BSK tildelt Hovedlandsrennet 2021

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Jun 2019

Bækkelagets Sportsklub er sammen med Heming, Lyn og Kollenhopp tildelt æren av å arrangere Hovedlandsrennet i 2021. Dette basert på det gode samarbeidet vi hadde rundt Norges Cup junior og NM sprint for junior i 2018. 

Arrangementet vil gå av stabelen i Holmenkollen og Midstuen (hopp/kombinert) helgen 25-28. februar 2021. Vi har inngått avtale med Scandic Holmenkollen Park hotell som blir utøverhotell for arrangementet. Viktig at de som bestiller rom refererer til Hovedlandsrennet for å få de gode fremforhandlede prisene.

https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-holmenkollen-park

Det er underskrevet intensjonsavtale mellom arrangørklubbene og etablert en hovedkomite for arbeidet. I denne komiteen sitter foreløpig fra BSK Pål Christian (skigruppas leder) og Andreas (skigruppas sponsoransvarlig). 

Hovedlandsrennet samler "alle" landets skiinteresserte 15-16 åringer til skifest, og vi kommer til å ha over 1000 utøvere til start hver dag. 

Kommende sesong (2020) arrangerer vi nok en gang KM for Oslo Skikrets. Det blir en generalprøve på våre arrangørferdigheter inn mot Hovedlandsrennet. 

Dette blir kanonbra! 

https://www.skiforbundet.no/langrenn/nyhetsarkiv/?npid=92557&page=Arrangementstildelinger 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline