– Vi har vært synlige

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Nov 2015

Sesongåpningen på Beitostølen var på mange måter ilddåpen til skigruppas nye seniorsatsing. – En positiv start på mange måter, oppsummerer hovedtrener og sportslig leder Eirik Lund Røer.

At konkurransen i ski-Norge er tøff er det ingen som helst tvil om. I sesongåpningen er det faktisk så tøft at det kun er de beste som får gå, og etter litt om og men fikk til slutt fire BSK-løpere klarsignal på Beitostølen.

Med sen startbekreftelse på flere av løperne ble ikke oppladningen ideell, men muligheten ble selvsagt benyttet.

– Vi sa tidlig at vi ikke kom til å prege resultatlistene med det første, men vi skulle være synlige. Det føler vi at vi har klart, sier Eirik Lund Røer.

Både på fredag og lørdag ble det TV-tid på BSK-løperne, og i nye, gule racingdresser var klubben godt synlig i TV-ruta. NRK-kommentator Jann Post nevnte den nye seniorsatsingen, og kunne fortelle at Bækkelaget ønsket å bygge en slagkraftig utøvergruppe med årene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Sportslige høydepunkter

Rent sportslig ble det også litt å juble for tidlig i sesongen. Andrew Young gikk trolig sitt beste løp i karrieren på fredagens 15 km klassisk, Elise Røer Drabløs fikk en positiv sesonginnledning med tre jevne konkurranser, Sigurd Lund Røer viste prov på gamle takter og Aleksander de Lange Claussen er endelig tilbake i full trening og konkurranse etter en trøblete oppkjøring.

Jeg synes vi skal være fornøyd med det vi har prestert i helgen. Det svinger litt i prestasjonene, men det må vi akseptere såpass tidlig i sesongen og med få timer på snø, avslutter Lund Røer.

På søndagens sprint ble det dessverre ikke videre avansement på BSK-løperne. Andrew Young gikk i mål til en 51. plass, mens Elise Røer Drabløs tok en 42. plass.

Resultater kan du se her.

Les også:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline