Info om klubbkveld og premieutdeling fra karusellrennene

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Mar 2020

I lys av koronautbruddet velger vi i år å ikke gjennomføre den tradisjonelle klubbkvelden i april som markerer sesongavslutning. Det er tydelige føringer fra helsemyndighetene og fra idrettsforbundet på at det vil være uklokt på dette tidspunkt å fylle en trang aula med alle klubbens medlemmer.

I stedet vil vi gjennomføre premieutdeling for karusellrennene inkludert 5- og 10-årspokaler, samt utdeling av vandrepokaler, i forbindelse med sesongens siste skitrening som vil være torsdagen før påske (2.april) dersom samlingsforbudet ifm Corona da er opphevet. Alternativt kommer en ny dato så snart vi får lov til å samles igjen.  

Dette vil da skje utendørs og vi vil lage en tidsplan som gjør at gruppene møter opp til ulike tider for utdeling av premier slik at vi ikke samler for mye folk. De yngste barna som ikke er del av noen treningsgruppe ennå men som har fullført to karusellrenn vil også få sine karusellpremier da. 

Premielister fra karusellrennene ligger her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/25929/bsks-karusellrenn,-resultater-2001-2017?ispage=true 

Det er jo litt trist at vi ikke får samlet hele skigruppa og markert avslutningen på en flott sesong, men slik får det bli i år. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline