BSK Elite klare for sesongstart

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 5. Nov 2016

BSK Elite la de siste sesongforberedelsene før vinteren til langrenns-eldoradoet Mallorca. En uke med flotte treningsforhold og mye trening. Se video fra samlingen!

For andre året på rad reiste de eldste utøverne i skigruppa sørover i slutten av oktober. En tropp på elleve utøvere og to trenere rømte dårlige barmarksforhold i Norge, for å få en siste kvalitetsuke på barmark.

Som sagt, så gjort. Etter syv treningsdager har det blitt mange lange rulleskiturer, et par hardøkter, noen løpeturer i fjellet og litt styrke.

– Vi har hatt fokus på mengde på samlingen, og ville aldri klart å gjennomføre noe lignende med samme kvalitet på forholdene i Oslo og Lillehammer, sier hovedtrener og sportslig leder, Eirik Lund Røer.

Treningsprogrammet bygde mye på fjoråret, og gruppa fikk sånn sett fine bekreftelser på nøkkeløkter tett opptil sesongstarten.

Mange har fått de svarene de trengte, mens andre har litt småproblemer med sykdom og skader. Nå gleder vi oss til å få trent på ski igjen, og forhåpentligvis kan vi vise oss litt frem på Beitostølen om noen uker, fortsetter Lund Røer.

Sesongåpningen på Beitostølen går av stabelen helgen 18.-20. november, men på grunn av deltagerbegrensning er det bare deler av gruppa som stiller til start.

Nå er ikke Beitostølen de viktigste rennene for oss, men jeg synes det er synd at ikke alle får sjansen. Vi satser uansett på å bite godt fra oss, og gleder oss også til å vise frem smørevogna som kommer i ny drakt, avslutter Lund Røer.

Video bør sees i HD-kvalitet og med lyd!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline