Rekorddeltagelse på Ekebergsletta

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Jan 2015

Rekordmange barn tok turen til Ekebergsletta, og barneskirennet vårt. Se også mange bilder!

BILDER FRA RENNET KAN DU SE NEDERST I ARTIKKELEN!

For fjerde året på rad avholdt skigruppa i BSK barneskirenn for de mellom 4 og 8 år på Ekebergsletta. Med minus 6 grader og tåke over sletta var det et trollsk landskap som møtte barna.

Været var ingen hindring og deltakerne strømmet til i hopetall. En så flott vinterdag er barn på ski glade barn. Ca. 250 deltakere med smil fra øre til øre la ut på den ca. 1 km lange løypen i "proffe" startfester slik som Marit Bjørgen og Petter Northug jr. benytter. Godt hjulpet av de yngste i BSKs skigruppe og foreldre rundt i løypa med taktfaste heiarop og en støttende hånd.

Ved målpassering vanket det medaljer til alle, samt sekker, buffer og distansekort fra våre sponsorer Telenor og DNB. Fox og Pia var som tidligere år også tilstede og delte villig ut både ballonger og klemmer.

Etter et hardt skirenn er det viktig med restitusjon - samt påfyll av "lageret" så det gjorde godt med gratis pølser og saft - og ikke minst ketchup.

Vi håper alle hadde en fin skidag, ser frem til å se dere igjen på ski, og til neste års skileik og barneskirenn. Kanskje ble nettopp i dag en ny skistjerne tent - hvem vet!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline