Oppstart vårtrening

Postet av Eirik Lund Røer den 1. Mai 2016

Moss-Oslo_mai15_ELR 042 (1000x667).jpg

Kalenderen skriver mai og det betyr - formelt sett - oppstart av ny skisesong. Flere grupper tilbyr treninger frem mot sommerferien og det blir selvfølgelig oppstart av søndagsjoggen.

Det blir ingen hjemmesamling i mai slik vi har hatt tidligere. Unntaket er for junior- og seniorgruppa som skal løpe Holmenkollstafetten førstkommende helg. I stedet arbeider vi med en ekstra "oppstartsamling" for de yngste til høsten, samt en ekstra fjernsamling for de eldste.

Fellestreningene starter imidlertid opp for de fleste gruppene. Informasjon blir formidlet via oppmenn/trener, så ta kontakt dersom du ikke har hørt noe. Følg også med på denne siden for gjeldende treningsbeskjeder. Noen grupper starter opp treningen allerede i uke 18, andre venter til uke 19.

Søndagsjogg med overraskelse

Søndag 8. mai setter vi i gang søndagsjoggen igjen, og holder det gående frem til sommerferien. Vi gjør, som i fjor, en vri på oppstartdagen og samler alle til myrfotball. Håper å se mange i Skulleruddumpa kl. 10:00, selv om det er langhelg for mange.

Søndagsjoggen gjelder, som tidligere, for utøvere i 11 års gruppa og oppover - mer informasjon her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline