Forbered deg på Beitostølen-påmeldingen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 4. Okt 2015

All påmelding og betaling til snøsamlingen på Beitostølen vil - som i fjor - foregå via minidrett.no. Slik forbereder du deg til påmeldingen som åpner onsdag 7. oktober.

Vi har brukt elektronisk påmelding til snøsamlingen i mange år, men på grunn av krav om organisasjonstilknytning (les: klubb) har det som regel vært to forskjellige systemer for aktive utøvere og foreldre. I tillegg har all innbetaling skjedd på eget initiativ i forkant av samlingen.

I år skal ALLE melde seg på via minidrett.no. Det er samme system som vi brukte for første gang på fjorårets snøsamling. For aktive utøvere er det akkurat det samme som å melde seg på skirenn om vinteren, bortsett fra at du må betale med en gang for at påmeldingen skal gå igjennom. For foreldre/ikke aktive/nye medlemmer betyr det sannsynligvis at du må gjøre noen forberedelser.

På påmeldingssiden til snøsamlingen ligger det en detaljert trinn-for-trinn forklaring på hvordan påmeldingen gjennomføres. Den finner du her.

I tillegg til at alle må ha egen bruker på plass er det viktig å være forberedt på at du MÅ betale under påmeldingen for at den skal gå igjennom.

Hva må være i orden for at du skal kunne melde deg på snøsamlingen?

1. Ny bruker

Du må ha en egen bruker på minidrett.no. Dvs. en bruker pr. person (med mindre du har en brukerkonto som "styrer" flere personer)! Klikk på "Ny bruker" i øverste menylinje, nest lengst til høyre (se under) for å opprette egen bruker.2. Personopplysninger

Du får deretter opp et nytt vindu. Fyll ut dine personopplysninger og klikk på den grønne pilen for å fortsette. NB! Dersom du er usikker på om du har bruker fra før gjør det ingenting å opprette ny - systemet søker automatisk etter eksisterende profiler basert på opplysningene du legger inn.3. Bekreftelse

Dersom du hadde en bruker fra før får du meldingen under. Har du glemt passordet kan du bruke "Glemt passord-funksjonen". Dersom du ikke hadde en bruker fra før får du nå tildelt brukernavn/passord og bekrefter registreringen.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline