Enda bedre barne- og ungdomstreninger!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Mar 2015Det er ikke bare på seniorsiden det skjer ting i skigruppa. Planleggingen av neste sesong for våre barne- og ungdomsgrupper er også godt i gang.


Langrennssesongen går mot slutten. Det betyr at alders/trenings-gruppene står foran evalueringsprosesser og planlegging av treningsopplegg for neste år. Utdanningsansvarlig i BSK-skigruppa, Nina Jutkvam, er nå i startblokkene med arbeidet for å få til enda bedre treningsopplegg for både barne- og undomsgruppene i BSK for sesongen 2015/2016.

– Alle gode innspill mottas nå med takk. Vi har som vanlig behov for ivrige og motiverte foreldre-trenere, så vel som ungdoms-trenere. BSKs tradisjon har alltid vært at foreldrene tar mest tak i de yngste gruppene, og så kobler vi på mer "profesjonelle" trenere - men gjerne egen-rekrutterte -
når barna går over i ungdomsgruppene. Dessuten forsøker vi å motivere BSK-ungdommer til å ta hjelpetrener-jobber på alle nivåene. Slik vil vi tenke også fremover, forklarer Nina Jutkvam.

Jutkvam påpeker også endringene som har vært gjort de siste årene:

– Som en følge av stor tilstrømming, valgte vi allerede for et par år siden å splitte det som da var 7-10-årsgruppen. Denne "begynner-gruppen" er nå blitt tre grupper, henholdsvis 7/8, 9-årsgruppen og 10-årsgruppen. Vi har til fortløpende vurdering hva som er den optimale inndelingen, sier Jutkvam.

Ønsker du å bidra som trener, ta kontakt!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline