Ny mann på kontoret - Trygve Nielsen

Postet av Bækkelagets SK den 11. Aug 2015

Noen støtte kanskje på Trygve i den lekre gule AK-trøya i løpet av Norway cup uka?

Hovedstyret (HS) i BSK besluttet i våres å utarbeide en felles markeds-/sponsorstrategi for BSK og NC, samt starte et helhetlig arbeid med å følge opp eksisterende sponsorkontrakter og mulige fremtidige sponsorkontrakter. HS ønsker at hele BSK fremstår samlet i sponsorarbeidet ovenfor ulike bransjer og spesielt ovenfor det lokale næringslivet.

Som mange vet, har markedsgruppa på kontoret vært redusert i våres fordi Trond er sykemeldt. Mye av belastningen har da fallt på generalsekretæren og andre på kontoret.

Når vi nå starter jobbingen med Norway cup 2016 så ser vi at vi trenger forsterkninger på dette området - både på veldig kort sikt, kort sikt og lang sikt.

Sponsorene i Norway cup er et viktig fundament i cupen vår og mye må på plass allerede før jul. Det er ikke mer enn tiden og veien for å sikre at vår sponsorfamilie skal være en fin, glad gjeng sammen med oss på sletta også til neste år.

Som en løsning på en akutt situasjon på veldig kort sikt, men også på lang sikt er vi glade for at Trygve blir en del av teamet til Tony. Trygve skal jobbe med salg og marked for BSK, BSK Håndball Elite og Norway cup, og være med å utarbeide markeds-/sponsorstrategien vår videre.

- Jeg ser fram til et spennende og konstruktivt samarbeid med Trygve. Vi er nå inne i en omstillingsfase hvor det blir viktig at hele BSK familien fremstår samlet der det er naturlig i sponsorarbeidet. Jeg er sikker på Trygve vil bidra til verdiskaping både for klubben og Norway Cup, sier Tony.

Trygve har solid erfaring innen forhandling og salgsrelatert arbeid, og vi tror hans fokus og driv for å oppnå resultater kan være et godt tilskudd til vårt team. Han har de siste årene jobbet i eget konsulentfirma, og har før det jobbet i ulike lederstillinger i det private næringsliv.

- Det er veldig betryggende å ha Trygve med på laget. Hele BSK har et stort potensial i å styrke både markedsarbeidet på tvers av gruppene og alt som har med dialog, myndighetskontakt og samarbeidsavtaler for alle ledd i klubben. Her er Trygve en ressurs vi vil dra nytte av i tiden som kommer, sier klubbens leder Øystein Sundelin.

Faksimile BSK-postenTrygve bor på Høgda og er også godt kjent med BSK. Han har vært aktiv i klubben i flere perioder. På slutten av 80-tallet var han en del av BSKs unge og fremmadstormende herrelag i håndball. Han har 18 jr. og ungdomslandskamper for Norge. I 2013-14 var han leder av håndballgruppa og har siden 2011 vært trener for sønnens lag, G2003.


Vi ønsker Trygve velkommen!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline