Heder og ære til alle

Postet av Eirik Lund Røer den 9. Apr 2015


Foto: Harald Bø

Det er mye heder, ære og premier som skal deles ut når skigruppa setter punktum for årets skisesong med sin klubbkveld.


Den tradisjonsrike klubbkvelden ble i år avholdt i et litt annet format enn tidligere. Skigruppa har nemlig vokst seg så stor at vi har sett oss nødt til å dele klubbkvelden i to. De yngste utøverne hadde sin hederskveld før påske, mens det nå var tid for alle over 11 år.

Det ble som vanlig delt ut premier for karusellrenn, 5- og 10 års statuetter og vandrepokaler. Trenere, oppmenn og avgående styremedlemmer fikk sin fortjente hyllest, og vi hadde besøk av Bækkelagets Sportsklub/Norway Cups nye generalsekretær, Tony Isaksen, som gledet seg til videre samarbeid med skigruppa.

DNBs sponsorpris, Årets langrennsutøver, gikk i år til Lars Sønsterud i juniorgruppa. Lars har levert topp 30-resultater i samtlige Norges Cup-helger denne vinteren, og virkelig tatt et steg i riktig retning.

Hedersprisen gikk til tidligere styreleder i skigruppa, Christian Steen Eriksen. I tillegg til ledervervet har Christian i en årrekke vært startsjef i våre karusell- og kretsrenn, samt trener i både 7-10 og 11-12 års gruppa. Han er også initiativtaker av multisportkonkurransen og motbakkeløpet Brannfjell Opp.

Nytt av året var en "intervju-seksjon" hvor topputøverne våre i hver gren svarte på spørsmål fra styreleder Trond R. Hole. Forsamlingen fikk innsikt i utøvernes sesonghøydepunkter, den enorme treningsjobben de legger ned og hvordan det er å konkurrere nasjonalt/internasjonalt. Takk til Phillip Sjøen (hopp), Joachim Hauer (hopp), Lars Sønsterud (langrenn), Jakob Velle (langrenn) og Trym Nygaard Løken (Telemark - på video), som stilte sporty opp!

Vi benytter samtidig anledningen til å takke for en fantastisk skisesong, og minner om at vi er klare med barmarkstrening allerede i mai. Innen den tid tar vi gjerne i mot henvendelser fra dere som kunne tenke dere å bidra som trener/oppmann - vi har behov for alle!

Noen bilder fra kvelden:


TOPPENE: Phillip Sjøen (f.v.), Joachim Hauer, Lars Sønsterud og Jakob Velle intervjues av Trond R. Hole. Foto: Harald Bø


REKRUTTERING: God rekruttering i de yngre aldersklassene. Her ser vi den store jentegjengen i J11. Foto: Harald Bø


REKRUTTERING: J11 får besøk av G11 på scenen. Foto: Harald Bø


REKRUTTERING: Hele 11-12 års gruppen samlet på scenen. Foto: Harald Bø


KARUSELL: 13-14 åringene som har gjort seg fortjent til karusellrenn-premie i år. Foto: Harald Bø


UNGDOMSGJENG: Trener Joakim Skirbekk Vister (t.v.) med fire av sine utøvere i 15-16 års gruppa. Foto: Harald Bø


ERFARNE: De er ikke gamle, men samtlige på dette bildet har rukket å gå karusellrenn i 5 år allerede. Foto: Tore Bye


VANDREPOKAL: Fornøyde vandrepokalvinnere i 11-12 års gruppa. Foto: Tore Bye

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline