Elise markerte seg

Postet av Eirik Lund Røer den 14. Nov 2015

En av våre nye løpere, Elise Røer Drabløs, markerte seg på lørdagens fristilskonkurranse på Beitostølen og sikret TV-tid og god reklame for skigruppa.

Etter en fin sesongåpning i går følte Elise ting fungerte enda bedre i dag. En ny 48. plass i sitt andre renn som senior er mer enn godkjent. Og vi er selvfølgelig veldig fornøyd med at hun skaffet oss ny TV-tid og reklame for seniorsatsingen.

- Jeg gledet meg til å gå i dag, og det var gøy å gå. Jeg følte jeg fikk bedre flyt enn i går, og forholdene var fine når snøen lavet ned, oppsummerer Elise, og lot seg med andre ord ikke affisere av det kraftige snøværet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

I herreklassen finner vi enda en av våre nye løpere. Aleksander de Lange Claussen gjorde unna sin sesongdebut, og fikk en fin gjennomkjøring. Etter en trøblete sesongoppkjøring er det godt å se Aleksander tilbake i både trening og konkurranse, og han vil komme sterkere utover vinteren.

- Etter forutsetningene er jeg veldig fornøyd med å komme meg gjennom rennet med et jevnt løp. Det gikk ikke veldig fort, men jeg holdt i hvert fall distansen. Sleit med kramper i leggene de siste to rundene, men ellers ble følelsen bedre underveis. Gøy å gå skirenn igjen, men det skal bli enda morsommere i februar/mars, lover Aleksander.

Sigurd Lund Røer hadde en tøff dag i sporet, og fikk aldri opp verken fart eller puls. Etter en uke med usikkerhet knyttet til om han fikk lov å gå har ikke treningen blitt lagt opp til helgens konkurranser, og det fikk han svi for i dag.

- Det føltes tungt på oppvarmingen, og det var det under rennet også. Dårlig med teknisk skifølelse og en tung dag som gjorde det vanskelig å presse kroppen, avslutter Sigurd.

I morgen avsluttes rennhelgen på Beitostølen med sprint. Elise og Andrew stiller til start, og håper å bite godt fra seg.

Resultater kan du se her.

Opptak av rennet kan du se på NRK her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline