​BSK Fotball G03 gikk helt til topp i Kråkerøy Cup 2016.

Postet av Bækkelagets SK den 5. Sep 2016

Etter ett fantastisk gruppespill med 18-0 i målforskjell, fikk BSK G03 en fin reise i sluttspillet, som endte opp med semifinale mot Skogstrand. Her ble det en komfortabel 5-0 seier, med hele 4 forskjellige målscorere.

I finalen dominerte slitne BSK-gutter banespillet i 1. omgang, og ledet 1-0 til pause. To stygge skader tvang frem to uønskede bytter i pausen, men resten av den sammensveisede gjengen kriget godt. Selv om spenningen var til å ta og føle på, så rodde gutta i land en 4-1 seier mot Gressvik og en stolt kaptein kunne løfte pokalen!!

Dette er 3. året G03 deltar på Kråkerøy Cup, men første året med sluttspill og 11'er fotball.

BSK stilte med to 11'er lag, som begge fikk kamper både lørdag og søndag. Stemningen og samholdet var stort, og gleden blant de mange oppmøtte foreldrene og spillerene var ekstatisk når finaleseieren var sikret..

En flott opplevelse for samtlige 25 spillere!

Det rapporteres likevel om at turens høydepunkt var den tradisjonsrike pizzaturen til gamlebyen. Her fortæres det ett unevnbart antall pizzaer og brus, og ifølge betjeningen er det 17. mai stemning på den lille restauranten når BSK kommer på besøk.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline