Rekordsamling på Sognefjellet

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Jul 2016

Skigruppa i Bækkelaget fortsetter å vokse, og den tradisjonsrike sommersamlingen på Sognefjellet satte nok en gang nye rekorder. SE VIDEO FRA SAMLINGEN!

For åttende år på rad reiste skigruppas 15-16 åringer, juniorer og seniorer til Sognefjellet og Skjolden for sin årlige sommersamling. Med 29 påmeldte deltakere ble det samtidig satt en solid deltakerrekord på samlingen, som har vist seg å bli svært viktig for de eldste gruppene i Bækkelaget.

– Her bor og trener ambisiøse og treningsglade ungdommer sammen med verdenscupløper Andrew Young og andre seniorer. Det er inspirerende for de yngste, og en fin mulighet til å samles på tvers av gruppene, forteller sportslig leder og hovedtrener, Eirik Lund Røer.

Kombinerer med barmark
I motsetning til mange andre klubber og grupper var Bækkelaget innlosjert innerst i Sognefjorden i idylliske Skjolden. Her ble gode barmarkøkter kombinert med økter på snø på fjellet.

– Noen ville kanskje argumentert for at det er viktigere å samle timer på snø, men på denne tiden av året har vi gode erfaringer med en god blanding. I tillegg er det ingen ulempe at Skjolden byr på noen flere muligheter mellom øktene, og er mer gunstig økonomisk, forklarer Lund Røer.

God start på sesongen
Samlingen på Sognefjellet var årets andre samling for seniorgruppa i Bækkelaget, som har kommet godt i gang med sesongen. Selv om det nå er ferie for mange samles gjengen på ny i slutten av juli, før samtlige utøvere skal jobbe dugnad i Norway Cup.

– Vi er veldig fornøyd med starten på treningssesongen. De nye utøverne har glidd raskt inn i gruppa, og med unntak av et par sykdoms- og skadeforfall ser ting veldig bra ut. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Lund Røer.

NB! Video bør spilles i HD-kvalitet og med lyd!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline