Bækkelaget HE håper flere tar turen til Oppsal Arena på de neste hjemmekampene!

Postet av Bækkelagets SK den 29. Feb 2016

Det ble en veldig jevn og spennende kamp mellom Bækkelaget HE og Bodø HK i Oppsal Arena på lørdag 27.02.2016 med to veldig gode lag som møttes. Dessverre raknet det litt for BSK gutta de siste 10 minuttene av kampen og det endte med tap for BSK (22-26).

Torjus Bjørnstad ble hjemmelagets toppscorer med 8 mål og kåret til banens beste spiller.

Kaptein Anders Tverdal sier: «Det var en veldig jevn kamp, men vi blir litt for dårlige når kampen skal avgjøres og slurvet for mye både bakover og fremover på slutten.

«Vi har en viktig kamp mot Stord på søndag og det er viktig at vi nå jobber godt på trening og blir litt skarpere i alt vi gjør.

«Forhåpentligvis har vi også Simen Strømberg som sliter med skulderen tilbake til da.»

Det ble et litt skuffende oppmøte av hjemmepublikumet på kampen med bare 200 tilskuere og Anders har følgende oppfordring til supporterne:

«Vi er avhengig av å vinne de neste hjemmekampene og håper flere tar turen til hallen. Det er mye som kan skje og gutta er veldig gira så det blir morsomme kamper men vi trenger støtte.

«Vi får masse ekstra energi fra publikum og oppfordrer alle til å komme.»

BSK spiller hjemmekamp mot Halden 09.03.2016 og Runar 16.03.2016 – vi håper så mange som mulig tar turen til Oppsal Arena og heier frem gutta.


Foto: Paul Fekjær


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline