Langrenn

NM på ski 2018

Da vår årets store høydepunkt endelig her; NM på ski. NM ble i år arrangert på Gåsbu på Hamar. Vi har hatt mange løpere på start denne helga og her kommer en liten oppsummering.

Langrenn

Bra start for BSK

Første Norges Cup-helg for juniorer ble i helgen arrangert på Beitostølen, og Asgeir Kråkenes oppsummerer det som ble en fantastisk start for juniorgruppa.

Blogg

NM fra sidelinjen

Det har vært en trøblete periode i skisporet og nå går jeg også glipp av sesongens hovedmål. For å forklare hvorfor jeg ikke er på start i helgen har jeg gått litt tilbake i tid, og prøvd å beskrive hvordan jeg har opplevd de siste månedene.

Blogg

Reisebrev Mallorca

Sesongens siste barmarkssamling for senior og eldre junior i BSK ble også i år lagt til sydligere strøk, nemlig Mallorca. Her følger et lite

Blogg

Oslo-samling oktober 2017

Nok en samling er gjennomført for seniorgruppa i Bækkelaget, og denne gangen er det på hjemlige trakter i Oslo vi har lagt ned mange timer med trening.

Langrenn

BSK tidelt junior-NM i sprint

I dag fikk vi beskjed om at vi har blitt tildelt NM i sprint for juniorer lørdag 17. februar 2018 i Holmenkollen.

Blogg

I rute før høsttreningen

Da er nok en solid treningssamling med Bækkelaget ferdig. Mye mengde og mange gode økter er lagret i banken som vi håper å få fortjeneste av til vinteren.

Moss-Oslo på rulleski

Moss-Oslo på rulleski er fortsatt en vinner. Se og hør hvordan det gikk da deler av juniorgruppa startet lørdagen med drøye seks mil på rulleski.

Blogg

– Jeg elsker Norway Cup

Norway Cup - sommerens høydepunkt. Seniorløper Sigurd Lund Røer oppsummerer hvorfor han gladelig ofrer en treningsuke for en uke med dugnadsjobbing.

Slik trente juniorene og seniorene på Sognefjellet

Nå er den her - videoen fra Sognefjellsamlingen. Se hvordan våre juniorer og seniorer trener, og mye flott, norsk natur. 

Vellykket Oslo-samling for seniorene

Seniorgjengen i BSK Ski Elite har nettopp fullført sesongens første samling, og vi oppsummerer de siste dagene. Se video!

Langrenn

Satser mot eliteklassen

Spennende samarbeid skal føre friidrettsgruppa, orienteringsgruppa og skigruppa opp i eliteklassen i Holmenkollstafetten.

Langrenn

Andrew oppsummerer sesongen

Andrew Young oppsummerer sesongen vi nettopp har lagt bak oss, og ser frem mot OL neste vinter. Les hele hans siste blogginnlegg her.

Langrenn

God sesong av våre junior- og seniorløpere

NM del 2 og Norges Cup-finalen på Gålå avsluttet konkurransesesongen for våre junior- og seniorutøvere. Og elitegjengen sier seg godt fornøyde med årets sesong.

Langrenn

Sesongbeste for juniorene i NM

Juniorgruppa har lagt bak seg et fantastisk NM i Harstad, der tilnærmet alle løpere leverte sesongbeste og tok til sammen seks poengplasser i både gutte- og jenteklassene.

Langrenn

Slik håper Andrew å oppnå VM-suksess

I morgen går startskuddet for VM i Lahti, og vår egen Andrew Young stiller på startstreken i fire øvelser.

Langrenn

Bra Norges Cup-helg i værfulle Voss

Norges Cup for juniorer fortsatte på Voss forrige helg. Utøverne lot seg ikke stoppe av vestlandsværet, og leverte flere sterke prestasjoner.

Langrenn

En NM-helg med oppturer og nedturer

Både oppturer og nedturer for BSK-løperne under ski-NM på Lygna, men vi gleder oss over rekordstor deltakelse - både individuelt og i stafetten.

Langrenn

Fantastisk KM-helg!

Tre kretsmestere og til sammen åtte medaljer. Vi har lagt bak oss en fantastisk KM-helg på Linderudkollen.

Langrenn

Kjempehelg for seniorgutta

Seniorløper Sigurd Lund Røer oppsummerer Norges Cup-helgen på Sjusjøen, og forteller om status for elitegruppa få uker før NM i sitt siste blogginnlegg.

BSK Elite

BSK Elite er skigruppas prosjektnavn på seniorsatsingen i klubben. Her kan du lese blogginnlegg fra utøverne hverdag på trening, samling og konkurranse.
Powered by: Bloc