NM del 2

Postet av Elise Røer Drabløs den 29. Apr 2019

Sesongens siste rennhelg sto for tur siste helgen i mars, NM del 2 på Lygna. 

Det hele startet med team sprint på torsdagen og BSK fikk en veldig god start på mesterskapet. Hele to lag på herresiden kom til finalen. Harald Ihlebæk og Anders Sørensen som gikk for Bækkelaget sitt 2. lag kom på en sterk 10. plass og Andrew Young og Lasse Løwstrøm Aulin, Bækkelagets 1. lag kom på en like solid 12. plass. Veldig gøy for klubben. Brødrelaget Lund Røer med Sigurd og Vegard gjorde også veldig gode runder og havnet på en sterk 24. plass. Bækkelaget stilte med hele 4 lag og Jørgen Borgersen og Mats Burud kom på en fin 36. plass. Jentene stilte også et lag og det besto av Tina Knutsmoen og Thea Maurtvedt. De havnet på 17. plass, ikke mange sekunder unna å komme til finalen. God innsats av samtlige. I helgen var vi så heldige å ha med Hege Burud Skjølsvold som kokk. Vi ble servert veldig deilig mat, tusen takk Hege! Hege bidro også med god stemning i hytta med både musikkquiz og Kahoot som underholdning. 

Dag to sto 5 og 10 km skøyting på programmet. Først ut var jentene. Tina Knutsmoen gjorde et godt renn og havnet på 39 plass. Pilen viser oppover for Tina og hun var godt fornøyd med rennet. Like bak var Elise Røer Drabløs som endte på 52. plass. Thea Maurtvedt hadde en litt tyngre dag, men gjennomførte også et godkjent løp og havnet på 114. plass. Med hele 262 startende var det få sekunder som skilte plassene. Like etterpå var det guttene sin tur til å krige i løypene på Lygna. 440 gutter sto på startstreken i et tøft startfelt. Best av løperne hadde vi Andrew Young på en fin 23. plass. Harald Ihlebæk viste også at han var i god form og tok en sterk 44. plass. Ikke langt bak Harald var Anders Sørensen på en 63. plass. Sigurd Lund Røer viste at han var i slag på slutten av sesongen og fikk med seg nok et godt renn, han ble nr. 112. Solid innsats av resten av guttene også, Simen Munch Wahl 98. plass, Lasse Løwstrøm Aulin 144. plass, Jørgen Borgersen 155. plass, Herman Andersen 213. plass, Henrik Husdal 303. plass og Mats Burud 370. plass. I dag var vi mange gule og blå drakter på startstreken, da også flere av juniorene stilte.  

Helgen ble avsluttet med 3 mil og 5 mil for seniorutøverne. Det var skikkelig påskestemning i løypa med publikum som grillet og sola som skinte. Det var god stemning i løypa tross tøffe forhold. På startstreken i dag hadde vi Tina Knutsmoen og Elise Røer Drabløs av jentene og av guttene sto Sigurd Lund Røer, Andrew Young, Henrik Husdal, Herman Andersen, Mats Burud, Jørgen Borgersen, Simen Munch Wahl og Harald Ihlebæk på start. Samtlige kom til mål og var fornøyde med det. Resultatene for jentene i dag ble Elise på en 32. plass og Tina på 34. plass. På herresiden var Andrew og Harald nok en gang best med henholdsvis 29. plass og 42. plass. Henrik blir nr. 91, Sigurd nr. 101, Simen nr. 108, Jørgen nr. 139, Mats nr. 152 og Herman nr. 155. Bra jobbet av alle løperne som fullførte en tøff 3 og 5 mil.  Lasse Løwstrøm Aulin og Anders Sørensen stilte som drikkelangere i dag, noe vi andre utøverne var veldig glad for. Takk til dem for påfyll underveis slik at vi ikke gikk oss tomme under konkurransen. Her fikk vi diverse blandede drikker som sportsdrikk, saft, redbull og cola. Det smakte når man begynte å bli sliten.   

Sist men ikke minst må vi takke guttene i smørevognen som alltid leverer ski i øverste klasse. Eirik Lund Røer og Chrisander Skjønberg Holth står virkelig på i bua og det gir resultater. En spesiell takk til Eirik for hans innsats i skigruppa de siste årene. Den jobben han har lagt ned settes enorm stor pris på. BSK blir ikke det samme uten han. Du vil bli savnet, Eirik! Vi håper du kommer tilbake, enten som smører eller trener eller helst begge deler. Vi må også rette en stor takk til sponsorene våres; Trimtex, Buer, Ekebergrestauranten, Intility, Lambertseter Senter, Oslo Sportslager og Itab. Takk til klubben som støtter oss og gir oss et godt tilbud som gjør at vi er en så stor seniorgruppe som stiller på renn. Takk for i år!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline