Rekordsesong i vente

Postet av Eirik Lund Røer den 10. Mai 2015Vi kunne ikke bedt om en stort bedre start på skisesongen 2015/2016. Det er lenge til vinteren, men vi ser allerede konturene av et rekordår etter Kick Off-samlingen denne helgen.


Kick Off-samlingen i mai har eksistert i mange år, men normalt sett vært en samling med noe lavt oppmøte på grunn av andre gjøremål. Selv om samlingen også i år kolliderte med andre aktiviteter samlet skigruppa over 100 deltakere på lørdag. Og da teller vi ikke med en håndfull skiløpere som stilte på friidrettsgruppas juniorlag i Holmenkollstafetten.

Så mange har vi aldri vært i mai før, og bare det viser at vi har en fantastisk skisesong i vente. Det hjelper også at den gode stemningen mellom utøvere, trenere, foreldre og gruppene selvfølgelig også var tilstede i år. Treningsiveren, gleden og positiviteten er stor i skigruppa om dagen.

De yngste gruppene hadde slått seg sammen til én større gruppe deler av lørdagen. De løp, lekte, sprintet og hadde det gøy med økter både før og etter lunsj.

Ungdomsgruppene hadde også samlet seg før lunsj, og kjørte en felles løpetest på Sportsplassen. Helt uhøytidelig selvfølgelig, men innsatsen var (og resultatene) lover godt for resten av sesongen.

Søndag var det oppstart av søndagsjoggen, men denne gangen med en liten vri. Hele gjengen - nærmere 50 i tallet - spilte myrfotball i Østmarka. En våt og grisete økt, men samtidig veldig gøy og litt av et syn å se både 11-12, 13-14, 15-16, junior/senior og noen foreldre i skjønn forening.

Takk for en flott oppstartsamling - vi gleder oss til fortsettelsen!

Flere bilder ligger på vår Facebook-side.

NB1: Helgens rekordoppmøte viser at skigruppa er i vekst og trenerbehovet øker. Vi trenger hjelp! Kan du bidra? Meld deg til Nina Jutkvam.

NB2: Det samme gjelder oppmenn. Er det noen som kan tenke seg en oppmannrolle, ta kontakt med
Nina Jutkvam.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline