Påmelding DNB-karusellen 2017

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 19. Jan 2015

Som vanlig: Alle registrerte medlemmer av BSK skigruppa avdeling langrenn er automatisk påmeldt. Dere trenger ikke å lese mer.

Alle andre kan lese hele saken:

Nå begynner årets karusellrenn. Vær greie og meld dere på med en gang, også hvis dere er i tvil om dere vil delta.

Dere som har begynt på trening nylig uten å registrere dere, søsken, venner og deltagere fra andre klubber, medl. av o- og friidrettsgruppa, andre barn som sogner til BSK (Ekeberg-Nordstrand-Lambertseter-Ljan-Mortensrud etc...) kan meldes på via epost til Pål Christian med
•Navn
•Fødselsår
•Eventuell klubb

Påmeldingsfrist: fredag én uke før renndagen. Vennligst forsøk å melde deg på snarest og før påmeldingsfristen og i alle fall før renndagen. Vi har begrenset kapasitet til å behandle etternameldinger rett før rennstart.

Startlister publiseres på informasjonssiden til karusellen.

Enkeltpersoner sender altså mail fra skjema på nett. Påmeldinger fra andre klubber kan evt. sendes klubbvis i ymse formater (tekst, Excel).

Karusellen er etterhvert i hovedsak et klubbrenn. Rustad og Bjørndal arrangerer begge nå egne klubbrenn/-karuseller, men deltagere fra alle klubber i Oslo sydøst — Ljan, Oppsal, Hauketo, og gjerne Rustad og Bjørndal for vår del, er hjertelig velkommen.

Startkontingent kr. 140,- faktureres klubben fra vår kasserer etter siste renn. Det gjelder kun deltagere som er aktive langrennsløpere i andre klubber enn Bækkelaget og det er noen år siden sist vi har tatt betaling. Gjelder kun pr. løper som får premie, vi teller ikke med løpere som bare går ett renn.

I praksis er det likevel gratis deltakelse for alle: for søsken, venner, BSK-friidrett, og andre fra nærområdet. Vi håper karusellrennene vil være en inspirasjon for dere som gjør at noen vil bli med oss å trene ski og være medlem i BSK skigruppa senere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline