FULL POTT FOR ALLE VÅRE BRING- OG LERØYLAG I KVALIKEN!

Postet av Bækkelagets SK den 9. Sep 2019

Både J16, G16 og G18 deltok i henholdsvis BRING- og LERØY-kvalifiseringens første runde, og alle tre kvalifiserte seg direkte!


G18 hadde hjemmerunde i BSK-hallen. Her ble det kalasseier over Ørsta (31-15) og en ganske komfortabel seier over Charlottenlund ( 22:28). Spjelkavik var fjerde lag i puljen, men trakk laget før kvaliken. Puljevinnerne blir direkte kvalifisert til LERØY-serien, som er en nasjonal serie hvor de 24 beste lagene i Norge spiller serie og sluttspill gjennom sesongen. Siden BSK vant alle kampene i sin pulje, ble de også puljevinnere, og er dermed direktekvalifisert til LERØY-serien.


J16 feide all motstand til side i sin BRING-kvalikrunde i Bergen, og ble puljevinnere! Først ble det seier 23-19 over Hinna. Deretter en meget knepen 25-24 seier over Åsane. Til slutt ble Melhus slått 22-17. Dermed er jentene kvalifisert til BRING-spill inneværende sesong. 


G16 var også i Bergen og spilte kvalifisering. Første motstander var Strindheim, som ble for svake for våre gutter, og BSK vant 27-21. Neste kamp var mot Bjørnar, som spilte på hjemmebane og vant 31-21. Til sist var det Lillehammer som stod for tur. Oppgjøret endte 28-25 i BSK-favør. 


Dermed har alle 3 BSK-lagene som spilte kvalik til de nasjonale seriene BRING og LERØY kvalifisert seg direkte, og det er bare å glede seg til fortsettelsen. Gratulerer!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline