Topp stemning og forhold på karusellrenn i går

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Feb 2020

Det var mange som fikk seg en skikkelig overraskelse når de kom til Skullerud for karusellrenn i går og oppdaget fantastiske skiforhold. Kun 122 deltakere på startstreken denne gang tyder på at en del nok ikke trodde det var særlig skiføre.

Resultater fra rennet er lagt ut. Det er også foreløpige sammenlagtresultater etter to renn. Vi minner om at alle som fullfører minst to karusellrenn får premie på klubbkvelden i april, så om du foreløpig bare står med ett renn (og alle andre for den saks skyld) så er det bare å merke seg dato for årets siste karusellrenn som er tirsdag 3. mars. Da håper vi å kunne gjennomføre i klassisk stil. 

PS: Vi har også lagt ut en oversikt som viser hvor mange tellende karusell-år utøverne har. Med tellende år viser vi da til år hvor man har fullført minst to renn. Får man 5 eller 10 tellende år vanker det ekstrapremie på klubbkvelden! Sjekk lista og meld fra til ski@bsknc.no om du finner noen feil. 

Resultatarkivet til karusellrennene finner du her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/25929/bsks-karusellrenn,-resultater-2001-2017?ispage=true 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline