Bækkelagets SPK - Telemark

Bækkelagets SPK - Telemark

Topp resultater i NC Vrådal

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 8. Mar 2016

Trym Nygaard Løken, som knapt nok rakk hjemom etter retur fra WC Golte Slovenia og ny flott 4.plass, viste resten BSK telemark veien til premiepallen også i hjemlige omgivelser. I helgen var det NC i Vrådal midt i hjertet av telemark og kun et par (drøye..) steinkast unna Morgedal og skisportens vugge.

Det var parallell på lørdag og klassisk sprint på søndag, og BSK stilte med seks utøvere fordelt på fem klasser. Trym fikk sterk konkurranse fra et par av landslagskollegaene men vant til slutt begge sine renn på en svært overbevisende måte. Mikkel gjorde to veldig gode omganger i parallellen lørdag og tapte til slutt finalen mot Henrik Buck Bryn med små marginer. Søndag ble det 3. plass på Mikkel.

Gøril kjørte solid og kontrollert, det resulterte i seier i junior-klassen begge dager. I likhet med Mikkel sikter hun nå mot WC Rjukan og uttak på nasjonal kvote, det blir spennende og lærerikt.

I klassen G15-16 har Jacob Alveberg gjort det veldig bra i år og det ble veldig tett kamp mot Iver Hexeberg om seieren begge dager. I hovedlandsrennet nylig trakk Jacob det lengste strået, men denne gang ble det Iver som vant med Jacob rett bak både lørdag og søndag.

Ella kjørte veldig bra parallellen og kom til slutt på en flott 4.plass. Søndag gikk det ikke så bra etter et ublidt møte med snøen etter hoppet, men hun kommer nok sterkere tilbake.

Marte Brekke i klasse J13-14 har virkelig fått fart på skiene denne sesongen og siktet mot toppen av pallen begge dager. Hun kjørte to gode renndager og endte opp med en 2. plass og en 3.plass, og vi vil utvilsomt få flere gode plasseringer fra Marte fremover.

Vel gjennomført renn av arrangørene Morgedal IL og Skarphedin IL, spesielt etter til dels kraftig snøfall søndag.

Artikkel fra parallell på skiforbundet.no her
Artikkel fra klassisk sprint på skiforbundet.no herTekst og foto: Morten V. Eriksen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline