. Det var en minitour som sto på programmet, bestående av sprint, distanse og jaktstart.

Langrenn

Norges Cup og NM-sprint på hjemmebane!

Denne helgen var det klart for juniorene sin 2. Norges Cup-helg, og denne gangen i Oslo og Holmenkollen.

Langrenn

God Norges Cup-helg av seniorene

Da var nok en Norges Cup-helg for seniorer over, og nok en god helg for BSK. Mats Burud Skjølsvold oppsummerer innsatsen.

Langrenn

NM på ski 2018

Da vår årets store høydepunkt endelig her; NM på ski. NM ble i år arrangert på Gåsbu på Hamar. Vi har hatt mange løpere på start denne helga og her kommer en liten oppsummering.

Langrenn

Bra start for BSK

Første Norges Cup-helg for juniorer ble i helgen arrangert på Beitostølen, og Asgeir Kråkenes oppsummerer det som ble en fantastisk start for juniorgruppa.

Blogg

NM fra sidelinjen

Det har vært en trøblete periode i skisporet og nå går jeg også glipp av sesongens hovedmål. For å forklare hvorfor jeg ikke er på start i helgen har jeg gått litt tilbake i tid, og prøvd å beskrive hvordan jeg har opplevd de siste månedene.

Blogg

Reisebrev Mallorca

Sesongens siste barmarkssamling for senior og eldre junior i BSK ble også i år lagt til sydligere strøk, nemlig Mallorca. Her følger et lite

BSK Elite

BSK Elite er skigruppas prosjektnavn på seniorsatsingen i klubben. Her kan du lese blogginnlegg fra utøverne hverdag på trening, samling og konkurranse.

Levert av IdrettenOnline