Vi åpner for førskolebarn på aktivitetskolen vår!

Postet av Bækkelagets SK den 2. Mar 2016


Fra fredag 4. mars ønsker aktivitestskolen vår (BAKS) førskolebarn som starter på skolen til høsten velkommen. Hver fredag tilbyr vi barna et unikt opplegg der de vil bli en del av et allerede velfungerende og fantastisk miljø på vår aktivitetskole, hvor vi tilbyr lek, samhold og kvalitet under økt.

En dag på BAKS ser slik ut:

Barna blir hentet med bil/buss på skolen fra klokken 12.30 og fulgt til BAKS av våre instruktører hvor de får servert varm og næringsrik mat levert av vår samarbeidspartner "Barn til Bords".

Etter maten får barna leke fritt inne med et godt utvalg av leker, spill og bøker. Instruktørene er hele tiden med på leken og sørger for at ingen føler seg alene, og at alle blir sett!

Fra klokken 15.00 får barna prøve ut et bredt spekter av aktiviteter, hvor allsidighet og variasjon står i sentrum. Vi tilbyr idretter som fotball, håndball, innebandy, langrenn, turn og andre idretter som er koblet til Bækkelagets Sportsklubb. Vi tilbyr også noe vi har valgt å kalle “allidrett”, der barna får være med å bestemme selv og boltre seg fritt under oppsyn fra våre instruktører.

Etter aktivitetene får barna frukt og yoghurt før de får boltre seg med fri lek inne fra kl 16.00 til BAKS stenger kl 17.00.

Pris: 900 kr per mnd

Egen bag med BAKS-tøy er inkludert i prisen.

Påmelding via denne linken: http://goo.gl/forms/m17vP3GfSK

Kontaktinformasjon: baks@bsknc.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline