– Nå begynner det å ligne noe

Postet av Eirik Lund Røer den 8. Des 2014

Ordene tilhører styremedlem sponsor, trener og programleder for nyvinningen BSK-talentene Tore Bye, og var hans beskrivelse på at vi virkelig begynner å få sving på snøsamlingen. Misforstå oss rett - snøsamlingen har alltid vært en suksess og svært viktig for skigruppa i Bækkelaget. Men i år var det skikkelig sving over sakene.

Treningen som gjennomføres er som alltid bra, og i år var vi igjen ekstra heldige med vær og forhold. Akkurat passe kaldt, enkelt å smøre og ikke minst muligheter til å gå på ski der vi ville. Mye skiglede, stor fremgang og en perfekt start på det som forhåpentligvis blir en fantastisk vinter.

Det sosiale er også svært viktig på en slik samling, og i år var det lagt spesielt til rette for gode opplevelser. Den tradisjonelle festmiddagen lørdag var flyttet til hyggelige Aasgaard, en stor tømmerhytte med beliggenhet i slalåmbakken. Her fikk vi et mer intimt og personlig arrangement, og en svært hyggelig kveld.

Under middagen avholdt vi for første gang konkurransen BSK-talentene. Under ledelse av forbildene i 15-16 og junior-gruppa fremførte de yngste gruppene sanger, pyramider og andre kunstneriske innslag. Alle viste fantastisk innsats, men en ekstra oppmerksomhet rettes til J03 som fremførte egenskrevet sang med stor innlevelse. Det ble også delt ut heder og ære til noen utvalgte løpere i de ulike gruppene, og søndagsjoggens faste deltakere ble belønnet for sitt faste oppmøte.

Vi takker alle for en fantastisk snøsamling, og gleder oss allerede til neste år. Det er bare å holde av datoen 4.-6. desember 2015.

Bildealbum fra samlingen ser du her.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline