Fantastisk debutsesong for BSK Elite

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Apr 2016

Mallorca15_ELR 232.JPG

De sportslige høydepunktene har vært mange i Bækkelaget denne vinteren. – Det har gått over all forventning, sier sportslig leder og hovedtrener, Eirik Lund Røer.

SE VIDEO NEDERST I ARTIKKELEN!

Bækkelaget gikk offensivt ut med en ambisiøs elitesatsing i fjor vår.

Med langsiktig målsetting om å levere løpere til landslag var lista lagt høyt, men i debutåret handlet det først og fremst om å vise at klubben kunne levere et topp sportslig og sosialt opplegg, samt skape synlighet rundt satsingen.

– Det har vært en helt fantastisk sesong. De gule draktene har, bokstavelig talt, vært svært synlige gjennom hele vinteren.

– Jeg føler virkelig vi har fått markert oss i miljøet som en seriøs og profesjonell satsingsklubb, sier Lund Røer.

Verdenscup og VM
Vinterens sportslige resultater taler også for seg. Anført av Andrew Young og Lasse Løwstrøm Aulin har det vært mye å juble for.

Young tok sin første pallplass i verdenscupen før jul, og leverte en knallsterk stafettetappe for klubben i NM i Tromsø.

Løwstrøm Aulin sikret en plass i den norske troppen til junior-VM etter en rekke imponerende resultater i Norges Cup.

– Resultatmessig har det gått over all forventning. Andrew og Lasse har virkelig stått frem, og vi har også flere sterke enkeltresultater blant de eldste juniorene.

  – Seniorene er i en utviklingsfase, men alle er unge og satser knallhardt for å nå sine mål, sier Lund Røer, og fortsetter:

– Også må vi ikke glemme Elise Røer Drabløs, vår eneste jente, som har flere topp-20-resultater nasjonalt som førsteårs senior.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Beitostolen15_fre_ELR 237 (1000x667).jpg

STERK: Imponerende sesong av førsteårs-senioren Elise Røer Drabløs. Foto: Eirik Lund Røer

Fortsetter neste år
Fremdeles gjenstår NM del 2 på Beitostølen, hvor BSK-gjengen også satser på å bite godt fra seg, men klubben er allerede i gang med planleggingen av neste sesong.

– Vi bygger på samme mal som i fjor, men utvider samlingsopplegget og lander trolig på 50-60 samlingsdøgn.

– I tillegg fortsetter vi med vårt profesjonelle rennopplegg og vil ha med smørevogn på samtlige FIS-renn i Norge, forteller Lund Røer.

– Interesserte løpere kan gjerne ta kontakt for en uformell prat. Vi ser for oss å ha alle detaljer på plass i løpet av april, og har ambisjoner om å starte sesongen med eget lag i Holmenkollstafetten, avslutter Eirik Lund Røer.

Se video om livet på skirenn under - bør sees i HD!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline