Gruppe 11 år (2007) - uke 22

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Jun 2016

Hei,

Trenerne takker for en super helgesamling!

Tirsdag 30 mai – 18:00 -19:15

Rulleski, husk hjelm og beskyttelsesutstyr! oppmøte BSK huset. Husk vest og flaske!

Torsdag 1 juni – 18:00 -19:15

Løp og styrke, oppmøte BSK huset. Husk vest og flaske!

Ikke bindende påmelding til Trysil samlingen i September – frist denne uken:

8-10. september er det samling på Trysil for gruppene 11 år og oppover til junior og seniorløperne. Vi trenger indikasjon på hvem som kan tenke seg å delta på denne samlingen snarest da hytter må bestilles nå. Legg inn navn på utøver og eventuelt foresatt i linken, samt gruppetilhørighet - http://doodle.com/poll/bh68bqytwun8cstn

Søndagsjogg:

Treningskonseptet fungerer som følger:
Vi møtes kl. 10:00 i Skulleruddumpa hver søndag i treningssesongen med joggesko, drikke og godt humør. Før treningsstart opplyses det om to-tre ulike lengder på løpeturen, f.eks. én tur på 1 time, én tur på 1,5 t og én tur på 2 t. Utøveren velger selv hvilken lengde han/hun ønsker å være med på, og av den grunn vil hver enkelt gruppe også kunne bli delt opp underveis pga. tempoforskjeller. Konseptet skal være foreldrestyrt, og vi er derfor avhengig av at foreldretrenere og andre voksenpersoner blir med og tar ansvar. Dette er en treningsøkt på lik linje med vanlige fellestreninger i midtuka, og en økt der både barn og voksne kan trene sammen. Hva er vel bedre enn å starte søndagen med en tur i Østmarka?

NORWAY CUP

Nå nærmer Norway cup seg med stormskritt og vi må mobilisere for å tjene de viktige pengene til skigruppa i år igjen. Linker er blitt sendt ut til tidligere deltakere, og nå er det førstemann til mølla for de attraktive skiftene. I fjor jobbet de aktive i skigruppa veldig bra (snitt på over 5 skift per utøver samt en høy andel av utøvere som bidrar). Foreldreinnsatsen må imidlertid opp for å opprettholde inntektene til gruppen vår! Det er forventet at man klarer å jobbe 3 skift hver! Å jobbe i Norway Cup er sett på som ekstremt sosialt, samtidig som man knytter flere bekjentskaper i nærmiljøet. Ingen ting er som å «flippe» 1000 hamburgere med pappen til….

Praktisk info

For de aktive som ønsker «halv pris» på snøsamlingen må man ha jobbet minimum 5 skift (paraden er ikke skift i år). For eldre årskull er det enda viktigere for å få lavere pris på HL etc.

Jobber man 3 skift får man mannskapsgave og voksne som jobber 3 skift blir invitert på mannskapsfest

Aktive tjener 100 kr per skift , hvis man jobber 4 skift eller mer

Den aktive med flest skift venter seg en overraskelse

Påmelding

De som var med i fjor: Benytt linken som er automatisk blir generert til din email for da kommer dine personalia opp. Ikke vært med tidligere: Les mer info om dugnaden på nettsidene (NC Frivilighetsportalen) og registrer dere på linken :http://www.bekkelagets.no/p/10908/pameldingsprosessen. HUSK AT SALGSBOD 21 og 28 er skibodene, jobber du der treffer man kjente! I tillegg er det mange skifolk som jobber i Kulturavdelingen. Det vil også komme informasjon om Brettvask senere, den vil som vanlig gå utenom portalen. Vi trenger også i år å fylle opp Brettvasken på tirsdag, trenger 10 til lunsj og 10 til middag (kommer tilbake med nøyaktige tider til de som melder seg). Påmeldingslink

EKSTREMT Viktig at man registrerer SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger» , gjør dere ikke det kommer ikke inntekten til skigruppa. Registrer man forskjellige idretter blir inntektene fordelt til de ulike avdelingene (denne funksjonen er foreløpig borte, men vil nok komme raskt tilbake)

Mvh Hege, oppmann

Mob: 94819323


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline