Dobbeltseier til BSK i Rossignolrennet

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 30. Jan 2016

Flotte resultater og dobbeltseier til BSK da Rossignolrennet ble avviklet lørdag.

Tekst: Harald Bø

Etter noen dager med mildvær som tærte hardt på snøen i Oslo-området greide Lillomarka Skiklubb heldigvis i dag å få til skirenn på Lillomarka Arena. Riktignok ble 2.5 km sløyfa for isete og etter en rekke stygge fall i 13 års klassen måtte løypa her legges om.

En av de som kom seg velberget gjennom dagen renn inkludert en runde i 2,5 km sløyfa var vår egen Fredrik Sjøholt. Fredrik, som har hatt en fantastisk formutvikling denne sesongen, spurtet inn til seier i G13 år. Seier ble det også til Harald Ihlebæk i M19/20 år. Med disse to herrene i spissen viste Bækkelaget seg frem som en av de fremste skiklubbene i Oslo i Rossignolrennet 2016.

Andre løpere som gikk inn til topplasseringer blant de rangerte klassene (11 år og oppover) var Wilhelm Hjelpdahl Deinboll som gikk inn til en flott 2. plass i G11 år og Milla G Andreassen med 6. plass i J11 år. I M19/20 år var det BSK som dominerte. Harald Ihlebæk som vant klassen ble tett fulgt av Jakob Velle på 3. plass og Lars Sønsterud på 5. plass. Det er lenge siden sist Bækkelaget kunne vise til en slik dominans i et kretsrenn i M19/20 år.

Total var 43 BSK-løpere påmeldt til løpet på Lillomarka Arena hvor det totalt var 1300 deltagere. Vi gratulerer vinnerne og alle de andre som denne helgen nådde sine personlige mål denne dagen.

Fredrik Sjøholt


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline