Ingvills mattips: Lun rødbetsalat
Postet av Bækkelagets SK den 8. Des 2014

Her kommer nok et supert mattips fra BSK Ledestjerne Ingvill Måkestad Bovim.
Av Ingvill Måkestad Bovim (tekst) og Torbjørn Andersen (foto)
Lun rødbetsalat er kjempefin å bruke som tilbehør til storfekjøtt, kylling eller som en forrett.
4 porsjoner
2 store søtpoteter
3 rødbeter
1 pk ruccola salat
1/2 rødløk
1/2-1pk fetaost
4 ss solsikkekjerner
litt olivenolje
Sett ovnen på 180 gr.
Skrell søtpotet og rødbeter og skjær opp i cirka 0,5 cm tykke skiver. Legg de i en ildfast form og stek cirka 25 min midt i stekeovnen. Kutt opp rødløken i små biter. Bland alle ingrediensene i en stor bolle og ha fetost og solsikkekjerner på toppen! Husk at rødbeter er bra for utholdenheten "
0 Kommentar
Kommentarer
Logg inn for å skrive en kommentar.
Siste fra Bækkelagets SK

Ny A-lagstrener i Bækkelaget Fotball!
19.11.2019

BSK dommer dømmer cupfinalen
12.11.2019

Espen Eskås får Europa League debut
24.10.2019