BSK J15 kom på 4. plass i Stabæks eliteturnering – uten å tape en eneste kamp!

Postet av Bækkelagets SK den 22. Aug 2016

For andre året på rad deltok J2001-laget på Stabæks eliteturnering. I fjor reiste jentene hjem til Bekkelaget med den største pokalen, mens de i år hadde marginene mot seg og kom på en forsmedelig 4. plass.

I fredagens gruppespill ble Ørn Horten slått 3-2 før vi spilte 0-0 mot 01-kretslaget til Oslo Fotballkrets. Flere av spillerne investert mange følelser i denne kampen; de fire kretslagsspillerne våre møtte her sine medspillere fra kretslaget deriblant Julia og Emilie som spilte for BSK i Norway cup. Kretsens utvalgte presset de gule langt bak på banen i andre omgang, og jentene fra Bekkelagshøgda jublet høyt da sluttsignalet gikk! BSK gikk her videre til mellomspill som toer i gruppa med ett mål dårligere målforskjell enn Oslo Fotballkrets.


I lørdagene mellomspill spilte vi først uavgjort 3-3 mot Stabæk i en fartsfylt kamp. Vi ledet 2-0 tidlig i kampen før De Blaa reduserte, utlignet og gikk opp i en 3-2 ledelse. Ebba Lund Andersen ofret (nesten) nesa i duell med keeperen og utlignet til 3-3 ganske så seint i kampen. Et noe merkelig kampoppsett gjorde at vi så møtte Ørn Horten igjen. Disse ble slått 1-0, noe som førte til at vi ble nummer to i pulja – igjen på dårligere målforskjell enn gruppevinneren.


Søndagens bronsekamp ble dramatisk. Til tross for et solid spillemessig overtak stod det 1-1 til pause, og andre omgang forble målløs selv om BSK var overlegne på sjansestatistikken. Bronsefinalen ble avgjort på straffer. Sluttresultat i kampen 11-10 til Haugar…

Dette var en turnering med meget godt utbytte selv om marginene gikk mot oss. Vi møtte topp motstand hele veien, og jentene måtte være på tå hev gjennom hele kampene. Vi fikk øvd mye på offensive og defensive prinsipper, og vi fikk god øving både i å angripe i «underlege» og forsvare ledelse. Vi fikk også utbytte rent fysisk: fem kamper på en helg vil kjennes på kroppene i noen dager. Slike turneringer er også alltid en test på samholdet i det lag, og samholdet er virkeligsterkt blant disse jentene: Vi vinner sammen og taper sammen!


Flaks og uflaks er en del av å konkurrere. Nå står høstsesongen for tur, med seriekamper og Obos-cup.


Disse spillerne spilte Stabæk elitecup for BSK J15:
Marie Westgaard, Elise Gjester, Kristine Bonde Huuse, Betina Wilberg, Tora Pedersen, Thea Grindalen, Mie Olsen Sondresen, Christine Brækkan, Ida Outzen, Victoria Williams, Tine Celine Karstensen, Thea Bråten, Ingeborg Nyhus, Ebba Lund Andersen og Lisa Fiskum.


PS: Ebba noterte seg for sju av våre åtte scoringer!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline