– Viktigst å ha det gøy sammen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 12. Feb 2020

– Det vi ønsker oss aller mest er et medaljeskap å ha alle premiene våre i!

Ella Narvhus Oksdøl, Hanna Langgåt Hagland, Eira Filippa Bjarttun Alvenes og Ada Schermann-Kahn går i klasse 2A på Kastellet skole. Jentene er 2012-årgang og har startet i skigruppa i BSK. Det er en idrettsglad jentegjeng i klassen: Fem av jentene i klassen er i skigruppa og seks spiller fotball i BSK.

Hver morgen møtes de fire jentene på følgehjørnet og går sammen til skolen. På ettermiddager er det enten fotball eller ski som står på agendaen, og på sommerhalvåret trener skigruppa barmarkstrening. Alle de fire er glade for å være en del av idrettsmiljøet i BSK. 

 – Jeg var så fornøyd med BSK-skidressen min at jeg sov med den på de første nettene, for den var så fin, sier Ada. Venninnen Hanna har ambisjonene klare.

– På sikt håper jeg å delta Mesternes Mester, sier hun. 

Og på sin første organiserte trening i skigruppa spurte Eira moren sin: «mamma, er det dette som er trening?»

Åtte-åringenen synes det er veldig stas å gå karusellrenn. De har ikke så mye konkurranseinstinkt ennå, den første i løypa bruker nemlig vente på de andre så de kan gå sammen.

– Det er ikke så viktig å gå fort. Det viktigste er å ha det gøy sammen, sier de fire skijentene. 

Ella Narvhus Oksdøl, Hanna Langgåt Hagland, Eira Filippa Bjarttun Alvenes og Ada Schermann-Kahn er alle med i BSKs skigruppe. Her er de på karusellstevne på Skullerud i januar. Medaljeskap står øverst på ønskelista. 


 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline