Langrenn

Oppsummering NC Gålå

Endelig er skisesongen for alvor i gang igjen. Selv om flere av Bækkelaget sine løpere kickstartet sesongen forrige helg på Beitostølen, var dette den første viktige rennhelga for vår del.

Hold av helgen 26.-27. januar 2019

Vi ber alle skifamilier i BSK holde av helgen 26-27. januar. Da skal vi nemlig igjen arrangere kretsmesterskap for Oslo Skikrets - og vi trenger at alle familier stiller opp som funksjonærer!

Langrenn

Samlingsrapport fra Trysil

Tradisjonen tro har skigruppa i BSK, både de eldste og de litt yngre utøverne, vært på høstsamling i Trysil. Her kommer en liten oppdatering fra junior- og seniorgruppa.

Blogg

Svalbard Skimaraton 2018

Etter en lang skisesong er det ikke uvanlig at man er lei av snø og skirenn når kalenderen viser april. Våren kan imidlertid være en fin mulighet til å gå mye på ski, og det er også mange fine turrenn mot slutten av sesongen. Svalbard Skimaraton er definitivt et av disse!

Langrenn

NM del 2 og Norges Cup-finale

Konkurransesesongen 2017/2018 er over og det ble en vellykket sesongavslutning for de gule og blå fra BSK.

Langrenn

Sterkt junior NM for BSK!

Den første helgen i mars sto NM i Steinkjer på programmet for juniorene. Juniorløper Henrik Husdal oppsummerer sesongens høydepunkt.

Langrenn

Minitour og Skandinavisk Cup i Granåsen

Da var nok en rennhelg over. Denne gangen var det duket for Skandinavisk Cup og Norges Cup i Granåsen. Det var en minitour som sto på programmet, bestående av sprint, distanse og jaktstart.

Langrenn

Norges Cup og NM-sprint på hjemmebane!

Denne helgen var det klart for juniorene sin 2. Norges Cup-helg, og denne gangen i Oslo og Holmenkollen.

Langrenn

God Norges Cup-helg av seniorene

Da var nok en Norges Cup-helg for seniorer over, og nok en god helg for BSK. Mats Burud Skjølsvold oppsummerer innsatsen.

Langrenn

NM på ski 2018

Da vår årets store høydepunkt endelig her; NM på ski. NM ble i år arrangert på Gåsbu på Hamar. Vi har hatt mange løpere på start denne helga og her kommer en liten oppsummering.

Langrenn

Bra start for BSK

Første Norges Cup-helg for juniorer ble i helgen arrangert på Beitostølen, og Asgeir Kråkenes oppsummerer det som ble en fantastisk start for juniorgruppa.

Blogg

NM fra sidelinjen

Det har vært en trøblete periode i skisporet og nå går jeg også glipp av sesongens hovedmål. For å forklare hvorfor jeg ikke er på start i helgen har jeg gått litt tilbake i tid, og prøvd å beskrive hvordan jeg har opplevd de siste månedene.

Blogg

Reisebrev Mallorca

Sesongens siste barmarkssamling for senior og eldre junior i BSK ble også i år lagt til sydligere strøk, nemlig Mallorca. Her følger et lite

Blogg

Oslo-samling oktober 2017

Nok en samling er gjennomført for seniorgruppa i Bækkelaget, og denne gangen er det på hjemlige trakter i Oslo vi har lagt ned mange timer med trening.

Langrenn

BSK tidelt junior-NM i sprint

I dag fikk vi beskjed om at vi har blitt tildelt NM i sprint for juniorer lørdag 17. februar 2018 i Holmenkollen.

Blogg

I rute før høsttreningen

Da er nok en solid treningssamling med Bækkelaget ferdig. Mye mengde og mange gode økter er lagret i banken som vi håper å få fortjeneste av til vinteren.

Moss-Oslo på rulleski

Moss-Oslo på rulleski er fortsatt en vinner. Se og hør hvordan det gikk da deler av juniorgruppa startet lørdagen med drøye seks mil på rulleski.

Blogg

– Jeg elsker Norway Cup

Norway Cup - sommerens høydepunkt. Seniorløper Sigurd Lund Røer oppsummerer hvorfor han gladelig ofrer en treningsuke for en uke med dugnadsjobbing.

Slik trente juniorene og seniorene på Sognefjellet

Nå er den her - videoen fra Sognefjellsamlingen. Se hvordan våre juniorer og seniorer trener, og mye flott, norsk natur. 

Vellykket Oslo-samling for seniorene

Seniorgjengen i BSK Ski Elite har nettopp fullført sesongens første samling, og vi oppsummerer de siste dagene. Se video!

BSK Elite

BSK Elite er skigruppas prosjektnavn på seniorsatsingen i klubben. Her kan du lese blogginnlegg fra utøverne hverdag på trening, samling og konkurranse.
Levert av IdrettenOnline