BSK - Tunet 5-10

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

BSK - Tunet 5 - 10 (2-5, 2-1, 1-4)

Allerede etter to minutter begynner det - vi får dobbeltutvisning og dommerne skal tydeligvis fortelle hvem det er som bestemmer. Tunet klarer å lage to mål i overtall, og før fire minutter har gått står det 0-2.

Resten av perioden spiller vi jevnt med Tunet, og vi går til pause med en følelse av at dette ikke er umulig. Andre periode spiller vi som vi skal - og da vinner vi perioden. Infor siste er vi innstilt på å gå inn og krige, men to raske fra Tunet slukker i grunn håpet. Når vi i tillegg får en dårlig perioden med to til i baken med rundt fem minutter igjen tar vi TO. Vi bestemmer at vi skal vinne kampens fem siste minutter og ta med oss en litt bedre følelse til neste kamp - og med 4 sekunder igjen jobber vi inn redusering til 5-10.

Vi spiller en godkjent kamp, men kreftene holdt ikke helt inn. Vi har fortsatt en del igjen å jobbe med. Vi må luke ut en del unødvendige feil i defensiven og samtidig bli dristigere fremover.
Dagens man for BSK var vår debutant Daniel Baronowsky - han vil uten tvil bli en nyttig man for oss fremover. For oss var det også hyggelig at Martin Borg har bestemt seg for å bruke permisjonene fra Finnmark til å spille innebandy.

BSK BB: Daniel Baronowsky.

Poengene: Daniel Baronowsky 1+3, Aleksander Nodland 1+1, Petter Lambech 1+0, Martin Borg 1+0, Ørjan Antonsen 1+0, Erik V Nielsen 0+1.

Neste kamp er borte mot Nor92 torsdag 9. oktober.

3 poeng er målet.

Se opp!
Lennart

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline